Szó szerint észbontó: Nanorobotokat aeroszolizálhatunk, hogy összecsomósítsuk a vért vagy neuromoduláljuk a tömegeket - DARPA szakértői előadások

"Semmi sem sci-fi, amit itt elmondok"

NÉHÁNY TANULSÁG A TÖBB ÓRÁS ELŐADÁSOKBÓL ÉS AZ ALÁBBI HÍREKBŐL

Giordano elismeri, hogy léteznek olyan nanorobotok, amelyek képesek átvenni a rovarok irányítását, és "biodrónokká" változtatni őket.

De nagyjából ugyanezt el lehet érni az emberekkel is, csak komplexitás kérdése.

Az agy egy csatatér, és a drónok ehhez már léteznek.

Az agy a védelem hiánya miatt ugyanúgy feltörhető, mint bármelyik olcsó tablet, ha nem jobban.

Ezt nem invazív módon, akár műholdról is megtehetik, ahogy az elmúlt két évben figyelmeztettünk.

 

Az MK Ultrától a társadalom szövetének megbontásáig az idegtechnológia ma már szinte korlátlan képességekkel rendelkezik.

 

 

TALÁLKOZZANAK DR. JAMES GIORDANO, PH.D., VEZETŐVEL, NEUROETIKAI TANULMÁNYOK PROG, GEORGETOWN UMC

Dr. James Giordano a Pellegrino Klinikai Bioetikai Központ Neuroetikai Tanulmányok Programjának vezetője, valamint a neurológiai tanszék és a Georgetown Egyetem (Washington, DC, USA) Neurológiai Tanszékének és Szabadegyetemi Programjának professzora. A müncheni Ludwig Maximilians Egyetem Humán Tudományok Központjának (München, Németország) neurotudományi és etikai tanszékének Clark Fellowja, ahol korábban a JW Fulbright Alapítvány vendégprofesszora volt. Dr. Giordano a William H. és Ruth Crane Schaefer Distinguished Visiting Professor of Neuroethics a Gallaudet University-n (Washington, DC); a Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) neuroetikai, jogi és társadalmi kérdések tanácsadó testületének tagja, és a Pittsburgh-i Egyetem (PA) Nemzeti Felkészültségi Központjának munkatársa.

Folyamatos kutatásai a fejlett neurotechnológiák felhasználására összpontosítanak a fájdalom és más neuropszichiátriai spektrumzavarok neurobiológiájának feltárására; az erkölcsi döntéshozatal neurotudományára, valamint az idegtudomány és az idegtechnológia kutatásban, klinikai orvoslásban, közéletben, nemzetközi kapcsolatokban és politikában, valamint nemzetbiztonságban és védelemben való alkalmazásából eredő neuroetikai kérdésekre (további információkért lásd: https://www.neurobioethics.org).

 

 

Dr. Giordano, több mint 200 lektorált tanulmány és 7 neurotudományi és neuroetikai könyv szerzője, a Philosophy, Ethics and Humanities in Medicine című folyóirat főszerkesztője, a Neuroethics című folyóirat társszerkesztője, valamint az Advances in Neurotechnology című könyvsorozat főszerkesztője: Ethical, Legal and Social Issues (a CRC Press kiadónál). -

NEUROTECHNOLÓGIA A NEMZETVÉDELEMBEN - A DARPA DR. JAMES GIORDANO @ MAD SCIENTIST CONFERENCE 2017

BOMBSHELL! 5G HÁLÓZAT AZ ESZKÖZÖK VEZETÉK NÉLKÜLI ÁRAMELLÁTÁSÁRA. TALÁLD KI, MIT TEHET EZ A

NANOTECHNOLÓGIÁVAL (DARPA ÁLTAL FINANSZÍROZOTT)

A következő előadásai csak fokozatos aktualizálásai az előzőnek, a gerinc nagyrészt hasonló, de mindegyikben találhatunk néhány kifizetődő aranyrögöt, ha van türelmünk.

Én pedig kiegészítem őt néhány villanásnyi saját tudósításunkkal.

Videók: