Az "Új Világrend" az Armageddon felé menetel az emberiséget - figyelmeztetett Richard Black nyugalmazott Virginia állam szenátora és nyugalmazott tengerészgyalogos ezredes.

Black ezredes szerint Ukrajna NATO-tagság iránti kérelme és Oroszország több százezer katonájának mozgósítása jelentős eszkalációt jelent.

"A globalisták könyörtelenül terelnek minket a nukleáris armageddon felé" - írta kedden a kongresszushoz intézett nyílt levelében.

A Zerohedge.com beszámolója: Black rámutatott:

Nem lett volna háború, ha nem buktattuk volna meg Ukrajna demokratikusan megválasztott kormányát azzal, hogy 2014-ben erőszakkal megbuktattuk Janukovics elnököt. A háborút azzal segítettük elő, hogy utána hatalmas fegyverszállítmányokkal árasztottuk el Ukrajnát.

A volt szenátor szerint az USA elérhette volna a békét, ha egyszerűen nyomást gyakorol Ukrajnára, hogy hajtsa végre az általa aláírt 2014-es minszki békemegállapodásokat, amelyek világos keretet biztosítanak a fennálló kérdések békés rendezéséhez. Ukrajna megígérte, hogy végrehajtja a minszki megállapodásokat, de ehelyett úgy döntött, hogy a következő hét évben háborút folytat a Donbasszban".

 

 

Szerinte a NATO törekedhetett volna a békére, de ehelyett a háborút választotta.

A NATO-nak bőséges lehetősége lett volna a békére, de szándékosan a háborút választotta. Az USA felismerte, hogy Oroszország háttal a falnak, nem lesz más választása, mint támadni. 2007-ben William Burns, az Egyesült Államok oroszországi nagykövete élesen figyelmeztetett arra, hogy az Ukrajna NATO-ba való beolvasztása felé tett lépések háborút válthatnak ki Ukrajna és Oroszország között. Ennek ellenére az Obama-kormányzat megbuktatta az ukrán elnököt, és fegyverekkel árasztotta el az országot, tudván, hogy ez háborút vált ki.

Black szerint a térségben érdekelt milliárdos elitek "háborús profitra tesznek szert, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy emberek százmillióinak életét teszik kockára szerte a világon".

"Meg kell semmisítenünk a világ lakosságát, hogy beavatkozzunk egy olyan határháborúba, ahol az USA-nak nincs létfontosságú nemzeti érdeke?" - tette fel a kérdést a volt szenátor.

Black a háború azonnali befejezésére szólított fel azzal, hogy Ukrajnát semleges, el nem kötelezett állammá kell tenni, "ahogyan azt 1955-ben a hidegháború idején tettük Ausztriával".

Úgy tűnik azonban, hogy a volt szenátor kérése a további konfliktus elkerülése érdekében meghallgatás nélkül maradt, miután Zelenszkij kinyilvánította szándékát, hogy gyorsított NATO-tagságért folyamodik, miközben Putyin elnök Ukrajna 15%-ának annektálását hirdette meg.

 

 

Az 5. cikkely alapján Ukrajna NATO-ba való felvétele automatikusan Oroszország-Nyugat világháborút (III. világháború) váltana ki.

Putyin pénteki beszédében azt mondta, hogy az USA "precedenst" teremtett azzal, hogy a második világháborúban nukleáris fegyvereket vetett be Japán ellen.

A múlt héten Charles A. Richard haditengerészeti admirális - aki jelenleg az amerikai stratégiai parancsnokság vezetőjeként szolgál - arra figyelmeztetett, hogy "lehetséges közvetlen fegyveres konfliktus egy nukleáris képességekkel rendelkező egyenrangú féllel" állhat előttünk.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/az-uj-vilagrend-az-armageddon-fele-tart-figyelmeztet-a-szenator