A megtévesztés és a ködösítés rétegeit lehámozva egy megdöbbentő igazság tárul fel, ami tájékozott olvasóink számára talán nem is annyira megdöbbentő: A Covid-19 "vakcinák" sokkal több embert sebesítenek meg és ölnek meg, mint amennyit a kormány elárul.

Az összeollózott adatokból összeállított becslések szerint világszerte eddig 20 millió ember halt meg a lövések következtében, míg további 2,2 milliárd ember szenvedett sérüléseket - és még csak most kezdtük el.

"Adjuk össze az EUDRA és a VAERS nemkívánatos eseményekre vonatkozó adatait a halálesetekről és "eseményekről", szorozzuk meg a 40-es aluljelentési tényezővel, és globálisan az EU+USA egynyolcadát a 12,5 milliárd globális dózisból.

VAERS (csak az amerikai adatokat vesszük) 13 972 haláleset és 854 084 mellékhatás 2022. augusztus 5-ig.

VAERS-összefoglaló a COVID-19 vakcinákról 2022. 8/5-ig - VAERS-elemzés

EUDRA (hagyja figyelmen kívül a főcímet, és lapozzon az első képre a nyitóoldalon) 46 999 haláleset és 4 731 833 károsodás.

76,789 haláleset 6,089,773 sérülésről számoltak be az amerikai és európai adatbázisokban a COVID-19 oltóanyagokat követően - Az oltás hatása

 

 

Az USA-ban beadott injekciók száma = kb. 600 millió (az elmúlt hetekben 608 millióra nőtt).

CDC COVID Data Tracker: Oltások az Egyesült Államokban

Az EU-ban beadott oltások száma = kb. 900 millió (az elmúlt hetekben 915 millióra nőtt).

Az oltások száma világszerte = körülbelül 12 milliárd (az elmúlt hetekben 12,5 milliárdra nőtt).

Koronavírus (COVID-19) elleni védőoltások - Világunk az adatokban

A Lázár-jelentés szerint 100 oltási sérülésből kevesebb, mint egyet jelentenek be - lásd a 7. oldal 6. oldalát, amely szerint -

"...az oltási mellékhatások kevesebb mint 1%-át jelentik. Az alacsony jelentési arányok kizárják vagy lassítják a közegészségügyet veszélyeztető "problémás" gyógyszerek és vakcinák azonosítását."

A közegészségügy elektronikus támogatása - Vakcina mellékhatások jelentési rendszere (ESP:VAERS) (ahrq.gov)

Egy a 100-ból egy aluljelentési tényezőt (URF) alkalmazva az injekciók borzalmasan halálos és sérüléssel járó (1,4 millió haláleset és 85 millió sérülés a 600 millió beadott dózisra).

 

 

Egy újabb kísérlet az URF becslésére 40 körül van, itt: (healthimpactnews.com).

Tehát EU+USA halálesetek = 13 972 + 46 999 = 60 971 haláleset.

és EU+USA sérülések = 854 084 + 6 089 773 = 6 943 857 (személyenként többszörös, amelyek fele "súlyos").

Szorozzuk meg 40-nel az URF-hez, majd 8-cal a "globalizáláshoz".

A globális halálesetek száma 19,5 millió körül van SO FAR és a globális sérülések száma 2,2 milliárd körül van.

Az elkövetkező hónapokban és években ezek a számok még magasabbra fognak felszökni, mivel az elhúzódó tüskefehérjék fokozatosan károsítják a "teljesen beoltott" emberek szervezetét, így nemcsak minden betegségre hajlamosak lesznek, ami csak jön (autoimmun betegség), hanem halálos vérrögökre is (pl. szívizom- és szívburokgyulladás).

Egy kis kutakodásra van szükség ahhoz, hogy a fent említett számadatokra jussunk, mivel a kormányok túlóráznak, hogy minden vonatkozó adatot elrejtsenek, vagy legalábbis összezavarjanak. Az injekció beadása utáni sérülések és halálesetek kiszámításának módja országonként, sőt településenként is eltérő, ami megnehezíti a pontos számok megállapítását.

Az oltások biztonságosságára és hatékonyságára vonatkozó állítások is erősen torzítottak, többek között a Fauci influenza "eseteinek" meghatározása során. Az állítólagos világjárvány során a megbetegedéseket és haláleseteket mindvégig hamisan a "vírusnak" tulajdonították, hogy később az injekciókat "gyógymódként" lehessen feltüntetni.

 

 

2020-ban, az oltóanyagok hivatalos bevezetése előtt a járványos "megbetegedések" évesített száma 70 millió körül volt - és ne feledjük, hogy az "eset" hivatalos meghatározása ma is ugyanolyan homályos, mint a "világjárvány" kezdetén.

A Warp Speed hadművelet elindítását követően az USA-ban a kovid megbetegedések évesített száma közel ötszörösére, 330 millióra emelkedett. Az éves halálozási arány szintén megnőtt a Warp Speed művelet előtti 1,7 millióról 2,9 millióra a Warp Speed művelet után.

Ez azért jelentős, mert azt mutatja, hogy az oltások nem "mentik meg az életeket", ahogyan azt még mindig állítják. Valójában az ellenkezője igaz, mivel sokkal több ember betegszik meg és hal meg az injekciók korszakában.

"Ahelyett, hogy 95%-kal (vagy a vizsgálatokban 91%-kal) csökkent volna a megbetegedések és a halálesetek száma, az éves szinten számolt megbetegedési arány 370%-kal NÖVELTE" - írja Peter Halligan a Substack című könyvében. "Az évesített halálesetek száma 180%-kal NÖVEKEDETT."

Halligan a kormányzat Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) adataiból nézte ki a 20 millió halott és 2,2 milliárd sérült adatot. Mivel a VAERS csak a tényleges, oltással kapcsolatos nemkívánatos események nagyon kis százalékát rögzíti, Halligan a valós számadatokat szorzással extrapolálta.

A "hentes számlája a csatatérről", ahogy ő nevezi, arra utal, hogy ezek a számok sokkal pontosabbak, mint amit a kormány vagy a Big Pharma beismer. És ha ezek a számok széles körben elterjednének a lakosság körében, akkor bizonyára rengeteg dühös ember lenne, akik sok kérdést intéznének a hatalomhoz.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/szakertok-becslese-szerint-20-millioan-haltak-meg-a-covid-oltas-miatt-es-tobb-mint-2-milliardan-serultek-meg