Május elsején kinyitott az Állatkert, kinyitottak a strandok, az éttermek és a szállodák. De csak négymillió ember számára. Hatmillió egészséges ember ki van tiltva, ők legfeljebb a teraszon ülhetnek. Miért? Mert nincs oltási igazolvány. Csalódott és dühös emberek mentek haza, síró gyerekek, káromkodó felnőttek.

Magyarországon 2021 május elsejével megvalósult az apartheid. Míg az emberi jogokat valaha lábbal tipró dél-afrikai rezsim legalább biztosította, hogy a feketék is hozzáférhessenek mindenhez, csak elkülönítve a fehérektől, nekünk még ez se jár.

Négerek lettünk a saját hazánkban.

„Bújt az üldözött s felé
Kard nyúl barlangjában,
Szerte nézett, s nem lelé
Honját a hazában.”

Ez van. Ma, 2021 Magyarországán. Konkrétan.

A Himnusz sorai ismét beteljesültek. Az oltás önkéntes, ugye. Vannak egyenlők és vannak egyenlőbbek. Aha.

Ti, akik megkaptátok, önként vagy félelemből, szabad akaratból vagy kényszerből, hogyan néztek testvéreitek szemébe, amikor állat módjára kitessékelik őket abból, ami az övék?

Ti, szálloda- és étteremtulajdonosok, akik azzal nyugtatjátok vendégeiteket, akik visszamondani kényszerültek foglalásukat, hogy május 24-e után majd jöhetnek, csak türelem? Szóval egy kis apartheid oké, de aztán minden rendben lesz? Ti, korrupt jogászok, jogvédők, akik megmagyarázzátok, honnantól jogos az apartheid, a szólásszabadság, mikortól kell kirúgni azt, aki másként gondolkodik?

Valóban rendben lesz minden május 24-e után? Becsapjátok magatokat egy év mézesmadzagos ígérgetés és az utána jövő botütés után is? Idomított állatokká tettek titeket? Nem látjátok, hogy a prést egyre jobban nyomják, míg mindenki „önként” be nem adja a derekát? A kés a torkunkon.

Nem az lenne az egyetlen természetes reakciónk, hogy EGYETLEN EMBER KIREKESZTÉSE SEM MEGENGEDHETŐ?

Hogyan engedhettük, hogy ilyen önző állatokká tegyenek minket, akik már fajtatársaikat is megtámadják?

Hova lett az emberségünk, magyarságunk, kereszténységünk? Ezek után be mertek menni a templomba, és szenteltvíz helyett fertőtlenítőtől várjátok a megváltást? Nem fog menni!

Jézus Krisztus odament a betegekhez, a leprásokhoz, és nem lett beteg. Nem azért, mert Isten fia volt, hanem azért, mert emberré lett, hogy példát mutasson nekünk. Világosan fogalmazott, nem?

„Hallgassatok rám mindnyájan – mondta –, és értsétek meg: Kívülről semmi sem kerülhet be az emberbe, ami beszennyezhetné. Hanem ami belőle származik, az teszi az embert tisztátalanná. Ha valakinek van füle a hallásra, hallja meg!” (Márk 7,14-23)

Ma naponta tagadjátok meg Krisztust.

A gonoszság, a kirekesztés belőlünk, belőletek ered. Nem menekülhettek. Kiszolgáltatjátok magatokat, testvéreiteket a hatalomnak, akiket foglyul ejtett néhány gazember kapzsisága, akik a világ legnagyobb üzletét kötötték meg, az élethosszig kinyújtott oltásokkal? Már tavalyig sem ér az emlékezetetek? Mit ígértek tavaly ilyenkor?

És mit is csinál a csodavakcina? Beavatkozik az immunrendszeredbe, azt stimulálja, hogy termeljen ellenanyagot, igaz? Szóval a vakcina is a te immunrendszeredtől várja, hogy meggyógyítson, igaz? Mert nem elég jó az immunrendszerünk? Akkor, amikor ti is olvashatjátok a patikák hirdetményein, a Covid-tudnivalók közt, hogy az emberek 90 %-a minden nehézség nélkül esik át a betegségen? Az immunrendszerének köszönhetően, igaz? Minden mellékhatás és szövődmény nélkül, igaz?

Akinek a saját immunrendszere győzte le a betegséget, az kisebb értékű ember lett? Muszáj beoltani, mert veszélyt jelent másokra? Miközben a Covid-osztályokon ma már több a frissen oltott, mint az oltatlanul odakerült beteg? És ezt titkolják a fegyverrel őrzött kórházak, ahol a többi osztály kong az ürességtől, gyógyítás nem folyik? Majd, ha lecseng a járvány? Majd? A kezeletlenül maradt halottaknak mikor majd? Nekik már késő.

Miért őrzik fegyveres katonák a kórházakat, rendőrök az Állatkertet? A géppisztoly véd a vírustól?

Mi készül itt?

2021 május 1-én Magyarországon létrejött egy fajgyűlölő, apartheid rendszer. Hatmillió oltatlan ember meg lett bélyegezve, és állandó revolverezés alatt áll, hogy oltassa be magát különben nem élhet, csak dolgozhat? Megengedhetjük egyetlen percig is, hogy politikusaink, rendőreink, honvédeink az Alaptörvényt és alapvető szabadságjogainkat elvegyék, átlátszó hazugságokkal bombázva minket?

Mondjuk ki végre: aki nem engedi meg, hogy éljük saját életünket, az fasiszta. FASISZTA.

Fasiszta a rendőr, fasiszta a katona, fasiszta a biztonsági őr, és fasiszta mindenki, aki embertársát kirekeszti, aki enged a hazug, áltudományos félelempropagandának, aki ha szembejön veled a járdán, inkább lemegy az úttestre, mert neki te leprás vagy.

Fasiszta az orvos, aki kollaborál, pedig tudja az igazságot, de megfenyegették, hogy elveszti állását. Fasiszta lesz mindenki, aki fél. Félelemből átáll az ellenséghez.

Hová jutottunk? Ember ember ellen, testvér testvér ellen uszul.

Elég legyen ebből!

Ne engedj a fasizmusnak! Ne várd meg, hogy egészséges emberként állatot csináljanak belőled, és végül a mobil járványkórháznak keresztelt, kettős szögesdróttal körülvett koncentrációs táborokba vigyék először a nem oltott rokonaidat, testvéreidet, barátaidat, majd téged is?

Azt hiszed, megúszod? Nem, senki nem ússza meg.

Írj alá és mozdulj. Hazádért, családodért, önmagadért, az emberiségért!

Nem késlekedhetsz! Ma még megteheted, de holnap már nem biztos.

Tégy a covid-fasizmus ellen, MA!

https://orvosokatisztanlatasert.hu/tegy-a-covid-fasizmus-ellen/