Három dologgal tartják sakkban a felcsúti zsebdiktátort:

1, Az orosz elhárításnál van Orbán eredeti, III/III-as beszervezési kartonja és egyéb iratai, jelentései, amelyeket besúgóként aláírt.

2, Egy sor korrupciós ügyet hoznak nyilvánosságra, ha Orbán nem engedelmeskedik. (A Hernádi-ügy volt a figyelmeztetés.)

3, Feltárják azokat a politikai gyilkosságokat is, amelyek végrehajtói orosz és csecsen bérgyilkosok voltak, aki az Orbán-Pintér duó megbízásából hajtottak végre több leszámolást is Magyarországon.

Fentiek miatt Orbán kénytelen folytatni a Paks II. beruházást az oroszok által diktált feltételekkel, amelyek miatt elkerülhetetlen lesz a magyar államcsőd.

Ezeket a magas kamatozású hiteleket ugyanis az Uniós forrásokból akarta finanszírozni a fideszes maffia, de a brüsszeli pénzcsapok is el lettek zárva. Ráadásul a kommunista Kíntól is több ezer milliárd forintnyi hitelt vettek fel Orbánék az államháztartás hiányának a pótlására, a letelepedési kötvények utáni uzsora kamatok kifizetésére, illetve a választások előtti osztogatások fedezésére.

Mindezen körülmények hatására a forint hamarosan bedől és államcsőd lesz, még ha azt az orbáni diktatúra tagadja is.
Ráadásul pedig Paks II. elavult, veszélyes technológiával készül majd, amely Csernobilban is súlyos katasztrófát okozott.
Orbánék ámokfutása tehát törvényszerűen katasztrófához fog vezetni sajnos!

Üdv: az ördög ügyvédje