Klaus Schwab, a WEF alapítója és ügyvezető igazgatója, a "Nagy Újraindítás" tervezője a következőképpen írja le a válság forgatókönyvét:

"Egy átfogó kibertámadás ijesztő forgatókönyve teljesen leállíthatja az áramellátást, a közlekedést, a kórházi szolgáltatásokat, az egész társadalmat. A COVID-19 válság ebből a szempontból egy kisebb zavarnak minősülne egy nagyszabású kibertámadáshoz képest". (kiemelés hozzáadva)

Jeremy Jurgens, a WEF ügyvezető igazgatója:

"Úgy vélem, hogy lesz még egy válság. Jelentősebb lesz. Gyorsabb lesz, mint amit a COVID esetében láttunk. Nagyobb lesz a hatása, és ennek következtében a gazdasági és társadalmi következmények még jelentősebbek lesznek." (Kiemelés hozzáadva)

Ezeknek a merész "jóslatoknak", amelyek a pénzügyi intézményrendszer érdekeit képviselik, messzemenő következményei vannak.

Amit leírnak, az a gazdasági és társadalmi káosz forgatókönyve, amely magában foglalja a kommunikációs rendszerek, az internet, a pénzügyi és pénzforgalom (beleértve a SWIFT-et is), az elektromos hálózat, a globális közlekedés, az árukereskedelem stb. megzavarását, valamint a valószínűsíthető "geopolitikai zavarokat".

A Cyber Polygon 2021 nyitóülését (2021. július) Mihail Mishustin, az Orosz Föderáció miniszterelnöke tartotta (alábbi videó) Klaus Schwabbal, a WEF főigazgatójával együtt.

Ez a forgatókönyv egy közelgő kiberválság főpróbája?

Miért zárták ki Kínát a Cyber Polygon gyakorlatból? A főbb partnerek a volt szovjet blokkból érkeztek.

Videó. A nyitóülés (2021. július).

A 2021 júliusában végrehajtott szimuláció a Cyber Polygon 2021 címet viseli.

"Kibertámadás forgatókönyvét" fontolgatja a pénzügyi intézményrendszer?

Bár nem lehet találgatni, a kérdéssel mégis foglalkozni kell.

A Delta-változat

Vajon a "halálos" Delta-változatot fogják-e ürügyként használni a koronaválság új szakaszának elindítására, ami a milliárdosok gazdagodásának további folyamatát eredményezi, növekvő állami és magánadóssággal, inflációval, munkanélküliséggel és szegénységgel párosulva?

Ráadásul a kibontakozó válság ezen szakaszában a kormányok és a média most egy olyan félelemkampányt folytat, amely nagyrészt a "halálos" SARS-CoV-2 változatra összpontosít.

Az életek megmentése érdekében az egészségügyi hatóságok azt sugallják, hogy ha a variánsokat nem sikerül ellenőrzés alá vonni, akkor nagyszabású lezárást kell fontolóra venni.

Ez a narratíva nyílt hazugságokon és torzításokon alapul. A hibás és érvénytelen RT-PCR tesztből származó tudományos bizonyíték nem igazolja az állítólagos halálos SARS-CoV-2 "variánsok" létezését.

A Covid Agenda az amerikai hegemón projekt része?

A pénzügyi intézményrendszer által kirobbantott Covid-válság egy hegemón projekt része, amely a világgazdaság stratégiai ágazatai feletti ellenőrzésre vonatkozik, ahogyan azt Klaus Schwab, a WEF főigazgatója leírta?

Ez egy gazdasági hadviselés?

Ez "imperializmus emberi arccal", amely "életek megmentése" mellett kötelezte el magát.

Láthatóan ez Joe Biden elnök külpolitikai programjának része. Geopolitikai és stratégiai vonatkozásai vannak.

Az amerikai hírszerzés és a Pentagon (beleértve a DARPA-t is), valamint a NATO közvetlenül vagy közvetve érintett a koronaválságban. A kiberhadviselés már a tervezőasztalon van.

A 2020. március 11-i lockdown, amely a nemzetgazdaságok bezárásához vezet világszerte, szintén hozzájárult számos olyan ország destabilizálásához, amelyeket "Amerika ellenségei" kategóriába soroltak.

Nincs szükség arra, hogy Washington részleges szankciókat vezessen be Irán, Venezuela és Kuba ellen. Ezek az országok jóváhagyták a covid narratívát. Elfogadták a "végső szankciót", nevezetesen a nemzetgazdaságuk bezárását, mint a "V vírus" elleni küzdelem eszközét.

A kubai helyzet különösen drámai. A 2020. márciusi zárlat következtében megsemmisül Kuba turisztikai ipara, amely az ország fő devizaforrását jelenti. Az 1980-as évek óta a turizmusból származó devizabevételeket élelmiszer-importra fordították. Most pedig a turisztikai ipar bezárása következtében Kubában súlyos élelmiszerhiány lépett fel.

A kubai kormány mégis elfogadta a "nagy hazugságot", és jóváhagyta a zárlatot, amely szó szerint tönkreteszi a kubai forradalom vívmányait.

És sajnos a progresszív értelmiségiek teljesen vakok. Nemcsak támogatják a Covid-narratívát, hanem nem értik meg, hogy a Covid lockdown politikáját, valamint a halálos mRNS vakcinát hogyan használják fel arra, hogy egymás után destabilizálják és elpusztítsák az országokat. Ezeket az országokat most már teljes mértékben a nyugati hitelezők és a milliárdos alapítványok irányítják.

Tervezett gazdasági és társadalmi káosz. Ez nem az amerikai hegemón projekt része?

https://ordogugyvedje.hu/blog/ujabb-lezaras-kozelgo-penzugyi-osszeomlas-vilagmeretu-gazdasagi-es-tarsadalmi-szabotazs