Jesse Ventura [JV] és Dr. Rima E. Laibow, MD [RL]

Átirat következik.

2009. december 30.

RL: Újra elhagyom az országot, mert nagyon rövid időn belül, nem ma és nem holnap, de nagyon hamarosan kötelező oltással kell szembenéznünk az „önkéntes” oltás tévesen használt kifejezés alatt.
JV: Mi a helyzet ezekkel az oltásokkal, szerinted rosszak?

RL: Először is kezdjük azzal, hogy az Egészségügyi Világszervezet [WHO] úgy döntött, hogy 90% -kal több ember van mint kéne. A WHO 1974 óta dolgozik az oltásokon a tartós sterilitás érdekében.
JV: Doktor, a válasz az lesz, hogy őrült vagy. Hogyan mondhatod ezt a cuccot?

RL: Megmutatom nekik a dokumentációt.
JV: Ez elég megdöbbentő.

RL: Ez a folyamat már folyamatban van. A helyzetet tovább súlyosbítja: tudjuk, hogy az FDA által illegálisan jóváhagyott oltások szkvalén nevű anyagot tartalmaznak.

[?]: A szkvalén egy szerves vegyület, amelyet oltásokban használnak az immunrendszer stimulálására és a válaszreakció fokozására.

RL: Ha szkvalént injektálok beléd, az immunrendszered megtámadja a szkvalént, de ezután megtámadja a test minden részét. Úgy néz ki, amikor találkozik egy olyan személlyel, akinél ez történik, úgy tűnik, az Öböl-háborús szindróma, úgy néz ki, hogy a test minden ízülete duzzadt, elviselhetetlenül fájdalmas és mozgásképtelen.
JV: Azokban a felvételekben vannak, amelyeket nekünk adnak.

RL: Néhányukban van, de az amerikai kormánynak van egy trükkje a tarsolyában.
JV: Melyik?

RL: Az orrtampon-vakcina felhasználásával pandémiát fognak kiváltani , amely egy élő attenuált vírus [vagy orrtampon]. Ez azt jelenti, hogy ha elfogadom, megfertőzhetlek. Influenzát fogsz kapni, körülöttünk mindenki influenzás lesz. Aztán az amerikai kormány nyilatkozatuk alapján… .. VÉGE

A leválás oltásokon keresztül történik, azonban a covid jab kísérleti genetikailag módosított szer [tüskefehérje], nem oltóanyag. Az anamnézisben nem szerepelnek m-RNS-injekciók, ezért a leválás nem meggyőző.

Utólagos bölcsesség 20/20

Frissített kommentár a 2012. évi londoni olimpia nyitóünnepségéről. Tisztelgés a Nemzeti Egészségügyi Szolgálat előtt, amely zombi nővéreket, démonokat, rémült gyermekeket és pedofil szimbólumokat tartalmaz.

2 perc https://twitter.com/VanessaGray158/status/1392555757179183106

Lehetőség

A legtöbb ember traumára és személyes szenvedésre reagálva változik. A károk nyilvánosságra hozatala „jel” arra, hogy először magunkat változtassuk meg. Kezdje azzal, hogy elismeri, mi van, és vegyen részt a nehézségekben annak átalakítására. Amikor másokat ítélünk meg, akkor ítélet elé állítjuk magunkat. Ehelyett válassza az együttérzést.

Videó 2 perc https://www.facebook.com/elmvanwilhelmina/posts/1860298370800107

Izgalmas hír néhány csodálatos embertől Dél-Afrikából !!

Szívből jövő köszönet az új emberi új földi közösségeknek [link lent]

Ricardo Maarman mesterdiplomával rendelkezik a nemzetközi politikában (MA). Bíróságon beperelte a dél-afrikai kormányt, hogy bizonyítékot szolgáltasson a Sars-CoV2 izolálására, a vírus állítólag a Covid-19 állapotot okozza . Rendes ember. A hétköznapi embereknek ki kell állniuk mellette az igazságért.

Bírósági iratok és videók : bírósági iratok, valamint interjúk és panelbeszélgetés Dr. Kirstennel és Dr. Sherry Tenpenny-vel https://www.showusthevirus.info/about-3

Rólunk

Erőfeszítéseink nemcsak Dél-Afrika, hanem az egész emberiség javát szolgálják .

Igényünk középpontjában a Sars-CoV2 vírus tisztításának és izolálásának bizonyítéka áll. Ez minden cselekedetünk oka és igazolása.

…. 2021. április 20-án Ricardo Maarman megkereste a Nyugat-Fokföld felső bíróságát, hogy utasítsa az elnökséget a Sars-CoV2 vírus izolálásának bizonyítékainak bemutatására. A jelen ügyet 2021. május 27-én kell tárgyalni.

Segítséget kérünk ügyvédek, kutatók, tudásmegosztás és pénzügyi adományok formájában. Tegyük súlyunkat ebbe az ügybe, és térítsük vissza országunkat és szabadságjogainkat.

Malibuye Ilizwe Lethu! Hozd vissza hazánkat!
https://www.showusthevirus.info/about

Itt van egy nemrégiben 11 perces videófrissítés a Ricardótól:
https://www.facebook.com/chris.mass.9440

♥ ️

Az igazságért és a szabadságért,

FORRÁS köszönettel https://newhumannewearthcommunities.wordpress.com/2021/05/11/sars-cov2-isolation-court-case-show-us-the-virus/

A győzelemre összpontosítson

Igen, a bíróságok korruptak, azonban most van a „megtisztulás” ideje, mielőtt az új korszak eljön, és válaszaink megteremtik a jövőt, ezért elsősorban arra összpontosítsunk, amit akarunk. https://ourgreaterdestiny.org/2020/11/legal-action-taken-re-covid19-measures/

https://besthirdetes.hu/tudasfa/2009-es-figyelmeztetes-2021-valosag.html