Az Oxfordi Egyetem Üzleti Adóügyi Központja által közzétett új tanulmány azt az ötletet tárgyalja - és végül támogatja -, hogy különadót vetnének ki azokra, akik elutasítják a "Covid19" elleni "védőoltást".

A tanulmány szerzői azzal érvelnek, hogy a védőoltással kapcsolatos adó "indokolt" lenne, mivel "a nemkívánatosnak tartott viselkedésre kivetett adók nem új keletűek".

És hogy még ha a "vakcinák" néhány embernek komoly károkat is okoznak...

"egyes államok kivételes esetekben, amikor úgy ítélik meg, hogy az előnyök meghaladják a költségeket, olyan politikákat fogadnak el, amelyek súlyos károkat okozhatnak"

Igen, jól olvastad.

A továbbiakban mindenféle módot javasolnak ennek a "nemkívánatos viselkedésnek" a korrigálására, az egyenes adózástól kezdve az oltottaknak nyújtott adójóváíráson át az oltási kötelezettségig és a nem oltottak kötelező Covid biztosításáig (ami csak egy másik módja annak, hogy "adózást" mondjunk).

Most itt van az a pont, ahol bekezdésről bekezdésre lebonthatnánk - és általában le is bontanánk - a cikket. Boncolgatnánk az érveket, beemelnénk az általuk figyelmen kívül hagyott adatokat, kiemelnénk a logikai tévedéseket... tudjátok, a szokásos.

Ma nem ezt fogjuk tenni.

Rámutathatnánk, hogy a Covid "esetek" fertőzéses halálozási aránya elenyésző.

Vagy hogy az úgynevezett "vakcinák" nem akadályozzák meg sem a fertőzést, sem a "Covid19" nevű állítólagos új betegség terjedését.

 

 

Elkezdhetnénk jogi érvelést a polgári jogokról, a Nürnbergi Kódexről és az orvosi kényszerítésről.

De nem fogunk ilyesmire vállalkozni.

Mert ez már két éve tart, és az élet túl rövid. Eleget tettünk már, a tények mind ott vannak, bárki számára, akit eléggé érdekel, hogy megtalálja őket.

Ehelyett inkább csak idézzük az Oxford Center for Business Taxation "About" oldalát, egy kis hangsúlyozással...

A Centre for Business Taxation 2005-ben alakult, és kezdetben a Százas Csoport számos tagjának jelentős adományaiból finanszírozták. Számos ilyen és más vállalat továbbra is támogatja a CBT-t. Az év során az AstraZeneca [és] a GlaxoSmithKline Plc adományozói voltak.

Hogy egyértelmű legyen, a Hundred Group egy lobbicsoport, amely az FTSE100 összes tagjának nevében dolgozik.

A GlaxoSmithKline a világ egyik legnagyobb gyógyszeripari vállalata, és a francia Sanofi óriáscéggel együttműködve állította elő a Covid vakcinát, amely a vállalatoknak milliárdos szállítási szerződéseket hozott, annak ellenére, hogy a vakcinát még nem engedélyezték nyilvános használatra.

Ha bármit is tudsz a Covidról, akkor nincs szükséged arra, hogy elmondjuk, ki az AstraZeneca.

A CBT-t - és így a lapot is - a nagyvállalatok és a nagy gyógyszergyártók finanszírozzák.

Tényleg kell még bármi mást hozzátennünk?

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-oltatlanok-megadoztatasat-javasolja-a-big-pharma-altal-finanszirozott-tanulmany