A Vaccine Safety Research Foundation adatai szerint 60 éves kor alatt senkinek sem szabadna megkapnia a COVID vakcinát

A több mint 1500 halálesetről szóló jelentés adatai azt mutatták, hogy 60 év alatt senkinek sem szabadna beadatni a COVID vakcinát.

A Védőoltásbiztonsági Kutatási Alapítvány ügyvezető igazgatója, Steve Kirsch által végzett elemzés kimutatta, hogy a lakossági kontrollcsoportban a vártnál több haláleset történt az oltott személyek körében.

Kirsch szerint ez egy elővigyázatossági elv, amely szerint sokkal biztonságosabb, ha a 60 év alattiak nem oltják be magukat. Bár az elemzésben lehetnek hibák vagy a felmérés torzításából adódó hibák, amelyek megváltoztathatják az eredményt, az előzetes adatok azt mutatták, hogy a vakcina szedése veszélyes.

Egy halálozási felmérésben arra kérte az embereket, hogy jelentsék a 2020. december 1. után elhunytak dátumát, életkorát és oltási státuszát, akikkel a legközelebbi kapcsolatban állnak. Ez azt jelentheti, hogy egyetlen ember körülbelül annyi halálesetet jelenthet, ahány személyesen ismert emberről tud beszámolni, kezdve a hozzá legközelebb álló személytől.

Minden halálesetet jelenteni kell, függetlenül az okától, amennyiben ezek a személyek a megadott dátum után haltak meg.

Az 1700 jelentésből származó első eredményekből kiderült, hogy 60 év alatt senkinek sem kellene megkapnia a vakcinát, mivel nem volt bizonyíték arra, hogy ez jótékony hatással lenne rájuk. A 40 és 60 év közötti emberekről kiderült, hogy nagyobb valószínűséggel halnak meg magától a vakcinától.

Az is kiderült, hogy minél fiatalabb valaki, annál valószínűbb, hogy a vakcina veszélyes. Ezek az eredmények jobban megfelelnek annak, amit a cenzúrázott egyének mondtak, amit a kormány és a mainstream média nem akart a nyilvánosság tudomására hozni.

Ami Kirsch szerint érdekes, az az, hogy a 60 év feletti emberek nagyobb valószínűséggel részesülnek a vakcina előnyeiben, ami nincs összhangban a Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) adataival, a balzsamozók adataival és a Medicare adataival.

Az ellentmondásos bizonyítékok miatt Kirsch úgy véli, hogy biztonságosabb elkerülni a COVID vakcinákat minden korosztály számára.

 

 

A Pfizer meghamisítja a vizsgálati adatokat

Egy, a Pfizer 3. fázisú vizsgálat alvállalkozójával dolgozó informátor előállt azzal, hogy problémák voltak az adatgyűjtésükkel, és hogy a vállalat "meghamisította" az adatokat. A bejelentő hozzátette, hogy a létesítményekben rossz gyakorlatok folytak, ami aggodalomra ad okot a laza hatósági felügyelettel kapcsolatban.

Ami még érdekesebb, hogy az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) nem foglalkozott azonnal a bejelentő panaszával, arra hivatkozva, hogy nincs elég embere az összes klinikai vizsgálat aktív ellenőrzésére és kivizsgálására, annak ellenére, hogy a panasz magától az adatgyűjtő cég egyik alkalmazottjától érkezett.

Eközben a korai kezelések, mint például a Fareed-Tyson protokoll, szinte tökéletes eredményt mutattak a COVID ellen, kevés kórházi kezeléssel és egyetlen feljegyzett halálesettel sem. Ez a protokoll szerint a betegeket már a fertőzés első négy napján, illetve az expozíciót követő öt napon belül kezelni kellett. Ez hidroxiklorokin, cink-szulfát, azitromicin, doxiciklin, ivermektin és aszpirin kezelését foglalja magában.

Az úgynevezett egészségügyi szakértők azonban figyelmen kívül hagyták ezt a kezelést, és számos más haszontalan alternatívát szorgalmaztak, mint például a szűrővizsgálat, a zárlatok, a társadalmi távolságtartás, a maszk viselése és a vakcinák.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-adatok-szerint-60-eves-kor-alatt-senkinek-sem-szabadna-megkapnia-a-covid-vakcinat