Videófelvételek kerültek elő, amelyek bizonyítják, hogy a jelenlegi tápszerhiányt a hatalmon lévők szándékosan idézik elő.

Egy hatalmas készlet bébi tápszert fedeztek fel Amerika déli határán, aminek van értelme, mivel a Fehér Ház most elismerte, hogy az amerikai készleteket a "migránsoknak" adják ki a határ menti létesítményekben.

Miközben amerikaiak milliói küzdenek azért, hogy etessék a családjukat, a Biden-rezsim az ő adóforintjaikból eteti az illegális bevándorlókat. A kormány ki tudja, mennyi pénzt költ a tápszer megvásárlására és szállítására délen, miközben az élelmiszerboltok országszerte kifogynak.

Kat Cammack képviselő (R-Fla.) szerint a déli határon több nagy raktár is tele van nem csak tápszerrel, hanem más élelmiszerekkel is, amelyeket a migránsoknak osztogatnak.

Cammackot egyébként többször megvádolták már azzal, hogy hazudik a tápszer-válságról és annak okáról. Most már bizonyítéka van arra, hogy igazat mondott, mivel ő maga is meglátogatta és felmérte a létesítményeket, miközben mindezt videóra vette.

"Múlt héten szöveges üzeneteket és fotókat kaptam a határőrség ügynökeitől, amelyeken egy halom bébi tápszer látható, és teljes volt a felháborodás a Fehér Ház, a CNN és más liberális csatornák részéről, azt állítva, hogy hazudunk, ezért úgy döntöttem, hogy magam megyek le és lefilmezem" - mondta Cammack a Fox Businessnek egy nemrég adott interjúban.

"És lám, nem csak hogy feltöltött raktárak voltak, hanem több feltöltött raktár volt, amelyek nem csak bébi tápszerrel, pelenkákkal, törlőkendőkkel és ruhákkal voltak tele, hanem ezt már hónapok óta csinálják, és még több van úton.".

 

 

A CDC migránsok áradatát készül az Egyesült Államokba küldeni.

Eddig a Biden-rezsim egyáltalán nem tett semmit annak érdekében, hogy megpróbáljon segíteni a tényleges amerikaiaknak túlélni a jelenlegi válságot, amelynek előidézéséért sok tekintetben ő a felelős.

Az amerikaiaknak azt mondják, hogy csak tűrjék el, miközben az amerikai adóforintokat milliárdszámra küldik Ukrajnába és a határ menti létesítmények raktáraiba, ahol ingyen osztogatják az árukat az illegális bevándorlóknak.

Amerika süllyedése a feledésbe az utóbbi időben igazán felgyorsult, a mesterséges bébiételhiány pedig egyfajta hab a tortán. És ahogy ez történik, az amerikaiaknak, akiket érdekel, alapvetően azt mondják, hogy üljenek nyugodtan és várjanak a választásokig, mintha az megoldana bármit is.

A fenébe is, Amerika szerencsés lesz, ha egyáltalán eljut a választásokig. Talán az ország túléli a félidős választásokig, de 2024 már-már nevetségesnek tűnik annak alapján, hogy milyen gyorsan omlanak össze a dolgok.

A migránsválsággal kapcsolatban még rosszabbá teszi a helyzetet, hogy az Egyesült Államok Betegségellenőrzési és Megelőzési Központja (CDC) a következő hetekben megszünteti a 42. cím szerinti korlátozásokat, amelyek a Wuhan koronavírus (Covid-19) miatt megakadályozták a migránsokat abban, hogy az amerikai törvények és nemzetközi szerződés alapján menedékjogot kérjenek.

Ez persze azt jelenti, hogy hamarosan sokkal több migráns fog az Egyesült Államokba áramlani egy olyan időszakban, amikor az erőforrások már így is szűkösek, az infláció pedig az egekbe szökött.

Május 23-án jár le a 42. cím, így már csak néhány nap van hátra a zsilipek megnyitásáig.

"Ez ismét rámutat arra, hogy mennyire nem érti a kormányzat a dolgát, és egy egyszerű politikai változtatással megállíthatnák ezt" - mondja Cammack a csecsemőtápszerhiánnyal kapcsolatban.

"Ez csak egy újabb példa arra, hogy a kormányzat megtört, és nem tudja, hogyan kell kormányozni" - tette hozzá, és inkább a hozzá nem értést, mint a rosszindulatot okolja a válságért.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/hatalmas-keszlet-bebi-tapszereket-talaltak-a-hataron-a-hianyt-a-feher-haz-tervezte-meg-hogy-eheztesse-az-amerikai-csecsemoket