A brit kormány elismeri, hogy a vakcinák károsították a kétszeresen beoltottak természetes immunrendszerét.

A brit kormány elismerte, hogy aki egyszer kétszeresen beoltatott, az soha többé nem lesz képes teljes természetes immunitást szerezni a Covid-változatokkal - vagy esetleg bármely más vírussal szemben. Nézzük tehát, hogyan kezdődik most az "igazi" világjárvány!

A 42. heti "COVID-19 Vaccine Surveillance Report" című jelentésében az Egyesült Királyság Egészségügyi Minisztériuma a 23. oldalon elismeri, hogy "az N antitestek szintje alacsonyabbnak tűnik azoknál az embereknél, akik két oltási dózis után fertőződnek meg". A továbbiakban azt állítja, hogy az antitestek csökkenése lényegében állandó.

Mit jelent ez? Tudjuk, hogy a vakcinák nem akadályozzák meg a fertőzést vagy a vírus átadását (sőt, a jelentés máshol azt mutatja, hogy a beoltott felnőttek ma már sokkal nagyobb valószínűséggel fertőződnek meg, mint a be nem oltottak).

 

A britek most azt találták, hogy a vakcina megzavarja a szervezet azon képességét, hogy a fertőzés után ne csak a tüskefehérje, hanem a vírus más részei ellen is termeljen antitesteket. Különösen úgy tűnik, hogy a beoltott emberek nem képeznek antitesteket a nukleokapszid fehérje, a vírus burka ellen, ami a nem beoltott embereknél a válasz egyik kulcsfontosságú része.

Hosszú távon a beoltottak sokkal fogékonyabbak a tüskefehérje bármilyen mutációjára, még akkor is, ha már egyszer vagy többször megfertőződtek és meggyógyultak. Az oltatlanok ezzel szemben tartós, ha nem is végleges immunitást szereznek az állítólagos vírus minden törzsével szemben, miután akár csak egyszer is természetes úton megfertőződtek vele.


Forrás: https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf

Az első biztosítótársaságok meghátrálnak, mert hatalmas kárigényhullám érkezik feléjük. Anthony Fauci megerősíti, hogy a PCR-teszt nem képes kimutatni az élő vírusokat.

 

Anthony Fauci megerősíti, hogy sem az antigén teszt, sem a PCR teszt nem tudja megmondani, hogy valaki fertőző-e vagy sem!!!

Ezzel az úgynevezett világjárvány minden alapja érvényét veszti.

A PCR-teszt volt az egyetlen jele a világjárványnak. PCR-TESZT nélkül nincs pandémia!

EZ a végső kulcs, a végső bizonyíték arra, hogy az összes intézkedést azonnal fel kell oldani!

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/uk-kormanya-elismeri-hogy-a-vakcinak-karositottak-a-ketszeresen-beoltottak-termeszetes-immunrendszeret