Ez nem lesz szép, emberek. Egy halálkultusz bukása ritkán az. Lesz jajgatás és fogcsikorgatás, összefüggéstelen fanatikus fecsegés, kínos tweetek tömeges törlése.

Lesz egy valóságos cunami kétségbeesett racionalizálásból, erőlködő tagadásból, szégyentelen hibáztatásból és a seggfedezés egyéb formáiból, ahogy a Covidian szekta egykori tagjai hirtelen az utolsó pillanatban elmenekülnek a dzsungelbe, mielőtt a teljesen beoltott és felturbózott "biztonságos és hatékony Kool-Aid" szerverek elérnék őket.

Igen, így van, ahogy bizonyára észrevettétek, a hivatalos Covid-narratíva végül a szemünk láttára esik szét, vagy sietősen szétszedik, vagy történelmileg átdolgozzák.

A "szakértők" és a "hatóságok" végre elismerik, hogy a "Covid halálesetek" és a "kórházi kezelések" statisztikái mesterségesen felfújtak és teljesen megbízhatatlanok (ami a kezdetektől fogva így volt), és elismerik, hogy a csoda "vakcináik" nem működnek (hacsak nem változtatjuk meg a "vakcina" szó definícióját), és hogy megöltek néhány embert, vagy talán nem is keveset, és hogy a lezárások valószínűleg "súlyos hiba" voltak.

Nem fogok további idézetekkel bajlódni. Ugyanolyan jól lehet böngészni az interneten, mint én.

 

A lényeg az, hogy az "apokaliptikus járvány" PSYOP elérte a lejárati idejét. Közel két évnyi tömeges hisztéria után egy olyan vírus miatt, amely a fertőzöttek 95%-ánál enyhe vagy közepes mértékű megfázást vagy influenzaszerű tüneteket okoz (vagy egyáltalán nem okoz tüneteket), és amelynek általános halálozási aránya körülbelül 0,1-0,5%, az emberek idegei meg vannak fáradva.

Mindannyian kimerültünk. Még a Covidian szektások is kimerültek. És kezdik tömegesen elhagyni a szektát.

Ez mindig is csak idő kérdése volt. Ahogy Klaus Schwab mondta:

"A világjárvány egy ritka, de szűk lehetőség arra, hogy elgondolkodjunk, újragondoljuk és újraindítsuk a világunkat."

Még nincs vége, de ez az ablak bezárul, és a világunk még nem lett "újragondolva" és "újraindítva", nem visszavonhatatlanul, még nem. A GloboCap nyilvánvalóan alábecsülte a Nagy Újraindítással szembeni potenciális ellenállást, és azt az időt, ami ahhoz kell, hogy ezt az ellenállást letörjék.

És most az óra ketyeg, és az ellenállás nem tört meg... épp ellenkezőleg, növekszik. És a GloboCap nem tehet semmit, hogy megállítsa, kivéve, ha nyíltan totalitárius lesz, amit nem tehet, mert az öngyilkosság lenne. Ahogy egy nemrégiben megjelent rovatomban megjegyeztem:

Az új normális totalitarizmus - és a totalitarizmus bármely globális-kapitalista formája - nem jelenhet meg totalitarizmusként, de még csak tekintélyelvűségként sem. Nem ismerheti el politikai természetét. Ahhoz, hogy létezzen, nem szabad léteznie. Mindenekelőtt el kell törölnie erőszakosságát (azt az erőszakot, amelyre minden politika végső soron visszavezethető), és úgy kell tűnnie számunkra, mint egy legitim "globális egészségügyi válságra" adott alapvetően jótékony válasz...".

A szimulált "globális egészségügyi válság" minden értelemben véget ért. Ami azt jelenti, hogy a GloboCap elszúrta a dolgot.

 

A helyzet az, hogy ha a tömegeket egy "apokaliptikus globális világjárvány" miatt a végbélnyalásos paranoia esztelen őrületébe akarják kergetni, akkor egy ponton egy tényleges apokaliptikus világjárványt kell produkálni.

A hamisított statisztikák és a propaganda egy ideig még elbírja, de végül az embereknek meg kell tapasztalniuk valamit, ami legalábbis hasonlít egy valódi, pusztító világméretű járványra, a valóságban, nem csak a telefonjukon és a tévéjükön.

A GloboCap is komolyan túljátszotta a kezét a csoda "vakcinákkal". A Covidian szektások tényleg azt hitték, hogy az "oltóanyagok" megvédik őket a fertőzéstől. Olyan járványügyi szakértők, mint Rachel Maddow, biztosították őket arról, hogy igen:

Most már tudjuk, hogy a vakcinák elég jól működnek ahhoz, hogy a vírus minden beoltott emberrel megálljon - mondta Maddow 2021. március 29-én este a műsorában. "Egy beoltott ember ki van téve a vírusnak, a vírus nem fertőzi meg, a vírus nem tudja aztán felhasználni azt a személyt, hogy máshová menjen" - tette hozzá vállvonogatva. "Nem használhat fel egy beoltott személyt gazdatestként, hogy újabb embereket kapjon el".

És most mindannyian betegek... nos, alapvetően megfáztak, vagy "tünetmentesen fertőzöttek", vagy akármi. És olyan jövő elé néznek, amelyben három-négy havonta "oltásoknak" és "emlékeztetőknek" kell majd alávetniük magukat, hogy "megfelelőségi bizonyítványukat" naprakészen tartsák, hogy munkát vállalhassanak, iskolába járhassanak, vagy éttermekben ehessenek, ami, oké, rendben, a keményvonalas szektásoknak nem gond, de emberek milliói vannak, akik nem azért tesznek eleget a követelményeknek, mert téveszmés fanatikusok, akik a gyermekeik fejét celofánba csomagolnák, ha Anthony Fauci erre utasítaná őket, hanem pusztán "szolidaritásból", vagy kényelemből, vagy csordaösztönből, vagy.... tudod, gyávaságból.

Sokan ezek közül az emberek közül (azaz a nem fanatikusok közül) kezdenek gyanakodni, hogy talán nem is olyan őrültség, amit mi, "bádogkalapos, Covidot tagadó, anti-vakszis, összeesküvés-elméleti szélsőségesek" mondtunk nekik az elmúlt 22 hónapban, mint ahogy azt eredetileg gondolták.

 

Visszalépnek, racionalizálnak, átdolgozzák a történelmet, és mindenféle öncélú baromságokat találnak ki, mint például, hogy most "egy posztvakcinás világban élünk", vagy hogy "a tudomány megváltozott", vagy hogy "az Omicron más", hogy ne kelljen beismerniük, hogy ők a GloboCap PSYOP áldozatai és az általa generált világméretű tömeghisztéria áldozatai.

Ami... rendben, hadd mondjanak maguknak bármit, amit csak kell a hiúságuk vagy az oknyomozó újságírói, baloldali hírességek vagy Twitter-forradalmárok hírnevük érdekében.

Ha azt hiszed, hogy ezek a "felépülő" Covidian-kultusz tagjai valaha is nyilvánosan elismerik mindazt a kárt, amit 2020 márciusa óta a társadalomnak, az embereknek és családjaiknak okoztak, nemhogy bocsánatot kérnének mindazért a bántalmazásért, amit ránk zúdítottak, akik a tényekről tudósítottak... nos, nem fognak.

Forgatni, kétértelműsíteni, racionalizálni és hazudni fognak a fogaikon keresztül, bármi áron, hogy meggyőzzék magukat és a közönségüket arról, hogy amikor a szar a ventilátorba csapódott, nem csettintettek a sarkukkal és nem mentek át teljes "jó németbe".

Adjatok nekik a pokolba, ha kell. Én ugyanolyan dühösnek és elárultnak érzem magam, mint te. De ne tévesszük szem elől a végső tétet. Igen, a hivatalos narratíva végre összeomlik, és a Covidian-kultusz kezd összeomlani, de ez nem jelenti azt, hogy a harcnak vége.

A GloboCap és bábjaik a kormányban nem fogják törölni az egész "Új normális" programot, úgy tenni, mintha az elmúlt két év meg sem történt volna, és méltóságteljesen visszavonulnak az új-zélandi pazar bunkerükbe és a megajachtjaikra.

A totalitárius mozgalmak és a halálkultuszok általában nem mennek el méltóságteljesen. Általában az önkényes, nihilista erőszak indokolatlan orgiájában buknak el, miközben a szekta vagy a mozgalom kétségbeesetten próbálja fenntartani befolyását ingadozó tagjai felett, és megvédi magát a közelgő valóságtól. És jelenleg itt tartunk... vagy hamarosan itt fogunk tartani.

 

Városok, államok és országok szerte a világon folytatják az Új Normális biológiailag biztonságos társadalom bevezetését, annak ellenére, hogy ennek már nincs semmilyen hihető indoka. Ausztria az erőltetett "vakcinázást" folytatja. Németország ugyanerre készül. Franciaország nemzeti elkülönítési rendszert vezet be az "oltatlanok" megbüntetésére. Görögország bírságolja a "be nem oltott" nyugdíjasokat. Ausztrália "karanténtáborokat" működtet.

Skócia. Olaszország. Spanyolország. Hollandia. New York City. San Francisco. Toronto. A lista folytatódik, és folytatódik, és folytatódik.

Nem tudom, mi fog történni. Nem vagyok jós. Csak szatirikus vagyok. De vészesen közeledünk ahhoz a ponthoz, amikor a GloboCapnak teljesen fasisztává kell válnia, ha be akarják fejezni, amit elkezdtek.
Ha ez megtörténik, a dolgok nagyon csúnyán elfajulnak.

Tudom, a dolgok már most is csúnyák, de én egy egészen másfajta csúnyaságról beszélek. Gondoljunk Jonestownra, vagy Hitler utolsó napjaira a bunkerben, vagy a Manson család utolsó néhány hónapjára.

Ez történik a totalitárius mozgalmakkal és a halálkultuszokkal, ha egyszer megtörik a varázs és a hivatalos narratívájuk szétesik. Amikor elbuknak, megpróbálják magukkal rántani az egész világot.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én remélem, hogy ezt el tudjuk kerülni. Abból, amit hallottam és olvastam, nem túl szórakoztató.