ÚJ BIOLÓGIAI FRISSÍTÉS OROSZORSZÁGBÓL

A sugárvédelmi, vegyi és biológiai védelmi erők főnökének, Igor Kirillov tábornoknak új tájékoztatója az Egyesült Államok katonai biológiai tevékenységéről Ukrajna területén.

Az orosz MIL megvizsgálta a megadó ukrán katonáktól származó biológiai mintákat, és amit találtak, az több mint nyugtalanító. Körülbelül 20%-uk nyugat-nílusi kórokozókat hordozott, amelyeket "a Pentagon az ukrán UP-4 és UP-8 projektek részeként" tanulmányozott. Ez azt sugallja, hogy az ukrán katonákat önkéntelen biológiai kísérleteknek vetik alá, és biológiai fegyvereknek teszik ki őket (gondoljunk csak Nürnbergre).

A kórokozók hordozásán kívül szinte az összes feladott ukrán katona a legkülönfélébb kábítószerek és opioidok, köztük metamfetamin és kodein nyomait is magánál tartotta.

Oroszország biztosan emlékeztetett minket a nácik metamfetamin használatára a második világháborúban. Erről már 2 héttel ezelőtt is beszámoltam, amikor a baloldali média megpróbálta ezt a valóságot valamiféle X-men mutáns összeesküvés-elméletnek beállítani. Nem, ők csak nácik, és történelmileg a nácik drogot használnak. Különösen a háborúban előnyként.

Oroszország arra hivatkozik, hogy ezt az ukránok által használt metamfetamint, a Pervitint az amerikai katonák is használták Vietnam és Korea alatt. A háború pszicho-emocionális terheinek csökkentésére fejlesztették ki.

Szándékolt mellékhatása azonban a túlzott agresszió, ami Oroszország szerint az egyik fő oka annak, hogy a nacionalista ukrán erők "rendkívüli kegyetlenséget" tanúsítanak a civilekkel szemben, és saját népüket lövik Donbászban. Ukrajna tudatmódosító szereket alkalmaz az erőin, hogy fogékonyabbá tegye őket a szörnyű tettek végrehajtására.

 

 

Ezután következik az eddigi talán legrobbanásveszélyesebb dia, amelyben Oroszország végre előáll, és KÖZVETLENÜL megvádolja az USA-t, hogy felelős a Covid-19 létrehozásáért és felszabadításáért. Az elejétől fogva azt mondom, hogy ez az egész a C-19-hez vezet, ami a szög lesz a koporsóban és a vörös pirula, ami felébreszti a világot.

Az USA-nak Oroszország és a keleti világ többi része részéről érkező visszahatás közvetlenül azért van, mert a világ rájött, hogy az Egyesült Államok hozta létre a COVID-ot. Konkrétan a "DNC/Liberális Globalisták", ahogy az oroszok állítják. Nem Trump.

Oroszország tisztázza, hogy több mint 16.000 biológiai mintát, köztük vér- és szérummintákat is nyilvántartanak, amelyeket Ukrajnából az USA-ba, Grúziába, európai országokba szállítottak.

Az USA azt állította, hogy ezeket a biológiai mintákat "kizárólag békés célokra" fogják felhasználni, de láthatjuk, hogy nem így történt.

Oroszország ezután rámutatott Jason Crow amerikai kongresszusi képviselőre, a képviselőház hírszerzési bizottságának tagjára, aki figyelmeztette az amerikaiakat a veszélyekre, ha DNS-üket magánvállalatoknak (Think 23&Me) adják át vizsgálatra, mert:

"...fennáll annak a lehetősége, hogy a teszteredményeket eladják harmadik félnek... és a kapott információkat felhasználhatják olyan biológiai fegyverek kifejlesztésére, amelyek célpontjai meghatározott csoportok... vagy egyének".

Pontosan úgy hangzik, mint amit Oroszország mindvégig állított. Hogy az USA biológiai fegyvereket gyártott, hogy etnikailag megtisztítson bizonyos egyéneket a kiválasztott genomszekvenciáktól. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de az etnikai tisztogatás biológiai fegyverekkel nem hangzik túl "demokratikusan", de lehet, hogy ez csak én vagyok.

Oroszország szerint ez a tevékenység alapos okot ad arra, hogy megkérdőjelezzék az amerikai katonai biológusokat a COVID-19 kórokozó megjelenésében és terjedésében. Oroszország idézi:

"2022 májusában Jeffrey Sachs - a The Lancet című tekintélyes orvosi folyóirat vezető szakértője és a Columbia Egyetem professzora, a globális biológiai biztonság vezető tudományos intézménye - egy spanyolországi konferencián elmondta, hogy "...a koronavírust mesterségesen hozták létre, és nagy valószínűséggel az amerikai biotechnológiai fejlesztések felhasználásával hozták létre...".

 

 

Ezt egy pillanatra szívd magadba. Aha. Oroszország most vádolta meg az Egyesült Államokat a Covid-19 létrehozásával és kibocsátásával. De várjunk csak, van még más is.

Oroszország megerősíti, hogy a C19 természetellenes viselkedése azt bizonyítja, hogy ezt a vírust nem csak ember alkotta, hanem folyamatosan dolgoztak rajta, és "mesterségesen táplálták" a különböző változatok különböző régiókba történő bevezetésével.

Én magam és sokan mások is hajlottunk arra az elképzelésre, hogy nem Wuhan volt a C19 járvány egyetlen "eredete". A vírust a világ több laboratóriumában is kibocsátották, különböző, speciálisan megtervezett változatokkal, amelyeket úgy terveztek, hogy a régió lakosságát célozzák meg a genomspecifikus C19 vírussal.

A DNC globalistái Ukrajnát használták a vírus előállításának bázisaként, majd a genom-specifikus vírusokat a világ különböző pontjain lévő laboratóriumokba szállították, hogy a vírus az egész világot megfertőzze...

Szakértőink szerint ezt bizonyítja a koronavírusok előfordulásának különböző csúcsokat okozó genovariánsainak jellegtelen változékonysága, a letalitás és a fertőzőképesség jelentős különbségei, az egyenlőtlen földrajzi eloszlás és a járványfolyamat egészének kiszámíthatatlansága. Úgy tűnik, hogy a betegség megfékezésére és izolálására tett erőfeszítések ellenére a világjárványt mesterségesen táplálják a vírus új változatainak egy adott régióban történő bevezetésével.

Oroszország a továbbiakban közvetlenül az USA Nemzetközi Fejlesztési Ügynökségét (USAID) vádolja az új Covid-változatok létrehozásában való részvétellel. Arra hivatkozva, hogy 2009 óta (Obama) tanulmányozzák a koronavírust, és hogy a projekt egyik fő szerződője a hírhedt Biden-féle biolaboratórium, a Metabiota, az ukrajnai biológiai visszaélések fő forrása.

A COVID-19 forgatókönyv megvalósítása és a Predict program USAID általi 2019-es sürgősségi leállítása a világjárvány szándékos jellegére és az USA részvételére utal annak kialakulásában.

Oroszország úgy véli, hogy az USA nemcsak létrehozta és kibocsátotta a C19-et, hanem ezt szánd szándékkal tette.

És amikor már azt hitted, hogy ennél rosszabb már nem lehet... még rosszabb lesz.

A harmadik dián Oroszország kiemeli a Labirintus Ukrajna tevékenységét. Különösen az ukrán katonák beoltását, és a biológiai minták gyűjtését tőlük, hogy genomspecifikus biológiai fegyvereket fejleszthessenek ki. A Labirintussal kapcsolatban álló egyik fő vállalkozót idézve, ismét Biden Metabiota.

 

 

Oroszország azt is megjegyzi, hogy a Labyrinth Global Health a CORONAVIRUSOKAT ÉS MAJOMHIMLŐT tanulmányozta.

Így világos tendenciát látunk: a Pentagon érdekeltségi övezetébe kerülő fertőző betegségek kórokozói később világjárványt okoznak, amelynek haszonélvezői az amerikai gyógyszeripari vállalatok és pártfogóik, az amerikai Demokrata Párt vezetői.

Szent szar... Oroszország most mondta, hogy a DNC és az amerikai nagy gyógyszergyárak szándékosan okoznak világjárványokat, hogy megnyerjék a választásokat...

Komoly legitimitást adva Anon általános tézisének a C19-ről és 2020-ról, és legitimitást adva az én tézisemnek, hogy a Monkeypox a következő biofegyver, amelyet a Deep State szándékosan bocsát ki, hogy megpróbálja ellopni a 2022-es választást a tömeges levélben történő szavazással.

Összefoglalva, Oroszország most KÖZVETLENÜL megvádolta a DNC globalistáit:

  • -a koronavírusok és most már a majomhimlő új változatainak létrehozásával és kibocsátásával, szándékosan, a politikai ellenőrzés és a világuralom céljából.

  • -a világ polgárain végzett, beleegyezés nélküli kísérletezéssel, hogy genom-specifikus biológiai fegyvereket hozzanak létre etnikai tisztogatás céljából.

  • -kábítószerek, például metamfetaminok létrehozása és felhasználása az ukrán erők ellen, hogy elembertelenítsék őket, hogy az ukrajnai civilek ellen szörnyű emberiség elleni bűncselekményeket hajtsanak végre.

Oroszország épp most erősítette meg az általános narratívámat; hogy az ukrajnai háború a mély állam által létrehozott és használt C19 visszahatása. Már a harmadik világháborúban vagyunk, és a C19 volt az első fegyver, amit elsütöttek.

Az a tény, hogy Oroszország most kiállt és nyíltan ásónak nevezte ezt az ásót… arra utal, hogy közeledünk a célhoz. Oroszország azt állítja, hogy a végleges dosszié „ősszel” készül el.

Emberek... ez történik.

-Titkos

1https://t.me/mod_russia_en/3117

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/az-orosz-mil-ukrajna-eredetunek-nyilvanitja-a-c19-et-a-dnc-globalistai-hoztak-letre-a-covidot