Az FBI szövetsége a Demokrata Párttal új abszurd magasságokba emelkedett a Project Veritas által most kiszivárogtatott dokumentummal, amely az ügynökség szerint "milíciai erőszakos szélsőségeseket" (Militia Violent Extremists, MVEs) minősít.

A "Nem minősített/rendészeti szempontból érzékeny", "csak az FBI belső használatára" szánt dokumentum olyan szimbólumokat, képeket, kifejezéseket, eseményeket és személyeket vázol fel, amelyeket a különleges ügynököknek keresniük kell, amikor állítólagos belföldi terroristákat azonosítanak.

A "Szimbólumok" rész alatt a dokumentum azt állítja, hogy az MVE-k "a második kiegészítéssel indokolják létezésüket, a "jól szabályozott milícia", valamint a fegyverviseléshez való jog említése miatt".

Ez alatt, a "Gyakran hivatkozott történelmi képek és idézetek" részben a forradalmi háború képei, mint például a Gadsden zászló és a Betsy Ross zászló, az erőszakos szélsőségesség jeleként szerepelnek.

A "Common Phrases and References" (Gyakori kifejezések és hivatkozások) részben a 2021. január 6-án a Capitolium épületében meggyilkolt veterán Ashli Babbittot említik, mint olyan személyt, akit az MVE-k "mártírnak" tartanak.

 

 

A dokumentum felsorolja a Ruby Ridge, a Waco és az Oklahoma City-i robbantást, mint radikális és/vagy erőszakos múltbeli eseményeket.

A Project Veritas megjegyezte, hogy az FBI egyik informátora szivárogtatta ki nekik a dokumentumot. Az iroda elitista baloldali tisztviselői nem tettek kísérletet arra, hogy felsorolják a radikális baloldali csoportok szimbólumait, képeit, kifejezéseit, eseményeit és személyeit, mint például az Antifa, amely piros-fekete zászlót, anarchia zászlót, anarchoszocializmus zászlót, vagy Black Lives Matter zászlót lobogtat a tüntetéseken, amelyek közül néhány rendkívül erőszakos volt és egész városrészeket gyújtott fel.

 

 

 

Ami furcsa, hogy az FBI miért nem vette a fáradságot, hogy összefoglalja a radikális baloldali csoportok szimbólumait és hasonlókat. Ez egy újabb ügynökség, amelyet a Biden-kormányzat fegyverként használ a politikai ellenzék ellen.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/fbi-informator-kiszivarogtatja-a-csak-belso-hasznalatra-dokumentumot-hogyan-lehet-eszrevenni-egy-belfoldi-terroristat