A gyógyszeripari bűnszövetkezet ismét lebukott a nyilvánosság átverésén.

Ezúttal a régóta fennálló pszichiátriai átverés az agy "kémiai egyensúlyhiányáról", amelyet csak veszélyes, szörnyű mellékhatásokkal járó gyógyszerek adagolásával lehet "helyreállítani" (anélkül, hogy a "helyes kémiai egyensúlyt" valaha is azonosították volna), alaposan lelepleződött, mint az agyzsibbasztó áltudomány újabb túladagolása.

Az átverés természetesen rengeteg pénzt hozott a szociopata gyógyszergyártók és a kábítószer-kereskedők pszichiátriai kontrollszektájának szentségtelen szövetségét irányító degeneráltaknak. Emellett rengeteg embert tett mozgásképtelenné vagy gyilkolt meg, támogatva ezzel a globalista eugenikai programot, amelynek célja az emberi faj megölése vagy tehenivé tétele.

De úgy tűnik, hogy az igazság végre áthatolt a dezinformáció erőterén, amelyről a pszichopolitikai-gyógyszeripari konglomerátum hírhedt.

A gyógyszeripari bűnszindikátus mögött álló felforgatók számára ez a legújabb kínos helyzet a kovid pszichopsziájának pénzzel történő kiégetése és a váxjab halálos áldozatok számának növekedése után következik.

Az írás a falon van a népirtó szélhámosok számára, mivel szinte eltűnőben van azoknak az embereknek a száma, akik még mindig hisznek egy rohadt szónak is, ami ezeknek az őrülteknek a villás nyelvéről csöpög.
Remélhetőleg fejek fognak hullani, és ezek a bűnözők felelni fognak azokért a milliókért, akiket megcsonkítottak és megöltek az eltűnőben lévő gyógyszerészeti sötét korszak évtizedei alatt.

Az alábbi cikk a The Citizens Commission on Human Rights UK (CCHR UK), amelynek több mint 60 éves elkötelezett kampánya a pszichofarmáciai zsarnokság ellen mára hatalmas igazsághoz vezetett, meggyőző elemzést nyújt a "kémiai egyensúlyhiány" tömeges gyógyszerkészítményekkel kapcsolatos törekvésekről.

A "kémiai egyensúlyhiány" egy pszichiátriai marketingeszköz volt.

 

 

Forrás: CCHR UK

Évtizedeken át írtak fel az embereknek antidepresszánsokat abban a hitben, hogy a pszichiátriai gyógyszerek képesek valamit tenni az úgynevezett "kémiai egyensúlyhiány megszüntetésére az agyban".

A pszichiáterek, a gyógyszergyárak és spin-doktoraik arra használták ezt az elképzelést, hogy meggyőzzék az embereket arról, hogy a gyógyszerek szedése hasznos lehet, miközben az antidepresszánsok növekvő eladásából is profitáltak.

A meglévő tanulmányok új felülvizsgálata azonban megállapította, hogy a depressziót valószínűleg nem kémiai egyensúlyhiány okozza, és jelezte, hogy az embereket fel kell hívni a figyelmüket a kezelés egyéb lehetőségeire.

Gondoljunk csak bele: ha az antidepresszánsok állítólag az agy egyensúlyhiányát korrigálnák, akkor ebből következne, hogy lenne mód annak mérésére, hogy az egyensúlyhiány mikor korrigálódott. Csak a jegyzőkönyv kedvéért: nincs mód az agy egyensúlyának vagy egyensúlyhiányának mérésére.

Az évek során számos megkeresés érkezett, amelyekben adatokat kértek a kémiai egyensúlyhiányra vonatkozó állítások alátámasztására. A kéréseket soha nem teljesítették, mégis a pszichiáterek a gyógyszergyártó cégekkel szentségtelen szövetségben továbbra is tudománytalan retorikát használtak, ami a gyógyszerek felírásának folyamatos növekedését eredményezte. Július elején arról számoltak be, hogy Angliában az előző évhez képest közel félmillióval több felnőtt szed antidepresszánst.

Végeredményben ez egy lenyűgöző marketingstratégiát jelzett, amely hatalmas profitot termelt a gyógyszergyártóknak, miközben mérhetetlen pusztítást végzett. 2000 óta csak Angliában több mint 5 milliárd fontot költöttek antidepresszánsokra. Kétségtelen, hogy ez kereskedelmi sikert jelent, ami boldoggá tette a részvényeseket, de mindez az emberek kárára történt.

11 ország és az Európai Unió 151 figyelmeztetést adott ki, amelyekben arra figyelmeztetnek, hogy az antidepresszánsok káros mellékhatásokat okoznak. Ezek között 37 olyan figyelmeztetés van, amely szerint az antidepresszánsok öngyilkossági kockázatot vagy öngyilkos magatartást okoznak.

Emellett 35 országból 279 tanulmány készült, amelyek azt mutatják, hogy az antidepresszánsok káros mellékhatásokat okoznak. Ezek közé tartozik 49 tanulmány az újszülöttkori komplikációkat okozó antidepresszánsokról és 27 tanulmány az öngyilkossági kockázatot vagy öngyilkossági kísérletet okozó antidepresszánsokról.

A legfontosabb tényező mindebben a tájékozott beleegyezés. Azáltal, hogy lehetővé válik az antidepresszánsok veszélyeiről való teljes körű tájékoztatás, az emberek saját maguk dönthetnek, ahelyett, hogy elfogadnák az áltudományos állításokat.

Megpróbálják majd megvédeni a jövedelmező vállalkozást, de az antidepresszánsok mézesmadzagja olyan, mint egy kártyavár, amely összeomlás előtt áll. A pszichiátriai színjáték ideje lejárt.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-gyogyszereszeti-sotet-korszak-vege-kozeleg-ahogy-az-igazsag-fenye-a-kemiai-egyensulyhiany-csalasra-vetul