A "Nincs időnk meghalni" története egy DNS-t célzó vírus körül forog, amely furcsán hasonlít a majomhimlőhöz.

Tekintettel arra, hogy a film 2019 körül készült el, az egybeesés meglehetősen nyugtalanító. A film a prediktív programozás újabb esete? Továbbá mi a baj James Bonddal?

Figyelem! Monumentális spoilerek következnek!

A No Time to Die az egyik első film volt, amely a COVID-zárlatok után került a mozikba. És ha a mozilátogatók ettől a kasszasiker filmtől a valóságtól való szórakoztató menekülést várták, nos, nem ezt kapták. Ehelyett a nézők egy szomorú, zaklatott és depressziós James Bondot kaptak, aki három órán keresztül szomorkodott. Valójában a filmnek sokkal találóbb lett volna az A LOT of Time to Die (Egy csomó idő a halálra) cím. Mert James Bondnak körülbelül három órába telik, mire végre feladja és meghal. Mert igen, Bond tényleg meghal a filmben. Ráadásul furcsa, gyáva módon.

Szóval amikor a filmnek (végre) vége lett, az arcom teljesen összezavarodott. Nem mondhatom, hogy James Bond-rajongó vagyok, de ezt a filmet egyáltalán nem éreztem James Bondnak. Ő nem a fegyverekről, a lányokról és a kütyükről szól? Még mindig összeszorult arccal néztem utána néhány filmkritikának, hogy megbizonyosodjak arról, hogy nem vagyok őrült. Ez volt a legjobb értékelés az Amazonon.

Kanadában megtekintve: november 17, 2021
Először is ezt a filmet ki kellene dobni minden Bond film gyűjteményből. Ha kompletista okokból muszáj megvenni, akkor tegyétek félre a 25 másik legális Bond-film közül (és ebbe beleszámítom a nem az Eon által kínált Never Say Never Again-t is) - tudjátok, az a 25 korábbi Bond-film, ahol a híres 007-es ügynök nem öleti meg magát a végén, az olcsó szenzációhajhászás és a hamis gravitáció kedvéért. Bármilyen érdemei is lennének ennek a filmnek, a producerek teljesen megsemmisítik azt a közel 70 éves Bond-misztikát - mind a regényekben, mind a filmben -, hogy BOND NEM HAL MEG!!! Diadalmasan túléli, és él, hogy egy másik nap is harcolhasson! Az ember tudta, hogy ez a film már akkor a szar felé tart, amikor megtudtuk, hogy a 007-es számot újraosztották. Nem érdekel, hogy ez a való világban megtörténhetne, de ez nem a való világ! Ez a 007-es izgalmas, szökevényes fantáziavilága. A név és a szám ebben a világban kéz a kézben jár. Ez a vonzerő nagy része!
Ez a film egy nagy F.U. a Bond-rajongóknak.
Tulajdonképpen menjünk előre és dobjuk el az egész Craig-féle alternatív idősíkot, hiszen mind az 5 film végső soron csak egy ellenzéki ügynökről szól, akinek a végső sorsa az, hogy megmérgezik, szétlövik és darabokra robbantják - a testrészeket szétszórják a Japán-tengeren.

 

 

Az egyik a sok hosszú kritika közül, amely teljes gyűlöletet fejezett ki a film iránt.

Mi történt James Bonddal? Egy szóval: napirendek. A múlt hűvös, nyájas, magabiztos, hazafias és nőcsábász hőse nem illik a mai társadalmi légkörbe. Sean Connery James Bond-verziója a propaganda 20. századi változata volt. Az MI6 és Nagy-Britannia egészének népszerűsítéséről szólt a populáris kultúrán keresztül, egy karizmatikus főszereplő segítségével. És ez működött is.

Azonban a 21. században vagyunk. A globalizmus a nemzeti büszkeséget nemzeti szégyenné, az erős férfiasságot pedig mérgező férfiassággá változtatta. A múlt James Bondja ma már "problémás", és a modern James Bondnak meg kell felelnie a mai kulturális ortodoxiának.

Az eredmény a Nincs idő meghalni - ennek az örömtelen kulturális légkörnek a fattyúterméke. Szinte mindent átitat a filmben egy napirend, Bond egész "hangulatától" kezdve a tényleges történetig, amely vírusok, DNS-alapú mérgek és a folyamatos félelem körül forog, hogy megfertőződhetünk valamivel. Egyszóval, lehangoló, nem szórakoztató anyag.

Ráadásul ezt a filmet 2022-ben megnézni különösen elborzasztó. Bár a film fejlesztése állítólag 2017-ben kezdődött, úgy tűnik, hogy a témáját közvetlenül a COVID és a majomhimlőjárványok ihlették. Szinte mintha tudták volna, hogy ezek a dolgok meg fognak történni.

A No Time to Die a prediktív programozás újabb példája? Itt egy pillantás a filmre.


 

 

Szimbolikus bevezető

Már a nyitó résznél sötét, demoralizáló cuccokkal kedveskednek a nézőknek. Miközben Billie Eilish a valaha készült leglehangolóbb James Bond-témát énekli, a látványvilág arra a szörnyűségre utal, aminek szemtanúi leszünk.

Britannia, Nagy-Britannia nemzeti megszemélyesítője őrt áll.

Képzeld, mi lesz Britanniával?

Szó szerint leesik, elnyeli a homok. A globalista elit azt akarja, hogy nemzetek bukjanak el, hogy világkormányt hozzanak létre. James Bond fegyvere is süllyed. Kezdődik a szánalmasság.

Ezután a film fő cselekményének szimbolikus ábrázolásai láthatók: egy DNS-t célzó vírus, amely megfertőzi és megöli az embereket.

A DNS-szál alakú fegyverek a DNS-technológia fegyveressé tételét jelentik.

Néhány hátborzongató maszkos alak a tömegeket képviseli. A testükben növekvő furcsa növényzet a véráramban terjedő vírust jelképezi. Az egyik figurának a feje felrobban, ami azt jelenti, hogy a DNS-üket célba vették.

Jelenleg elég információnk van ahhoz, hogy tudjuk, hogy ez a film bukás lesz. Az első pillantásra azonban ezeknek a szimbólumoknak nincs igazán értelme. A legtöbb néző még mindig izgatottan várja az új James Bond-filmet, tele kalandokkal és menő kütyükkel.

Tehát melyik egzotikus helyszínre szállít minket a film? Egy londoni laboratórium, amely fegyveres himlőt gyárt. Szórakozás.

 

 

Titkos víruslabor

A No Time to Die néhány évvel a 2022-es majomhimlő-járvány előtt készült, amely miatt a WHO egészségügyi vészhelyzetet hirdetett. Furcsa módon a film egy fegyveres, majomhimlő-szerű vírusról szól, amely megszökött egy titkos MI6-laborból.

A tudósok az általuk létrehozott „fegyverzett himlőről” beszélnek.

Egy tudós azt mondja:

– Ismered az SLS fegyveres himlőt, amit ma reggel használtam? Láttad?"

Aztán egy másik tudós felfedezi, hogy „himlős” matricát ragasztottak az ebédjére. Vicces gyakorlati vicc volt a himlővel kapcsolatban.

A tréfától megőrülve azt mondja a himlős ebédlő tudós:

„Egy nap Ebolát teszek a teájába. És akkor nézni fogom, ahogy az arcotok vért izzad… és nevetni fogok.

2022-ben ezt a jelenetet nézni nyugtalanító. Szinte olyan, mintha ezeket az ötleteket az elménkbe próbálnák elültetni.

Aztán egy csoport rosszfiú betör a laborba, és ellopja a fegyveres vírust. A neve: Héraklész.

Héraklész egy isteni hős neve a görög mitológiából. Noha köztudott, hogy ő az „emberiség védelmezője”, szimbolikus módon halt meg: mérgezett vérrel érintkezve. A filmben Héraklész megöli az embereket azzal, hogy megmérgezi a vérüket.

Egy laptop segítségével a tudósok programozhatják a vírust meghatározott DNS-ek megcélzására.

 

 

Egy ponton az MI6 vezetője elmagyarázza, hogyan működik:

„Nanobotokról van szó: mikroszkopikus biorobotok, amelyek a bőrrel való legkisebb érintkezéssel is bejuthatnak a rendszerbe, és DNS-sel programozva meghatározott személyeket céloznak meg. A Heracles-t úgy tervezték, hogy az arzenálunk leghatékonyabb fegyvere legyen. Ártalmatlanul áthaladni az embereken, mielőtt elérné a kitűzött célt.”

Mivel azonban kiszivárogtatták a laboratóriumból, és szélhámos tudósok módosították, a vírus most már családokat, genetikai tulajdonságokat és teljes etnikumokat is megcélozhat. A következtetésük:

"Elég embert megfertőzsz… és az emberek fegyverré válnak."

Később a filmben néhány DNS-célpontú ember megfertőződik a vírussal. Tüneteik feltűnően hasonlítanak a majomhimlőhöz.

A rosszfiúk Héraklész segítségével akarják megölni emberek millióit.

Fegyverzett vírusok, DNS-célzás és tömeges népességfogyás: ezek az okkult elit végső fantáziái. Megfelelően a No Time to Die tele van szimbolikus utalásokkal az okkult elitre.

 

 

Okkult elit

A film főgonoszának neve Lyutsifer Safin. Keresztneve Lucifer orosz átírása. Ezt a konkrét nevet azért választottuk, hogy biztosan megértse, hogy ez az egész az okkult elitről szól.

Lyutsifer egy törött maszkkal sétál, ami történetesen egy finom egyszem jelet hoz létre.

Mint bizonyára tudja, az egyszem jel az okkult elit kedvenc szimbóluma. A Nincs ideje meghalni , a szimbólum mindenhol ott van.

A film egyik első jelenetében egy fiatal Madeleine Swannt egy hátborzongató félszemű jel „figyeli”.

Ernst Stavro Blofeld, a James Bond-franchise főgonosza eltorzult félszemű jellé változott.

Blofeld egy szemgolyón belüli kamerán keresztül „látogat” elit összejöveteleken.

Egy másik rosszfiúnak van egy bionikus szeme. Felrobban, amikor Bond megöli.

Van néhány párbeszéd az egyik szem elvesztéséről is.

Mindezek az egyik szemre való hivatkozások nem véletlenek. A történelem során a hatalmon lévők szimbólumaikkal vakolták be a világot. Jelenleg az okkult elit irányítja a szórakozást, így az egyszem jel mindenütt jelen van.

Valójában a Nincs idő meghalni teljes narratíváját az okkult elit rögeszméi szennyezik. Az egyik: A hős férfiak elpusztítása.

 

 

James Bond bukása

James Bond szabad, kötetlen és kalandvágyó kém volt, aki egzotikus helyekre utazott, és csábító, de veszélyes „Bond-lányokkal” csatlakozott. És bármi is történt vele, ő győzött – nyugtalanul és élesen nézett.

Daniel Craig Bondja pont az ellenkezője annak, amit most olvastál. Ha a régi iskola James Bond nyugtalan volt, az új James Bond folyamatosan zavarban van. Egy-két alkalommal még tiszteletlen és megalázott is.

Jamaikában Bondnak egy új ügynök, Nomi közli, hogy ő most már 007-es. Azt hiszem, James Bond most már csak egy dupla nulla.

Tehát a legendás 007-es még a saját filmjében sem 007-es. Aztán látjuk őt az anyósülésen ülni, ahogy Nomi körbeviszi. Ez az egész nagyon szimbolikus. Az egész a finom kisemmizésről szól.

Kubában Bond találkozik egy Paloma nevű CIA-ügynökkel, akiben minden megvan, ami egy "Bond-lányhoz" illik. Amikor azonban Bond közeledik hozzá, a lány kissé undorodva utasítja vissza, mintha azt mondaná: "Fúj, ne érj hozzám, te vén perverz". Miért tartották meg ezt az undorító jelenetet ebben a háromórás filmben? Mert ez is része a "James Bond elpusztítása" narratívának.

Aztán Bond megtudja, hogy van egy lánya Madeleine Swann-tól. A lány Mr. White lánya, aki a Spectre egyik gonosztevője. Ahogy a Spectre című filmről szóló 2016-os cikkemben láttuk, ez a szervezet az okkult elitet képviseli.

Más szóval Bond a rosszfiúkkal és általában az okkult elittel kerül kapcsolatba. Nem szabad és nem is független, hanem a Spectre tulajdonában van és hozzá van kötve. Mivel Bond történelmileg Nagy-Britanniát képviseli, a Swann-nal való kapcsolata azt jelenti, hogy Nagy-Britannia a globalista elithez "házasodott" (ezért látjuk Britannia elestét a nyitójelenetek alatt).

Aztán Bond az egész családját veszélyes helyzetek sorozatán viszi keresztül, és mindvégig szerencsétlenkedik.

Bond fizikai szinten is szerencsétlen.

Q „intelligens vért” fecskendez Bondba.

A James Bond-kütyük szórakoztatóak és menőek voltak. Most olyan injekciókról van szó, amelyek lehetővé teszik az MI6 számára, hogy nyomon kövesse a tartózkodási helyét, miközben figyelemmel kíséri életfunkcióit. Ez ellentéte a szórakoztatónak és a menőnek. És Bond utálja.

Utolsó küldetése során Bond rájön, hogy megfertőzte Héraklész. Lyutsifer azt mondja neki, hogy ha közel kerül Madeleine-hez vagy a lányához, meghalnak. Szóval Bond nagyon depressziós lesz. Újra.

Ez James Bond arca, amikor megöli Lyutsifert, a végső gonosztevőt.

 

 

Csak nézd meg az arcát. Tiszta nyomorúság. Miután majdnem három órán át néztem ezt a dolgot, pontosan ugyanezt az arcot láttam. És még nincs is vége. A dolgok még rosszabbra fordulnak.

Bond jóváhagyásával az MI6 rakétákat indított, hogy elpusztítsa Lyutsifer szigetét, amelyből a vírust létrehozták. Bond azonban ahelyett, hogy elmenekülne a szigetről, mielőtt a rakéták felrobbannának, egyszerűen feladja, és a szigeten marad. Aztán meghal, a saját országa által kilőtt rakéták ölik meg.

Néhányan azt mondanák: "Ez annyira érzelmes! Nem bírta elviselni a családja nélkül, ezért inkább meghalt. Sírva fakadok ? "

Várjunk csak egy pillanatra. Először is, még azt sem tudta, hogy van egy lánya, mint két órája. És kb. 7 szót beszélt hozzá a film alatt. Lehet, hogy most nem a legracionálisabb megoldás meghalni érte.

Másodszor, ha tényleg szereti a lányt, nem lenne jobb neki amúgy is életben maradni? Úgy értem, kommunikálhatott volna a családjával Facetime-on vagy ilyesmi segítségével. Nem lenne jobb ez a helyzet, mintha a lánya úgy nőne fel, hogy tudja, hogy az apja gyakorlatilag öngyilkos lett?

Végül, ez JAMES BOND. Hozzáférése van a Földön elérhető legmodernebb technológiához. Ha egy kicsit életben marad, talán felfedezhették volna a Héraklész gyógymódját. Akkor boldogan élhetett volna, amíg meg nem hal a családjával.

De nem. Meg kellett halnia. Mert a múlt erős, rettenthetetlen és intelligens hősének nem a 21. században van a helye. A modern hősök depressziósak, "okosvért" fecskendeznek beléjük, laboratóriumban előállított vírusokkal fertőzöttek, és a saját hazájuk öli meg őket. És pontosan ezt akarják veled is.

Összefoglalva


Talán észrevettétek, hogy a No Time to Die kissé irritált. És szerintem ezt szándékosan tették. A globalisták által irányított média örömét leli abban, hogy megrontja a népszerű franchise-okat azzal, hogy beléjük oltja a mérgező napirendjét. Tudják, hogy az emberek utálják ezt, de mégis megteszik. Ha új, a napirendjüket tartalmazó franchise-okat hoznának létre, senki sem nézné őket. Így hát a meglévő franchise-ok népszerűségén lovagolnak, miközben "megfertőzik" őket a saját mérgükkel, ugyanúgy, ahogy Héraklész megfertőzte James Bondot.

A No Time to Die elejétől a végéig sivár és örömtelen volt. Mert azt akarják, hogy az életünk sivár és örömtelen legyen. A narratíva a vírusok, a DNS-célzás, az orvosi laboratóriumi szivárgások és más, nem szórakoztató, sőt, szorongást keltő témák körül forog.

Ez nem szórakoztatás, ez társadalmi kondicionálás. Még James kibaszott Bond sem menekülhet az elit furcsa, fegyverré alakított vírusai elől. Milyen üzenetet küld ez nekünk, átlagembereknek?

Röviden, ha valaki megkérdezi:

"Hé, meg akarod nézni a Nincs idő meghalni" filmet?

Mondd meg nekik:

"Sajnálom, nincs időm megnézni".

Mert az élet túl rövid ehhez a szarhoz.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-nincs-ido-meghalni-cimu-james-bond-film-zavaro-globalista-menetrendje-es-melysegesen-irritalo