2021. december 14., kedd

Hamis Járványok 4.0: COVID-19, spanyolnátha újratöltve (1918-1920)

A történelem ismétli önmagát, ugyanabba a tócsába lépünk újra és újra. A mai kókler kuruzslóink, áltudományos méregkeverőink, már akkor is itt voltak közöttünk és halomra ölték az embereket, az egészség és a tudomány nevében.
100 évvel ezelőtt ugyanezeket a próbálkozásokat láthattuk, a videóban látható újságcikkek szerint, kötelező maszk viselés, templomok és egyéb közösségi terek kötelező lezárása, gyülekezés megtiltása. A fegyveres erők lakosság ellen fordítása...

1920, az egyik cikk a videóból:
„Visszautasította a maszk viselését; lelőtte a tiszt”
„San Francisco, Október 28. - Miközben temérdek járókelő keresett fedezéket, H. D. Miller, a szolgálatban levő Egészségügyi Tiszt, meglőtte és súlyosan megsebesítette James Wisser-t a patkolókovácsot. Egy városi gyógyszertár előtt, ma a korai órákban, miután Wisser visszautasította az influenza maszk viselését.
A rendőrség szerint, Miller a levegőbe lőtt először, amikor Wisser először viszautasította a maszk viselését. Wisser megközelítette, és az ezt követő összetűzésben meglőtték a karján és a lábán.
Wisser-t a központi vészhelyzeti kórházba szállították, ahol aztán letartóztatás alá helyezték, mivel nem engedelmeskedett Miller parancsának.”

A nagy átverés: a "fertőző" betegségek képzete
https://www.bitchute.com/video/FGE3OQ9nnmaj/

Eredeti videó: https://www.bitchute.com/video/c8XcSWv27e5B/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése