David DuByne az ADAPT 2030 Mini Ice Age 2105-2035 videósorozat és a Mini Ice Age Conversations Podcast alkotója.

Korábban kávéfelvásárló voltam Északkelet-Mianmarban, Pyin Oo Lwin környékén, és amikor a kávétermelők elmondták, hogy a hideg időjárás károsította a növényeket a felső levelek elhalásával, a bab sűrűségének csökkenésével és azzal, hogy 13-14% -kal többet kell ültetni, hogy ellensúlyozzák a hidegkárokat és a gazdaságok elhalását, válaszokat kerestem.

David teljes mértékben a CO2-felmelegedés híve volt, ezért furcsának tűnt, hogy a korábban Burmának nevezett országban ilyen közel az Egyenlítőhöz ilyen mértékű hidegkárok keletkeztek.

Elkezdtem válaszokat keresni, és nem tartott sokáig, amíg bizonyítékot találtam arra, hogy a Nap irányítja az éghajlatunkat, és egy újabb nagy napminimum felé tartunk, amely mélyreható hatással lesz a globális élelmiszertermelésre.

Ez a rideg felismerés, hogy az élelmiszer a társadalom alapja, és 2023-ra globális élelmiszerhiány lesz, ezen a ponton két választásom volt:

hazudni magamnak és visszaaludni, vagy előhozni az igazságot.

 

 

Ebben a videóban kb. 11 percnél David elmagyarázza, hogy az amerikai búzatermelőknek olyan szerződéseik vannak, amelyeket szeptemberben és decemberben nem tudnak majd teljesíteni, amiért bírsággal sújthatják őket, és ez csődbe viheti őket; akkor jön a Blackrock és felvásárolja az összes farmot. Beszél még a világszerte tapasztalható szokatlan időjárásról és a friss termékek pazarlásáról Ausztráliában.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/mar-csak-harom-honapunk-van