Dr. Michael Yeadon megvitatta a legújabb eredményeket, amelyek szerint a kísérleti COVID-19 vakcinák a nők petefészkeiben koncentrálódnak, és "autoimmun támadást" indítanak a méhlepény ellen.

Kivonat:

A szerdai online "Stop the Shot" konferencián tartott rövid előadásában Dr. Michael Yeadon, a Pfizer korábbi alelnöke három okot emelt ki, amiért a szülőképes korú és fiatalabb nőknek teljes mértékben el kellene utasítaniuk a kísérleti COVID-19 génterápiás vakcinákat.

"Hazudnak önöknek, hazudnak nekem" - mondta a hivatásos kutató tudós. "A hatóságok nem adnak teljes körű tájékoztatást e termékek kockázatairól".

Yeadon, aki biokémiai és toxikológiai diplomával, valamint légzőszervi farmakológiai doktori címmel rendelkezik, 32 évig dolgozott a gyógyszeriparban, és 2011-ben vonult nyugdíjba a szakterületének legmagasabb rangú pozíciójából, a Pfizer alelnökeként és az allergia és légzőszervi kutatások vezető kutatójaként.

Innen alapította meg saját biotechnológiai vállalatát, a Ziarco-t, amelyet 2017-ben eladott a világ legnagyobb gyógyszeripari vállalatának, a Novartisnak.

A brit állampolgár az első pontját úgy magyarázta, hogy az "annyira nyilvánvaló", hogy mindenki egyetérthet vele. "Soha, de soha nem adunk kísérleti gyógyszereket terhes nőknek. Miért nem tesszük ezt?" - tette fel a kérdést.

A továbbiakban kifejtette, hogy 60 évvel ezelőtt:

"a nők a reggeli rosszullétek ellen egy új készítményt kaptak, a talidomidot, és ez legalább 10 000 születési rendellenességhez vezetett".

Az akkori forgalomba hozatal előtti vizsgálatok nem voltak képesek azonosítani "a thalidomidot, mint toxint az anyaméhben".

Ez a tragédia - magyarázta - megtanította a tudósokat erre:

"a csecsemők nem biztonságosak és védettek a méhen belül, ahogyan azt korábban gondoltuk. De valójában ők a fejlődés apró csodái. Kritikus szakaszok, különösen a korai szakaszban, ahol ha beavatkoznak a biokémiai anyagok vagy bármi más, az visszafordíthatatlanul megváltoztathatja a gyermek fejlődésének menetét"."

"Soha, de soha nem adunk nem megfelelően tesztelt gyógyszereket, gyógyhatású készítményeket egy terhes nőnek" - hangsúlyozta. "És pontosan ez történik. Kormányunk sürgeti a terhes nőket és a szülőképes korú nőket, hogy oltassák be magukat. És azt mondják nekik, hogy ezek biztonságosak. És ez hazugság, mert ezeket a tanulmányokat egyszerűen nem végezték el"."

Továbbá, "reproduktív toxikológiai vizsgálatokat nem végeztek egyik termékkel sem, természetesen nem egy teljes körű tesztcsomagot, amit szeretnénk" - mondta Yeadon.

"Szóval, itt vagyunk. Potenciálisan több százmillió szülőképes nőnek [adtak be] olyan termékeket, amelyeket nem vizsgáltak a megtermékenyülésre és a baba fejlődésére gyakorolt hatás szempontjából".

"Ez elég rossz, mert ez azt mondja nekem, hogy vakmerőségről van szó. Senkit sem érdekel. A hatóságokat nem érdekli, hogy mi történik" - mondta.

De közelebbről megvizsgálva Yeadon azt mondta, hogy két másik tanulmányt figyelembe véve a helyzet "sokkal rosszabbnak" tűnik a termékenységre gyakorolt tényleges káros hatások bizonyítása miatt.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/ne-fogadjak-el-ezeket-az-oltasokat-figyelmezteti-a-gyermeket-vallalo-noket-a-pfizer-korabbi-alelnoke