2022. szeptember 6., kedd

Benzint akarsz? Hagyd el a szankciókat és az olajárplafont

 

A Gazprom videója

Gázt akarsz? Egy kapcsoló elfordítása a Gazprom vezérlőpultján. A hiányt az okozza, hogy az EU szankciói elvágják Európa polgárait - mind a 400 milliót.

Csak azért, hogy néhány eurokrata arcát megmentsék, sokan meghalhatnak a hidegben ezen a télen. Természetesen a média csak Putyint hibáztatja.

A Gasprom videós üdvözlete az EU-nak, az Euro Bizottságnak, Borrellnek... Igen, Borrellnek... Azt hiszem, az oroszok nem fogják elfelejteni az utolsó szavait Oroszországról. Az EU külügyi vezetője "fasiszta országnak" nevezte hazánkat. Igori Ilyn küldte Moszkvából.

TAP - a fasiszta szó mélyen sértő egy orosz számára. Ezt a szót az oroszok a németekre használják, akik 1941-ben megszállták Oroszországot és 28 millió embert öltek meg. Borrell nyilvánvalóan nem akarja, hogy újra folyjon a gáz.

https://www.pokolafoldon.hu/politika/benzint-akarsz-hagyd-el-a-szankciokat-es-az-olajarplafont

Csúnya és degenerált, a frankfurti iskola tervei szerint.

Kísértetiesen gyönyörű. Mintha válasz lenne arra, hogy az európaiak a legalacsonyabb rendű lények a bolygón, az oroszok pedig jóval műveltebbek - ami a jelenlegi konfrontációban igaznak tűnik. Az európaiak mögött természetesen a sátánisták és a politikusaikat irányító bankárok állnak... Soros, Rothschild és így tovább. A foglyok kínzását és a civil lakosság bombázását mind a NATO végzi - általunk. Még egy atomerőművet is megpróbálunk felrobbantani Energodarban. Hogy nézünk ki a világ többi része előtt? Fasisztáknak? Sátánistáknak? Az ördög ügynökei? Mindháromnak. Az oroszországi zene fényévekkel előrébb jár, mint a nyugati, ahol semmi szépet nem lehet hallani - a mi médiánkban nincs szépség vagy szenvedély. Minden csúnya és degenerált - kétségtelenül szándékosan. Kapcsolódjon Oroszországra, és a szíve felemelkedik. A Gazprom még egy olajvállalat is képes értékelni, hogy az élet szép. Nyugaton, ahol az életet és az igazi érzéseket eltiporják, ezt soha nem látnák vagy hallanák.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése