2022. szeptember 6., kedd

Oklahomai híradósnak agyvérzése van az adásban...

Oklahomai híradósnak agyvérzése van az adásban; az ohiói középiskolai focista 6 lábnyi "vérrögöt" húzott ki a lábából; a seattle-i komp (látszólag) ok nélkül ütközött; és így tovább...

Újabb sorozat (úgy tűnik, hogy) NEM halálos kimenetelű injekció utáni balesetek az USA-ból, egy az Egyesült Királyságban és három (hol máshol?) Olaszországban.

A következő adagot csak a jövő héten akartam közzétenni, de az elmúlt két napban annyi ilyen jelentés érkezett, hogy úgy döntöttem, nem várok.

EGYESÜLT ÁLLAMOK

Ez a cikk tartalmazza a videót Julie Chin tájékozódási zavaráról, amint megpróbálta elolvasni a súgógépet:

"Sajnálom, valami nem stimmel velem ma reggel": Oklahomai híradós élő adásban elájul, miközben elakad a szavaiban.
2022. szeptember 5.

Chin zavartnak tűnt saját magától, ahogy hirtelen képtelen volt kimondani az egyszerű szavakat, amelyeket az előtte lévő súgógépről olvasott fel

Julie Chin, a tulsai NBC leányvállalatának, a KJRH-nak a munkatársa hirtelen képtelen volt kimondani azokat a szavakat, amelyeket adás közben a súgógépről olvasott fel...
Zavartan és dadogva próbálta folytatni az adást, de hamarosan azon kapta magát, hogy teljesen képtelen kimondani, amit felolvasott.
Chin végül azt mondta, hogy nem tudja folytatni, és átküldte az adást az időjárási csapatnak.

 

 

A műsorvezető azonban nem tért vissza, miután az időjárással végeztek, mivel a munkatársak hívták a 911-et, és elküldték egy kórházba.
Vasárnap Chin elmondta, hogy az orvosok közölték vele, hogy a stroke "kezdeti tüneteit" szenvedte el, és megerősítették, hogy jól van, és hamarosan visszatérhet a munkába.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11182561/Oklahoma-news-anchor-stumbles-words-suffers-STROKE-live-air.html

'Sokkal rosszabb is lehetett volna' | Wauseon futballista karrierje hirtelen véget ér
Kaden Clymer, a junior válogatott játékos lábából néhány nappal a szezon kezdete előtt hat lábnyi vérrögöt távolítottak el.

Folytatás… további történetekkel és linkekkel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése