2022. szeptember 6., kedd

"Hirtelen felnőtt halál szindróma" robbanásszerűen terjed, mivel fiatal és egészséges felnőttek halnak meg a COVID oltást (FENEVAD BÉLYEGE) követően

A "hirtelen" elhalálozó fiatal, egészséges felnőttek száma mára már annyira közismertté vált, hogy még a vállalati média sem tudja többé figyelmen kívül hagyni a 18 és 65 év közötti munkásosztály körében bekövetkező rekordszámú halálesetet.

Az összefüggés e "hirtelen halálesetek" és a COVID vakcinák bevezetése között vitathatatlan, de mivel "az összefüggés nem egyenlő az ok-okozati összefüggéssel", a vállalati média és a kormányzati egészségügyi ügynökségek továbbra is tagadják, hogy a vakcinák a hibásak.

Mivel nem találnak más lehetséges okot a fiatal és egészséges emberek körében bekövetkezett rekordszámú halálesetekre, egyszerűen a SADS, azaz a hirtelen felnőttkori halál szindróma kategóriájába sorolják őket.

De ezek a történetek mostanra már annyira gyakorivá váltak, hogy remélhetőleg a hazugságot elhitt vak és buta lakosság kezd felébredni.

Néhány ilyen történetet újra közzéteszek ebben a cikkben, és míg a meghaltak egy részéről ismert, hogy COVID vakcinát kaptak, addig a többiek közül néhányan nem hozzák nyilvánosságra ezt az információt.

De mindannyian olyan intézmények tagjai, amelyek előírták a COVID oltást. Néhányan az Indiana Egyetem hallgatói és alkalmazottai, néhányan pedig olyan egészségügyi szakemberek, akik olyan intézményekben dolgoztak, ahol az oltásokat előírták.

Ez lehet az emberi történelem egyik leggonoszabb időszaka, amikor ennyi kormányzati pozícióban vagy intézményvezetőként hatalmi pozícióban lévő ember bűnös tömeggyilkosságban, és mindeddig egyikük sem került az igazságszolgáltatás elé.

Meddig terjed ez a bűnösség, hogy részt vesznek egy egész generáció népirtásában?

Mi a helyzet önökkel? Ön is bűnös?

Ha a válaszod egy hangos: "Szó sem lehet róla! Nem támogatom a COVID vakcinákat!". - akkor fel kell tennem egy kérdést.

Vannak részvényei befektetési alapokban? A nyugdíjalapja részvényekbe és befektetési alapokba van befektetve?

Mert ha igen, akkor nagyon valószínű, hogy bárki is kezeli a portfólióját, az olyan gyógyszeripari cégekbe fektetett be, mint a Pfizer, a Moderna, a Johnson and Johnson és mások, mivel a Big Pharma a "legjobb hely, ahová most a pénzét elhelyezheti", ha valaki maximalizálni akarja a profitját.

Ez azt jelenti, hogy Ön is osztozik a bűnösségben, még akkor is, ha nincs tisztában azzal, hogy a pénzét hova fektették be. Jogilag önök résztulajdonosok ezekben a cégekben, amelyek ezeket a halálos biofegyvereket gyártották, amelyek szó szerint emberek millióit ölik meg.

 

 

Hirtelen halálesetek egy egyetemi városban

Margaret Menge

Az Indiana Egyetem három diákja hirtelen halt meg körülbelül egy évvel ezelőtt.

Az Indiana Egyetem kuratóriumának egyik tagja is.

Két mentős a környéken, és néhány egyetemista is, akik a közelben lévő más egyetemekre jártak.

Az Indiana University hallgatóinak két halálesete olyan közel esett egymáshoz, és olyan zavarba ejtő volt, hogy a megyei halottkém, Joanie Stalcup azt mondja, a bűnüldöző szervekhez fordult, és megkérdezte, tudják-e, mi történhetett.

Az egyik az IU egyetemi hallgatója, a 20 éves Mia Roy volt, akit szobatársa 2021. szeptember 14-én, kedden holtan talált a kanapén a lakásukban.

Az Indiana Egyetemnek otthont adó Bloomingtonban Mia Roy a Stadium Crossingban lakott egy lakásban, egy több épületből álló komplexumban a Dunn Streeten, az IU futballstadionjával szemben, a campus északi oldalán.

Az indianai Crown Pointból származott.

A haláláról szóló híradások, mint például ez is, hangsúlyozták, hogy "nincs bizonyíték arra, hogy bűntény vagy önkárosítás történt volna".

A boncolást elvégezték, és megállapították, hogy a halál oka egy megfázás volt, amit az előző héten kapott, mondta Stalcup.

De azt mondta, hogy mivel ez olyan ritka eset volt - hogy egy egészséges fiatal nő ilyen enyhe betegségben haljon meg -, még mindig maradtak kérdései, ezért 2021 őszén szövetmintát küldött a CDC-nek vizsgálatra.

 

 

A héten azt mondta, hogy még nem kapott választ a CDC-től.

Stalcup szerint néhány héten belül bekövetkezett egy második haláleset is, egy körülbelül ugyanilyen korú IU-s hallgató esetében.

"Véleményem szerint szokatlan volt, mert nagyjából egyidősek voltak, és hasonló történetek övezték a halálukat" - mondta. "A boncolások során azonban semmi gyanúsat nem találtak. A haláluk okában nem volt semmi gyanús. Ez egyszerűen furcsa."

Akárcsak Mia Roy esetében, egy egyébként egészséges fiatalember csak úgy hirtelen meghalt.

És tulajdonképpen volt egy harmadik hirtelen haláleset is egy IU-s hallgatóval, ami néhány héttel korábban történt - igaz, a megyén kívül.

A 18 éves Devyn Williams 2021. augusztus 19-én, a nyár végi nyugati vakáció utolsó napján volt az édesanyjával, amikor a Yellowstone és a Grand Teton nemzeti parkokat látogatták meg. Másnap Indianapolisba repültek volna, ahol Devyn apja felvette volna őt, és elvitte volna Bloomingtonba, hogy megkezdhesse első évét az Indiana Egyetemen.

Amikor az év elején telefonon elértük, az édesanyja elmondta, mi történt azon a szörnyű napon, és azt mondta, hogy Devyn asztmás rohamot kapott, és hogy megpróbálta használni a porlasztóját, de nem működött: Nem kapott levegőt. Mire a mentősök megérkeztek a parkban bérelt szállásukhoz, már túl késő volt: Devynt nem lehetett újraéleszteni.

Devynt áprilisban oltották be a Pfizer vakcinával, mondta az édesanyja, Angela Lacy.

Arra a kérdésre, hogy a lány halálának köze lehetett-e a vakcinához, azt mondta, megérti, hogy egyesek miért kérdezik ezt, de ő egyszerűen nem tudja.

Lacy elmondása szerint boncolást végeztek, és megállapították, hogy a halál oka az asztmás rohamhoz kapcsolódik.

Devyn Williams gyászjelentését itt olvashatja el.

**

Ugyanebben a hónapban Bloomington környékén két mentős halt meg hirtelen munkában - mindketten más elsősegélynyújtók társaságában, akik azonnali segítséget nyújtottak.

Az első a 46 éves Brandon Staley volt, akit augusztus 8-án erős mellkasi fájdalmak törtek meg, miközben mentősként szolgálatban volt Owen megyében, mintegy 20 mérföldre Bloomingtontól. Egy mentőautó hátsó ülésén utazott egy másik mentősrel, aki két gyermeket kezelt, akik éppen egy autóbalesetben sérültek meg Gosporttól északra, amikor mellkasi fájdalom kerítette hatalmába, elvesztette az eszméletét és meghalt.

A második a 34 éves Kyle Martincic volt, aki a Bloomingtontól nyugatra fekvő kisvárosból, Ellettsville-ből származott. Mentőorvosként és tűzoltóként dolgozott, és augusztus 23-án a tűzoltóállomáson volt fizikai fitneszedzésen, amikor "hirtelen szívrohamot kapott".

Annak ellenére, hogy az elsősegélynyújtók (tűzoltó kollégái) körülvették, akik azonnali életmentő ellátást nyújtottak, nem tudták megmenteni.

**

 

 

2021. július 31-én az IU közösségét és Bloomington városát sokkolta az IU kuratóriumának egyik energikus tagja, a 62 éves Melanie Walker hirtelen halála.

Melanie Walker, az IU kuratóriumának tagja 2021. július 31-én hirtelen elhunyt.
Walker a TASUS Corp. elnöke volt, egy japán gyártóvállalat leányvállalatának, amely több mint 600 alkalmazottat foglalkoztatott az Egyesült Államokban.

Amikor 34 évesen kinevezték a TASUS elnökévé, úgy gondolták, hogy ő volt az első női elnöke egy japán tulajdonú gyártóvállalatnak az Egyesült Államokban.

Hirtelen bekövetkezett halálakor aktív tagja volt az Indiana Economic Development Corp., az IU Credit Union, az Indiana Chamber of Commerce és a Susie's Place Child Advocacy Center igazgatótanácsának; valamint az Indiana-i Japán-Amerikai Társaság igazgatótanácsának elnöke, az American Heart Association vezetői csapatának elnöke és a Fehér Ház kisvállalkozói konferenciájának indianai küldöttje.

Néhány évvel korábban, 2017-ben örökbe fogadott egy Stormy nevű tizenéves lányt, aki élete nagy részét nevelőszülőknél töltötte.

Melanie Walker, jobbra, az örökbefogadott lányával, Stormyval (Fotó: Lisa Walker).

Walkert 2016-ban nevezte ki az IU kuratóriumába az akkori kormányzó, Mike Pence.

A halál okáról sem az Indiana Egyetem, sem a média nem számolt be.

A gyászjelentés csak annyit jegyzett meg, hogy halála váratlanul érte.

Egy ismerőse szerint szívproblémái voltak.

*******

 

 

A 2021 augusztusában és szeptemberében elhunyt három IU-s diákon kívül hónapokkal korábban két másik hirtelen haláleset is történt az IU-s diákok körében.

Az IU jogi karának harmadéves hallgatója, David Gray 2020 decemberének közepén halt meg, nem sokkal azután, hogy megkapta a Covid-19 vakcinát - mondta a Crossroads Reportnak egy barátja.

"Egy repülőn repült hazafelé Mexikóból, és a légiutas-kísérővel beszélgetett, majd egyszerűen "elbóbiskolt"" - mondta a barát egy e-mailben. "A nő azt hitte, hogy elaludt. Hatalmas szívrohamot kapott".

"Nem 100%-ig biztosak benne, hogy az oltástól, de valóban az volt" - tette hozzá.

A barát azonban azt mondta, hogy nem tudja, hol és mikor kapta Gray a vakcinát. Az első vakcinákat csak december közepén adták be Indianában.

Az IU Maurer School of Law Facebook-bejegyzésben jelentette be Gray halálát, mondván, hogy "megdöbbentette őket a hirtelen és korai halála".

Gray New Yorkból származott, és barátja "briliáns és jóképű", harmincas éveiben járó zsidó férfiként jellemezte.

**

2021. április 2-án, a kora reggeli órákban egy 20 éves Jacob Schleinz nevű IU-s diák beszélgetett két lánnyal egy negyedik emeleti lakás erkélyén, amikor a lányok bizarr módon azt mondták, hogy a férfi egyszer csak abbahagyta a beszélgetést, és leesett az erkély korlátjáról.

Schleinz az IU Kelley School of Business hallgatója volt, és nyári munkát vállalt az indianapolisi United Health-nél.

Indiana államban több nagy egészségügyi szervezet 2021 nyarán kezdte el kötelezővé tenni a vakcinát az alkalmazottak és gyakornokok számára. Nem tudni, hogy Schleinznek kellett volna-e megkapnia a vakcinát ahhoz, hogy a United Healthnél kezdjen el dolgozni.

A People magazin itt írt tragikus haláláról.

**

Szeptemberben egy másik, a környéken élő egyetemista hirtelen haláláról is beszámolt a média.

Egy Erin Canning nevű Rose-Hulman Institute of Technology hallgatóról jelentették, hogy "egy balesetben szerzett sérülések következtében" halt meg. Más magyarázatot nem adtak.

Canning a Rose-Hulman női focicsapatának tagja volt. Pittsburghből származott.

**

És még egy másik közeli iskolában, az Indiana State University-n. Egy Dylan McConkey nevű elsőst, aki informatika szakra készült, 2021. augusztus 22-én holtan találtak a szobatársai.

**

Az Indiana Egyetem 2021. május 21-én jelentette be, hogy vakcinázási kötelezettséget ír elő minden diáknak, oktatónak és alkalmazottnak, figyelmeztetve, hogy a diákoknak teljesen be kell oltaniuk magukat, mire visszatérnek az egyetemre, és ha nem teszik, akkor törlik a beiratkozásaikat, és megszüntetik az e-mailjeiket és a CrimsonCardjukat.

 

A sajtóközlemény idézte Dr. Lana Dbeibo, az IU School of Medicine professzorát, aki szerint a Covid-19 vakcinák "rendkívül biztonságosak és hatékonyak".

Kevesebb mint két héttel később, 2021. június 1-jén a Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) kimutatta, hogy Indianában 73, 18 és 29 év közötti ember fordult a sürgősségi osztályra a Covid-19 oltás valamelyikével - vagy a Pfizer-BioNTech vagy a Moderna vakcinával - történt oltást követően.

2021 decemberének végén Scott Davison, az indianapolisi székhelyű OneAmerica életbiztosító vezérigazgatója azt mondta, hogy az egész életbiztosítási ágazat a 18-64 éves munkaképes korúak körében a halálozások hallatlan, 40 százalékos növekedésével számol 2021 harmadik negyedévében.

2021 harmadik negyedévébe július, augusztus és szeptember tartozott - ugyanaz az időszak, amelyben az IU három diákja, két mentős és az IU kurátora, Melanie Walker hirtelen és váratlanul meghalt.

A teljes cikk a Substack oldalán olvasható.

 

 

A 46 éves szupererős skót orvos úszás közbeni szívroham után halt meg

Hollywood LA News

A 46 éves Mike "Kippy" Wilson éppen egy triatlonra készült, amikor szívrohamot kapott és meghalt.

A Daily Record beszámolója szerint a 46 éves Wilson doktort augusztus 18-án 12:55 körül húzták ki a Grantown-on-Spey-ben található Lochindorbból. Az orvos egy triatlonra edzett, amikor meghalt.

A kétgyermekes apukát eltűntként jelentették, a mentőszolgálat pedig kiment a vízbe kutatni. Holtan találták meg.

Az aberdeeni születésű Wilson az elgin-i Dr. Grays kórház orvosa volt. A Dundee-i Egyetem orvosi karán végzett, és lelkes szörfös volt.

Legjobb barátja, Mike Watson adománygyűjtést hirdet, hogy enyhítse a hirtelen halála miatt hátrahagyott feleség és lányai terheit. (Wilson nem írt végrendeletet, így a holmija a hagyatéki eljárásra került, ami a váratlan temetés költségein felül jogi költségekkel is jár.)

gofundme.com/f/mike-wilson-memorial-fund-lets-ride-again

A nyár közepén egy fiatal kanadai orvos meghalt néhány nappal azután, hogy triatlon edzésének úszás közbeni szakaszán összeesett. Ő egyike volt annak a nyolc kanadai orvosnak, akik júliusban két hét alatt hunytak el.

2011 szeptemberében Mike Wilsonnak hivatalosan is felajánlottak egy orvosi állást a dél-afrikai Fokváros melletti kisvárosban. A barátai azt tanácsolták neki, hogy térjen haza Skóciába. ?

Wilson legjobb barátja, Mike Watson 2021 májusában büszkén posztolta, hogy szintetikus mRNS-t injekciózott magának.

A legjobbak Mike Wilson és Mike Watson 2022. május 16-án – Align Ride

2022. augusztus 1-jén Wyoming állam szenátorának, Wendy Schulernek a sportos, 64 éves férje szívbajban halt meg, miközben hegyikerékpározás közben egy parki ösvényen haladt.

2022. augusztus 6-án az Ohio Állami Egyetem orvostanhallgatója, Mason Fisher összeesett és meghalt néhány mérfölddel azelőtt, hogy elérte volna a harmadik befejezett pelotoniai kerékpárútját.

Olvassa el a teljes cikket a Hollywood LA News oldalán .

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/hirtelen-felnott-halal-szindroma-robbanasszeruen-terjed-mivel-fiatal-es-egeszseges-felnottek-halnak-meg-a-covid-oltast-kovetoen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése