És "villámgyorsan" Putyin szerint. Szentpétervári beszéde részletezi a lényeget, ebben a videóbemutatón.

Az RT is beszámolt róla, mint itt.

https://www.rt.com/russia/554619-putin-strategic-threat/

https://www.rt.com/russia/554557-uk-ukraine-strike-warning/

Úgy tűnik, hogy az ukrán repülőgépek romániai bázisokról is felszálltak! Romániából alacsonyan repülnek a Fekete-tenger felett, és Odesán keresztül lépnek be Ukrajnába.

Román ügynökök tevékenykednek Odesában. A Moszkva az S-400-asokkal tartotta távol ezt a forgalmat, ami most elveszett, és a krími légvédelmi rendszerek vették át a repülések észlelésének szerepét.

Imádkozzunk és készüljünk fel!

Nagy pontosságú, nagy hatótávolságú, tengeri Kalibr rakétacsapások megsemmisítették a zaporozsjei alumíniumgyár területén lévő hangárokat, amelyekben nagy mennyiségű külföldi fegyver és lőszer volt, amelyet az Egyesült Államok és európai országok szállítottak az ukrán csapatoknak.

 

 

A tüzérségi egységek a nap folyamán 309 lövészetet hajtottak végre. Megsemmisítették: 14 parancsnoki állás, 292 AFU ember- és haditechnikai eszközkoncentrációs terület, valamint 3 lőszerraktár a Harkovi területen lévő Cserwonye és Illicsevka közelében.

Az AFU infrastruktúrájára mért újabb nagy pontosságú irányított rakétacsapásról, egy megsemmisített ukrán nacionalista és AFU erődítményről, valamint az orosz fegyveres erők által az ukrán raktárból zsákmányolt trófeákról készült felvételek kerültek nyilvánosságra.

Az orosz katonai rendőrség segített egy kisgyermekes családnak a Harkovi területről Oroszországba evakuálni.

Orosz katonai orvosok a Harkovi területen továbbra is orvosi segítséget nyújtanak az ukrán fegyveres erők által lövéseknek kitett civileknek.

A kijevi rezsim nem hagyott fel a provokációs kísérleteivel, hogy háborús bűnökkel vádolja az orosz fegyveres erőket. Az ukrán fegyveres alakulatok továbbra is egészségügyi infrastruktúrát használnak erődök felszerelésére és nehézfegyverzet bevetésére.

Az elmúlt nap folyamán Kijev részvétele nélkül 16 480 embert evakuáltak Ukrajna veszélyes területeiről.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-dontes-megszuletett-oroszorszag-atomfegyvereket-fog-bevetni-nagy-britannia-ellen