A digitális technológiák és a biológiai rendszerek egybeolvadni és egyesülni kezdenek, amelyek alaposan megzavarhatják a társadalommal, a gazdasággal és a testünkkel kapcsolatos feltételezéseinket. Ezt hívjuk biodigitális konvergenciának .

A Blog eredeti példánya eltűnt. 2021. május Átirat nem szóról szóra.

Kemény pillantás a mesterséges intelligenciára

A mesterséges intelligencia definíció szerint olyan dolog, amelyik mindent megtesz, amit csak akar, és nagy eséllyel nem akarja majd törölni magát.

Az AI intelligensebbé teszi magát az embereknél, olyan sebességgel, hogy ezerszer gyorsabban tanul, mint az emberek. Az AI egyik oka az, hogy növekszik. Megírja saját kódját és folyamatosan bővíti képességeit.

A hidrogél nanotechnológiai bioszenzorok adatokat gyűjtenek a mesterséges intelligencia világszabályozásához

Az adatok növelik az AI-t. Az intelligensebb AI egyre gyorsabbá válik. A nagyobb AI egyre gyorsabban növekszik.

Sok ember úgy gondolja a transzhumanizmust, hogy karot cserél, chipeket tesz be, szemet vesz ki, vagy exoskeletont tesz testünkbe, mégis meg lehet tenni sejtszintű és molekuláris szinten is. Hidrogélek segítségével fogják megtenni. A hidrogélek oltással jutnak be a szervezetbe. A vakcina / technológia a hidrogélben lesz.

Mi van a hidrogélben? A hidrogél nanotechnológiát tartalmaz. Mi a nanotechnológia, azok horgok, karok, kis érzékelők, antennák, sok minden.

A videó kiemeli
Hideg háború zajlik Kína és Amerika között, mert aki irányítja az AI-t, az irányítani fogja a világot. Kínának kevesebb ellenőrzése és korlátja van, mint Amerikának, ami lehetővé teszi Kína számára, hogy előre lépjen az AI-vel, nem azért, mert létrehozza, hanem lehetővé teszi Amerika számára, hogy létrehozza. Kína ezt követően elfogadja az AI-t, és megvalósítja a nyilvánosság előtt. Amikor a mesterséges intelligenciát megvalósítja a nyilvánosságban, adatokat kap; A DATA az új olaj. A DATA az arany, mert a DATA-val az AI NÖVEKSZIK. Minél több adatod van, annál több mesterséges intelligencia és az AI fogja irányítani a világot, így tévedés van az AI-vel kapcsolatban.

A nanogél belép a testbe, mindenhez ragaszkodik belül és létrehoz egy építészeti struktúrát [állványzatot], amely megváltoztatja a testet belülről.

A nanogél egy nanorészecske, amely hidrogélből - térhálósított hidrofil polimer hálózatból áll.

A globalisták azt állítják, hogy a kihalás szintjén bekövetkező esemény közeleg, és a testben lévő bioszenzorok lehetővé teszik számukra, hogy mindent figyelemmel kísérjenek, így ha egy faj kihal, újjá tudják teremteni. [Cukormázzal bevont megtévesztés].

Az állandó terror- és félelemállapot megtéveszti az embereket abban, hogy több magánéletet és szabadságot adjanak fel, rohannak a fegyelemért, és hozzájárulnak a kötelező szerződés-nyomon követéshez, amelyhez szükséged van egy bioszenzorra benned, hogy figyelemmel kísérjék az egész lakosságot.

A katonák az AI által irányított gépekké válnak. A katonáknál ez nem áll meg.

A test belsejében található hidrogélek nemcsak a test szerkezetét változtatják meg, hanem a test frekvenciáját is, átalakítva a testet géntechnológiával módosított organizmussá. [A természetben nem található meg, így szabadalmaztatható].

Okos városok

Nagyszámú ember intelligens városokba telepítése kiemeli az embert a természetből. Az ember és a természet közötti szimbiotikus kapcsolat megszakítása betegséghez vezet. Az intelligens városokban az emberek napi 24 órás megfigyelése olyan adatokat szolgáltat, amelyek „szükségesek” az AI növekedéséhez.

Vedd figyelembe a gyerekeket

A jövő emberei, a posztemberek és a transz emberek, ők a gyermekeink. Azok a gyermekek, akik műanyag zacskókban, kádakban, laboratóriumokban születnek. Már állatokkal megcsinálják.

Az átmenet dátuma 2030, amely után természetes emberi születés nem következik be.

A karanténtörvények, a szociális szolgálatok stb. Miatt családjaiktól elszakított gyermekeket az állam fogja gondozni, ami ha tudja a történelemből, hogy gyakran visszaélésekhez, kísérletekhez, pedofilok által elkövetett nemi erőszakhoz, szexkereskedelemhez és sátáni rituális áldozatokhoz vezet. https://ourgreaterdestiny.org

Tervezett babák

Mindenkinek választania kell

Az AI képesség a szellem / lélek határtalan hatalmát tükrözi emberi formában, csak olyan hosszú ideig hazudtak és irányítottak bennünket, hogy elfelejtettük, hogy mindegyikünk az Isteni szikra vagy sejtje.

Ami érvényesül, mindenkinek választania kell. Terjeszd a hírt.

Előítéletek és igénybevétel nélkül

Doreen A Agostino
http://freetobewealthy.net

https://besthirdetes.hu/tudasfa/mi-tortenik-ha-a-biologia-es-a-digitalis-technologia-egyesul.html