2022. szeptember 5., hétfő

Azt akarják elhitetni veled, hogy a szúrás egy génszerkesztő?

Az X-akták 2016-os epizódja minden bizonnyal ezt a bizonyos COVID-mítoszt sugallja, ahogyan mások is az egészségszabadság mozgalomban.

Még mindig kutatok és összeállítok néhány további adatot minden csodálatos új előfizetőmnek erre a hétre, úgyhogy köszönöm, hogy feliratkoztatok. Igazán nagyra értékelem a figyelmüket és az idejüket, különösen ebben a kritikus időszakban.

Minden egyes jelentésemet és még többet is be fogok csatolni, ami az oltóanyagok eddigi elemzését illeti.

És lehet, hogy még sok további jelentés is érkezik. Egy olasz bíróság a múlt hónapban úgy döntött, hogy a Pfizer és a Moderna vakcina fiolák tartalmát elemezni kell. Meglátjuk tehát, hogy az olaszok milyen eredményekkel rendelkeznek, ha már elvégezték és megvannak az eredmények, vagy ha ezeket az eredményeket a korábbi független eredmények vitatására fogják felhasználni.

Most azonban csak meg akartam osztani ezt a rövid bejegyzést, amely megmutatja, hogy a vakcina génszerkesztőjének ötlete, egy laboratóriumban létrehozott víruson keresztül, hat évvel ezelőtt került elő. Az X-akták 2016-os epizódjában egy oltóanyaggal beoltott szintetikus vírus beillesztette magát az emberi DNS-be, és állítólag ezen génszerkesztés révén elpusztítja az immunrendszert.

Eszközként kifejezetten a CRISPR technológiára hivatkoznak.

Ez az X-akták epizód lényegében mindarra is utal, amit a hatóságok valójában tesznek a külső környezetünk és erőforrásaink pusztítása tekintetében.

Először is, ez azt mondja nekünk, hogy azok az emberek, akik ezeket a romboló szándékokat végrehajtják, nem csak megerősítik a szándékukat, hanem tudják, hogy amit tesznek, az romboló. Előre megfontolt népirtást és omnicidot követnek el, és tudják, hogy ez romboló hatású.

 

 

Ami a génszerkesztést illeti, az egyik lehetséges ok, amiért azt szeretnék, ha az emberek azt hinnék, hogy szerkeszthetik őket, az az, hogy jogi szabadalmi igényt érvényesíthessenek bárki személyére, amit Todd Callender, az Igazság az Egészségért Alapítvány alapítója és az oltásnak ellenálló amerikai katonák ügyvédje szerint arra használnának, hogy megpróbálják visszaállítani a rabszolgaságot. (Lásd a Dr. Lee Merritt-tel folytatott 2022. áprilisi beszélgetését).

Callender azt javasolta, hogy az USA 15. kiegészítésével harcoljanak az ilyen álságos szabadalmi igények ellen. Nem értjük azonban, hogy ez a megközelítés hogyan lenne megfelelő, mivel a 15. módosítás a "korábbi szolgasági állapotot" érinti, és nem egy meglévő testre vonatkozó tényleges szabadalmi igényt.

Sajnos Callender lényegében az X-akták történetét árulja a vakcinával beadott, laboratóriumban előállított vírusokról, amelyek megölik az emberi "immunrendszer" képességét (azaz a "VAIDS").

Íme, amit Callender a Corona Vizsgálóbizottságnak mondott:

"Azok, akik megkapták az egy oltást, úgy tűnik, hogy a természetes immunitásuk kb. 30%-a megsemmisült. Mire három oltást kapnak, az összes természetes immunitásuk teljesen eltűnik. És ezt látjuk az orvosainknál, a tanúskodó szakértőknél, a rendelőikben."

Nézze meg Todd ügyvéd úr megértését az oltás tudományáról itt.

Azt is mondta:

"A lipid nanorészecskékben lévő kórokozók, amelyeket létrehoztak és amelyek a nanorészecskékben vannak, a beoltott emberekben, szintén kiméraiak. Egyes esetekben Marburg és E. Coli keverékei. Ebola és staphylococcus keverékei. Amikor ezeket a lipid nanorészecskéket 18 GHz-es jelnek teszik ki, megduzzadnak és porózussá válnak, ami azt jelenti, hogy szó szerint ki fogják önteni azokat az illegális nukleotidokat, a fehérjéket, amelyek az emberek testét arra késztetik, hogy ezeket a kórokozókat termelje. A hírvivő RNS technológia lényege az volt, hogy genetikailag módosítsák az embereket, hogy szintetikus fehérjéket állítsanak elő. A Covid esetében szintetikus S fehérjéket. A 18 GHz-es jel után más fehérjék, talán M fehérjék lesznek. Ezek is természetesen ugyanazokat a HIV-fehérjéket termelik".

Sajnálatos, hogy a saját kormányuk által végzett mészárlásnak ellenálló amerikai katonáknak nincs tudományos alapokon álló képviselete. A katonák ügyvédje olyan aljas ostobaságokat fecsegett, amelyekre nincs bizonyíték.

Az is tiszta képtelenség, hogy az ember már nem lenne homo sapiens, ha hipotetikusan egy hipotetikus gén egy aprócska részét szerkesztették volna meg, ahogy Callender állítja. Természetesen az emberekre vonatkozó szabadalomra vonatkozó igényt is be lehetne nyújtani, de még ha a bíróságok olyan rosszak is, nem hiszem, hogy ez komolyan átmenne a vizsgán.

Több szakértő, őszinte jogi elemzésre van szükség ebben a kérdésben, de tekintve, hogy nyugati politikai rendszereink alapja az egyén törvényes joga, egy ilyen döntés lényegében megszüntetné a nyugati politikai-jogi rendszert.

Természetesen gyanítjuk, hogy ez a globalista népirtók elsődleges célja. Tehát még ha őrültség és felesleges is az ő szempontjukból, szerintem némileg lehetséges, hogy igényt tartanak rá. De ezt csak annak a véletlenszerű tényezőnek tulajdonítom, amit be kell vezetnünk, ha őrültséggel van dolgunk.

Callender úgy tűnik, hogy előkészíti a terepet a természetes vs. szintetikus ember gondolatához, azaz egy genetikai alapú kasztrendszerhez, amelyben a szerkesztések magasabb státuszt biztosítanak.

Ha el tudnak fogadtatni veled egy tényt a földön, akkor nem kell meggyőzniük téged egy olyan elképzelésről, amit már eleve elutasítasz.

HOGYAN, mivel nem találtak nukleinsav-anyagot a fiolákban, a folyamatban lévő népirtás elkövetői nem valósíthatták meg az X-akták narratíváját egy oltóanyaggal beadott génszerkesztőről, amely kiiktatja az emberi immunrendszert.

Azt akarják, hogy azok az emberek, akik nem vették be a hivatalos oltási sztorit (1. szint, hivatalos kormányzati narratíva), azt higgyék, hogy valóban használtak, vagy használhatnak oltóanyagokat génszerkesztésre, hogy továbbra is törvénytelen hatalmat vetítsenek ki rájuk, és hogy távol tartsák őket a grafén-oxid-sztoritól, vagy hogy minimalizálják azt, mint adjuvánst.

Eddig ezeket a történeteket "másodszintű dezinformációs" történeteknek neveztem. Eddig öt szintet számoltam (de lehet, hogy négyet).

Az ilyen másodszintű dezinformáció azokat az embereket célozza meg, akik megfelelően szkeptikusak a COVID vakcinákkal szemben, beleértve a mi vírusmentes csapatunkat is.

Még Dr. Andrew Kaufman is utalt arra, hogy az oltás génszerkesztő, vagy lehet, vagy bizonyíték nélkül állította ezt az egyik privát Powerpoint prezentációjában. Dr. Mark Bailey az év elején írt egy cikket, ami szintén ugyanerre utalt ("A Pfizer-oltások most GMO-k?").

Dr. Tom Cowan is aláírta ezt a szokásos éleslátása nélkül.

Természetesen a genetikával való foglalatosság mára már az egész Rockefeller orvosi biológiát, és most már a kormányzatot és a hadsereget is eluralta, sok okból kifolyólag. Ez egy másik ok, amiért azt akarják, hogy az emberek higgyenek a genetikai orvoslásban és a génszerkesztő oltóanyagokban, és ez egy egész poszt önmagában.

A lényeg: Az X-akták narratívája az amerikai biológia-biztonsági állami politika forgatókönyve. Ez a történet a globalista célok hatalmi kivetítését szolgálja, egy olyan digitális rabszolgarendszerrel, amely valójában nem igényel szabadalmakat az emberekre, és amely úgy tűnik, már el is kezdődött. A grafén a kulcs ehhez a rendszerhez.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/azt-akarjak-elhitetni-veled-hogy-a-szuras-egy-genszerkeszto

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése