2022. szeptember 5., hétfő

Tömeggyilkos Sátánfatty Bill Gates egy kolumbiai gyárban hetente 30 millió baktériummal fertőzött szúnyogot tenyészt, és azzal fenyegetőzik, hogy a szúnyogokat "méretarányosan" szállítja "a világ minden tájára".

A Microsoft alapítója és önjelölt világegészségügyi cárja eddig 185 millió dollárt költött a szúnyoggyár felállítására a World Mosquito Program (WMP) részeként.

A projekt kimondott célja? A szúnyogok - amelyek egy meddőséget okozó baktériummal fertőzöttek - felhasználása az őshonos szúnyogpopulációk megcélzására, amelyek állítólag dengue, zika és más vírusos fertőzéseket okoznak az emberekben.

Népirtó Haramia Gates - akit már az indiai parlament is bírált az etikátlan "méhnyakrák elleni vakcinakísérletek" miatt - az alábbi videót tette fel YouTube-csatornájára. A videó leírásában Nemzetgyilkos Antikrisztuskövető Gates nagy vonalakban ismerteti, hogy a WMP medellíni művelete - a marketingfogás bemutatott helyszíne - hogyan tenyészti a Wolbachia baktériummal célzottan fertőzött szúnyogokat, majd "az egész országban szabadon engedi őket, hogy szaporodjanak a vadon élő szúnyogokkal, amelyek a dengue és más, a lakosság megbetegedésével és halálával fenyegető vírusokat hordozhatnak".

 

 

A SensorReceptor beszámolója: A projekt célja az, hogy a laboratóriumban tenyésztett szúnyogok a Wolbachiát eljuttassák az őshonos szúnyogpopulációkhoz, és így az említett populációk megfertőződjenek a baktériummal. A Wolbachia baktérium, amely a Föld összes rovarfajának 50%-ában megtalálható (beleértve a gyümölcslegyeket, szitakötőket, lepkéket, lepkéket stb.), befolyásolja a szúnyogok - jelen esetben az Afrikából származó Aedes aegypti faj - szaporodási képességét.

 

 

A közvetlenül alább látható WMP-videó megjegyzi, hogy ha egy Wolbachiával rendelkező hím szúnyog párosodik egy nősténnyel, akkor annak petéi nem kelnek ki; ha egy baktériummal nem rendelkező hím párosodik egy azzal rendelkező nősténnyel, akkor az utódok kikelnek, és mindannyian Wolbachiával rendelkeznek; ha pedig a hím és a nőstény is rendelkezik Wolbachiával, akkor az összes utód is kikel, és szintén Wolbachiával rendelkezik.

Nyilvánvaló, hogy ennek a kereszteződésnek az eredménye végső soron egy megújult szúnyogközösség, amelynek minden egyes tagja Wolbachia-fertőzött. És természetesen a baktériumfertőzés nélküli hímek teljes kiirtása.


Bioterrorista Haramia Gates és a WMP szerint ez azért jó dolog, mert a Wolbachia - állítólag - segít csökkenteni a vírus mennyiségét egy adott szúnyogpopulációban. (Kolumbiában a célvírusok a Zika, a chikungunya, a dengue stb. Abban a tíz másik országban, ahol a WMP a baktériumokkal teli szúnyogokat szabadjára engedi - többek között Brazíliában, Mexikóban, Indonéziában, Srí Lankán, Vietnamban, Ausztráliában, Fidzsi-szigeteken, Kiribatiban, Új-Kaledóniában és Vanuatun - a célbetegségek nagyrészt átfedik egymást). A WMP szerint a szervezet szerint ez azért van így, mert tudósai Wolbachia-fertőzött szúnyogokat injektáltak dengue-vírussal, és azt tapasztalták, hogy "a vírus nem szaporodott jól a szúnyogban". A WMP videója a továbbiakban megjegyzi, hogy ha a vírus "nem tud növekedni, akkor nem is terjedhet át más emberekre".

A WMP erőfeszítéseit magyarázó posztjában az Antikrisztuskövető Népirtó Gates Notes-on a Microsoft korábbi vezérigazgatója kiemel két tanulmányt, amelyek állítólag azt mutatják, hogy a stratégia működik a betegségek megelőzésében. Hivatkozik az indonéziai Yogyakartában végzett randomizált, kontrollált vizsgálatra (RCT), amely azt állítja, hogy a városban 77%-kal csökkent a dengue megbetegedések száma, és 86%-kal a dengue okozta kórházi kezelések száma. Tömeggyilkos Haramia Gates egy újabb, Medellínből származó tanulmányt is említ, amely azt állítja, hogy a dengue megbetegedések száma 89%-kal csökkent, mióta a Wolbachia szúnyogokat 2015-ben elkezdték szabadon engedni.

 

 

"[A] Wolbachia-szúnyogoknál az a figyelemre méltó, hogy ha egyszer elég sok van belőlük, hogy védelmet nyújtsanak a betegség ellen, akkor ez egy olyan megoldás, amely önfenntartó" - írja Bioterrorista Haramia Gates a bejegyzésében. "Idővel a családok megmenekülnek a szeretteik elvesztésének szívfájdalmától, és a közösségeknek nem kell pénzt költeniük a szúnyogok által terjesztett betegségek megelőzésére és kezelésére, így más egészségügyi prioritásokra szabadulnak fel források" - teszi hozzá a multimilliárdos.

A Centers for Disease Control and Prevention (CDC) a honlapján ismerteti a Wolbachia használatát, megjegyezve, hogy a Környezetvédelmi Ügynökség (EPA) "Wolbachiával ellátott szúnyogokat regisztrált, hogy felmérje, mennyire hatékonyak az Ae. aegypti szúnyogok számának csökkentésében, más típusú szúnyogokét nem". A CDC hozzáteszi, hogy "a Wolbachiát tartalmazó szúnyogok nem genetikailag módosított szúnyogok".

Sajnos azonban úgy tűnik, hogy a CDC vagy hazudik, vagy félretájékoztat a Wolbachia profilját illetően. A baktérium leírásában (a fenti kivonatban) a CDC azt állítja, hogy "nem képes megbetegíteni az embereket vagy az állatokat (például halakat, madarakat, háziállatokat)". A National Library of Medicine 2010-ben megjelent tanulmánya azonban egyértelműen kijelenti, hogy "a Wolbachia [fajok] olyan gram-negatív baktériumok, amelyek filáriás fonálférgeket, köztük a Dirofilaria immitist fertőzik, és gyulladásos választ váltanak ki macskákban és kutyákban".

A CDC súlyos félretájékoztatásán túlmenően azt is meg kell jegyezni, hogy a Tömeggyilkos Népirtó Gates által idézett tanulmányok, amelyek a dengue-fertőzés csökkenését mutatják, úgy tűnik, nem foglalkoznak két kulcsfontosságú ponttal: a tényleges vírus mennyiségével az őshonos szúnyogpopulációban és a teljes halálozással. Természetesen, ha egyik tanulmányban sem csökkent a vírus mennyisége az őshonos szúnyogpopulációban, akkor a kórházi kezelési arányokban stb. bekövetkezett változás egy másik zavaró tényezőnek lenne köszönhető. És ha nem volt hatás az összhalálozásra, akkor miért foglalkoznánk egyáltalán a baktériummal fertőzött szúnyogokkal?

A helyzetet - úgy tűnik - tovább rontja az a tény, hogy a Wolbachia emberi fiziológiára gyakorolt hatásait nem vizsgálják széleskörűen. Úgy tűnik, a WMP nem kínál könnyen megalapozott bizonyítékot arra, hogy a Wolbachia nem befolyásolja negatívan az emberek egészségét - különösen a reproduktív egészségüket, figyelembe véve a baktérium szúnyogokra gyakorolt hatását -, és a Google Scholar-on végzett felületes keresések sem hoznak eredményt.

 

 

Ami azonban egyértelmű a szakirodalomból - eltekintve attól a ténytől, hogy a Wolbachia állítólag gyulladásos reakciót vált ki a kutyákban és macskákban -, hogy a tudósok nem tudják, hogy a baktérium pontosan hogyan okoz meddőséget. Egy másik, a National Library of Medicine-ben elérhető tanulmány, amely a PNAS-ban jelent meg 2021 októberében, azt állítja, hogy "számos Wolbachia-törzs manipulálja a gazdaszaporodást, leggyakrabban a citoplazmatikus inkompatibilitás (CI) révén", de "mechanizmusai [a hatásmechanizmusok] továbbra is ismeretlenek".

Ami még rosszabb, a The Annals of the New York Academy of Sciences 2008 júliusában megjelent, "Wolbachia in the Inflammatory Pathogenesis of Human Filariasis" című tanulmánya megjegyzi, hogy "a filáriás fonálférgek a trópusi orvostudományban a leggyengítőbb betegségeket okozzák [de] a legújabb tanulmányok... a paraziták endoszimbionta Wolbachia baktériumát, nem pedig a fonálférget, a gyulladásos mediált filáriás betegségek okozójaként említik". A tanulmány így folytatja: "a vizsgálatok arra utalnak, hogy a Wolbachia baktériumok a fő okozói az akut gyulladásos filáriás betegségnek [az emberekben]".

Az is lehetséges, hogy ezzel a technológiával vissza lehet (kétségtelenül vissza fognak?) élni. Ez különösen problematikus lenne az úgynevezett génmeghajtások - vagy egyfajta géntechnológiai technika, amely a CRISPR technológiára támaszkodik a gének módosítására, hogy azok ne kövessék az öröklődés tipikus szabályait - használata tekintetében. Jennifer Kahn újságíró szerint - akit a fenti TED Talkban is bemutattak - a génmeghajtások, amelyekről már bebizonyosodott, hogy működnek a szúnyogpopulációkban, "olyan hatékonyak, hogy akár egy véletlen kibocsátás is megváltoztathat egy egész fajt. És gyakran nagyon gyorsan". Khan hozzáteszi a TED-előadásában, hogy "egy génmeghajtás nem feltétlenül korlátozódik... egy célfajra". És hogy a technika a tudósoknak "lehetőséget ad arra, hogy egy egész fajt megváltoztassanak".

Khan részben azzal fejezi be TED-beszédét, hogy felteszi a kérdést: "Erre Antikrisztuskövető Sátánfatty Bill Gates, valamint sokan mások, akik a génmódosító technológián dolgoznak, valószínűleg nyugtalanító és téveszmés választ tudnak adni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése