Dr. Erich Freisleben berlini háziorvos a saját tapasztalatairól számolt be a kovid-géninjekciókkal kapcsolatban:

“A praxisomban 1500 beteg van beoltva. Ezek közül 54 betegnek vannak mindmáig súlyos mellékhatásai. Ez hihetetlenül nagy szám, amit még soha nem tapasztaltam más oltásnál. (nem hát, mivel ez nem oltás, hanem génterápia) Jelenleg körülbelül 35 különböző mellékhatástünetet ismerek, amelyek különböző kombinációkban a poszt-vakcina szindrómához tartoznak. A betegek nagyon gyakran panaszkodnak rendkívüli gyengeségre és fáradtságra, az úgynevezett Fatigue-szindrómára. Gyakran jelentkeznek ízületi és izomfájdalmak, bénulások, szédülés, koncentrációs nehézségek, légzési nehézségek, szív- és érrendszeri zavarok, homályos látás, fejfájás, égő bőr és még sok minden más is. Egy újabb kovid-“oltás” ronthatja az egészet, ahogy a koronabetegség is.”

Az okokról tömören:
-A megtermelt tüskeproteinek, melyek az ígéretekkel ellentétben nem épülnek le gyorsan, az antitestekkel közösen károsítják az ereket és a különböző szerveket.
-Gyakran előfordul az úgynevezett hízósejt aktivációs szindróma. Ez fokozatosan teszi tönkre az immunrendszert.
-Ritka esetben autoantitestek termelődnek, melyek számos problémáért pl. szívritmuszavarokért és keringési zavarokért is felelősek lehetnek.
-Károsodnak a mitokondriumok. Ezek a szervezet energiatermelői.
-Immunhiányos állapot alakul ki.

Dr. Freisleben két példát említett a betegei közül, akiknél a tüskefehérje kimutatásra került: Egy 35 éves asszonynál az oltás után 10 hónappal egy tartósan duzzadt nyirokcsomóban, egy 45 éves asszonynál pedig 13 hónappal az oltás után a méhnyálkahártyában.

Az oltáskárosodottak kezeléséről is beszélt:
A túlzott immunreakciókra, illetve allergiás reakciókra H1 és H2 típusú antihisztamint szokott adni, esetenként kortizonnal kiegészítve. A keringés javítására véralvadásgátló szereket használ. Az autoantitestek kiszorítására a béta-blokkolók, illetve az angiotenzin II receptor antagonisták alkalmazhatóak. További javulás antioxidánsokkal és mikrotápanyagokkal érhető el. Az immunrendszer erősítésében az LDN-terápia (low dose naltrexone) is hatékonynak bizonyult. Jó tapasztalatok vannak a Nattokináz nevű enzimmel, amely képes a termelődött tüskefehérje lebontására.

https://report24.news/behandlung-von-mrna-impfschaeden-berliner-hausarzt-eroertert-moeglichkeiten-und-methoden/


Bíró Éva