2021. szeptember 24., péntek

Németország: 10 boncolásból 7 haláleset "valószínűleg" az oltóanyaggal függ össze

 FRANCIAORSZÁG SOIR

Sucharit Bhakdi és Stefan Homburg professzorok, valamint Reiner Fuellmich Corona Auschuss professzorok támogatásával egy új törvényszéki intézet hétfőn tartotta első sajtótájékoztatóját, hogy bemutassa a most rendelkezésre álló bizonyítékokat azokról a halálos balesetekről, amelyek az úgynevezett oltásellenes injekciók miatt következhettek be.

A Corona Transition című német hírlevélben megjelent beszámoló szerint Prof. Arne Burkhardt és Prof. Walter Lang igazságügyi orvosszakértők szeptember 20-án, hétfőn Reutlingenben bemutatták a hat német és négy osztrák személyen végzett tíz boncolás eredményeit, akik mindannyian az injekciók következtében haltak meg. A boncolások több osztrák és német igazságügyi szakértő közös munkájának eredményei; a többi boncolás kiértékelése még folyamatban van.

A családok hivatalos kérésére végezték el őket. A tíz haláleset közül hét "valószínűleg" összefügg az injekciókkal, öt pedig "nagy valószínűséggel". Az utolsó három esetet még ki kell értékelni, egy másik "véletlenszerűnek" tűnik, az utolsó esetében pedig "lehetséges, de nem biztos" a kapcsolat.

A "limfocita őrület válsága"

Reutlingenben a munkájukat felügyelő Werner Bergholz professzor, minőségügyi szakértő kíséretében Burkhardt és Lang professzor az injekciók következményeit "limfocita őrület válságaként" (Lymphozyten-Amok) foglalta össze. A limfociták a fehérvérsejtek egy olyan alcsoportja, amely az immunválaszhoz kapcsolódik.

Az általuk megfigyelt limfocita-őrület fő tényezői a következők voltak:

Túlzott immunválasz az autoimmun betegség kockázatával (önmaga elleni támadás).
A nyiroksejtek túlzott termelődése (hyperplasia)
Nyirokcsomók megjelenése olyan szervekben, ahol nem kellene lenniük, hacsak nem destruktívak (a májban, tüdőben, méhben, pajzsmirigyben, nyálmirigyben stb.).
Valamint a nyirokszervek "lerakódása" (Entspeicherung), ami csökkenti a külső immunkapacitásokat.
E boncolások során a két törvényszéki orvos olyan betegségprofilokkal szembesült, amelyek addig ismeretlenek voltak számukra. Bár nem lehet azt állítani, hogy az oltás volt a halál kizárólagos oka - mert a halál mindig multifaktoriális -, Burkhardt professzor szerint "egyetlen szerv, egyetlen testi funkció sem marad sértetlen" egy injekciót követően.

Három rendkívül ritka autoimmun betegség

Különösen furcsa és váratlan módon Dr. Arne Burkhardt három rendkívül ritka autoimmun betegséget fedezett fel a boncolások során: A Sjögren-szindrómát, a bőr leukoklazmatikus vaszkulitiszét és a Hashimoto-kórt.

Ami a leggyakoribb diagnózist, a limfocitikus myocarditist illeti, azt még mikroszkóp alatt is nehéz kimutatni, és gyakran egyszerű infarktusként értelmezik. Jelenleg vizsgálat alatt áll: az endothelium, a vasculitis, a perivasculitis és az eritrocita-agglutináció okozta kórképek által okozott oltás utáni halálozás kockázata.

Prof. Bergholz minőségügyi szakértő elmagyarázta, hogy a "valószínűség" kifejezést hogyan kell értelmezni ebben a speciális kontextusban. Az elmúlt években Németországban mindössze 20 halálesetet hoztak összefüggésbe a védőoltásokkal. Ezzel szemben 2021 januárja és júliusa között, azaz az oltásellenes kampány kezdete óta 80-90 millió injekciót adtak be Németországban, amit 1230 oltási balesetként jelentett haláleset követett. Ez legalább tízszer annyi haláleset, mint a hagyományos oltásoknál, nem is beszélve a több tízezer oltási balesetről, amelyek nem vezettek azonnal halálhoz.

"Az orvostudomány történetében még soha..."

Az igazságügyi orvosszakértők megjegyezték, hogy a Paul Ehrlich Intézet, amely Németországban a vakcinabalesetek nyilvántartásáért felelős, még egy szakember számára is nagyon nehézkessé teszi a pontos adatokhoz való hozzáférést, ellentétben a norvég vagy az angol farmakovigilanciával. Az igazságügyi orvosszakértők számos preparátumot mutattak, amelyek közül néhányon a szövetekbe került idegen testek, például acél, voltak láthatók. A gyártók azt válaszolták, hogy az acélt protézisekhez használják, amit elfogadhatatlannak tartanak. Az elsők között végzett boncolást a hamburgi Prof. Klaus Püschel: megállapította, hogy az általa boncolt emberek túlnyomó többsége, akik elméletileg "Covid-19"-ben haltak meg, valójában más betegségben haltak meg.

Prof. Dr. Sucharit Bhakdi és Reiner Fuellmich Corona Auschuss támogatásával Prof. Burkhardt 2021 júliusában beleegyezett, hogy ezt a munkát az 1901 Mediziner und Wissenschaftler für Gesundheit, Freiheit und Demokratie, e.V. típusú egyesület keretében vezeti." (MWGFD - Orvosok és tudósok az egészségért, a szabadságért és a demokráciáért), mert "az orvostudomány történetében (...) még soha nem történt ennyi súlyos baleset és haláleset egy oltás közelében". A boncolások költségeit az egyesület fedezi, amelyet Prof. Dr. Stefan Homburg, a hannoveri Leibnitz Egyetem professor emeritusa, az államháztartás professzora vezet.

Források:

A Wochenblick élőben jelentkezik: CORONA IMPACT: THE BIG AUTOPSY! + STREAM"Limfocita lázadás": patológusok vizsgálják a Corona oltás utáni haláleseteket (freewestmedia.com)A "védőoltás után" elhunytak boncolása kimutatta: Az immunrendszer fut (...) - Corona Transition (corona-transition.org)Odüsszeia: Sajtókonferencia: Oltás okozta halál / A COVID-19 vakcinák be nem jelentett összetevőiPatológiai konferencia: A COVID-19 vakcinázást követő halál oka / A COVID-19 vakcinák be nem jelentett összetevőihttps://www.francesoir.fr/societe-sante/peter-schirmacher-autopsier-vaccins

https://pokolafoldon.hu/pandemia/nemetorszag-10-boncolasbol-7-halaleset-valoszinuleg-az-oltoanyaggal-fugg-ossze

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése