Amerikában ingyen fánkot kaphatsz, ha a megfelelő helyen élsz, és beleegyezel, hogy beadják neked a covid-19 oltás néven ismert mérgező, kísérleti főzetet.

Az Egyesült Királyságban azonban nincs ingyen fánk.

Itt csak egy ingyenes vérrögöt kap, ha beadatja a covid-19 oltást.

Ingyen vérrögök minden oltásnál.

Őszinte reklámokat kellene készíteniük a vérrögök reklámozására.

Egy vérrögöt egy vérrögért. Az én királyságom egy vérrögért. Felvehetnének néhány médiadoktort, hogy elmagyarázzák, milyen csodálatosak is lehetnek a vérrögök. Egy vérrög a lábadban. Egy vérrög a tüdőben. Egy vérrög az agyadban. Gyorsan megöl, lassan megöl.

Hozzunk egy kis őszinteséget a kormánypropagandába.

Lehet, hogy azok a sorok tényleg tele vannak olyan emberekkel, akiket be akarnak szúrni? Vagy talán mind munkanélküli színészek, akiknek 10 fontot ajánlottak, hogy három órát álljanak a sorban. Egy újabb ötösért pedig "szúrj meg, szúrj meg" feliratú táblákat tartanának a magasba. 20 fontért azt mondanák, hogy Fauci és Whitty emberek. Nem hiszem, hogy a szúrások száma közel sem annyi, mint amennyit állítanak. Nem hiszek el semmit, amit a kormány, a tanácsadói, a BMA, a BBC vagy bárki, aki a mainstream médiának dolgozik, mond.

A probléma az, hogy egy pszichopaták által irányított világmenhelyen élünk, és alig tudom, hol kezdjem. Nem tudom, önök hogy vannak vele, de én elégedett vagyok magammal, ha sikerül átküzdenem magam egy újabb napon.

Nagyon óvatos lettem. Lábujjhegyen járkálok a kertben, nehogy elessek és eltörjek valamit, mert nem akarok kórházba kerülni. Elhátrálok az ugató kutyáktól, mert nem akarom, hogy megharapjon egy, és kórházi látogatást tegyen szükségessé. Venni fogok egy használt tankot, hogy úgy tudjak közlekedni, hogy ne kelljen attól tartanom, hogy elüt egy idióta, akit elálmosodott a maszkjától. Egyébként a minap rájöttem, hogy csak akkor fogok maszkot viselni, ha a hatóságok azt mondják, hogy nem szabad - akkor tudni fogjuk, hogy szükség van rá.

Rettegek attól, hogy kórházba kell mennem. Kilenc óra várakozás a baleseti osztályon, aztán, ha szerencsés vagy, találkozhatsz egy nővérrel. Az orvosok mind eltűntek, és Aberystwythben vagy a coloradói hegyekben bujkálnak. Nem akarom, hogy megvizsgáljanak. Félek, hogy elalszom, és valaki odalopakodik hozzám, és az arras mögé szúrja a fecskendőben lévő gonosz mérget. Valószínűleg nem fogod elhinni, de még sebészeti varrószettet is vettem, hogy össze tudjam varrni magam, ha megvágom magam a sövénynyíróval vagy láncfűrésszel. Őszinte leszek. Van varróanyagom, cérnám és lándzsáim, hogy rendbe tegyem a dolgokat. És egy szép üveg fertőtlenítő, hogy a sebre fröcskölhessem. Csináld magad a láthatatlan javítással. Van egy nagyon szép üveg malátawhisky, amit érzéstelenítésre használhatok, és egy jó üveg brandy, hogy átvészeljem a műtét utáni órákat. Azt hiszi, viccelek, de ígérem, nem viccelek. Colin Barronnak van Lulu és egy Whitty parókája, nekem pedig egy doboznyi műtéti felszerelésem.

Az üresfejű kretének, akik azt hiszik, hogy világjárványt élünk át, a felhőkuckóországban élvezik a napjaikat.

El sem hiszem, hogy mennyi ostoba, hiszékeny ember van errefelé. És milyen könnyen elhiszik a hülyeségeket, amiket mondanak nekik. Biztosan mindannyian legalább egy lábbal a diliházban vannak. Ott vannak az ágybavizelő idióták zászlóaljai, akik kötelességtudóan viselik a mocskos maszkjukat, amit azért kell felvenniük, hogy megpróbálják elrejteni a Bell-bénulást, amit a mérgező kísérleti oltás szedésétől kapnak. Ha a szabályok valaha is enyhülnek egy időre, milliók fognak annyira megrémülni, hogy viselni fogják a maszkjukat, és az örökkévalóságig elkerülik a távolságtartó kitérőt, mert azt hiszik, hogy örökké élni fognak, ha így tesznek. Akár meg is halhatnának formalinban, mint azok a szerencsétlen állatok, akiket Hirst művészetnek nevez, mi többiek pedig értelmetlennek.

Vannak emberek az Egyesült Királyságban, akik még mindig elhiszik azokat a dolgokat, amelyeket az olyan kormányminiszterek mondanak nekik, mint Johnson és Hancock, holott a világ politikusai valójában annyit érnek, mint egy száz kiló ropogós bogyó. Macronra nem bíznám rá, hogy kitakarítsa az autómat, és Bidenre sem bíznám rá, hogy kifújja az orrát, még akkor sem, ha valaki zsebkendőt nyomna a kezébe, és megmondaná neki, mit tegyen. Azok az emberek, akik manipulálják ezeket a szánalmas negyedagyúakat, a Világgazdasági Fórum, a Gates Alapítvány és így tovább, mindenkit kinevetnek; csak szórakoznak, és úgy tűnik, senkit sem érdekel.

A médiában manapság csak olyan gerincteleneket idéznek, mint Dr. Dolly Parton és Dr. Queen asszony, akik annak ellenére, hogy a parókán és a corgin kívül semmihez sem értenek, boldogan biztosítanak minket arról, hogy a kovászos oltások még a spenótnál is több jót fognak tenni nekünk. Nem vették a fáradságot, hogy megnézzék a saját kormányaik által összegyűjtött információkat, amelyek azt mutatják, hogy az oltások ezreket öltek meg és százezreket sebesítettek meg. Sok évtizede írok az iatrogenezisről, és nincs olyan gyógyszer a történelemben, amelyet olyan keményen reklámoztak volna, mint a covid-19 oltást, és nincs olyan gyógyszer a történelemben - és a vakcinák is gyógyszereknek számítanak -, amely annyi embert ölt meg és sebesített meg. Kétlem, hogy a napalm annyi embert ölt volna meg, mint a covid-oltás.

És aztán ott vannak a komplett kretének, akik azt akarják, hogy a gyerekek halálos, kísérleti, nem kellően tesztelt, csak ideiglenes engedéllyel rendelkező vakcinát kapjanak, amely nem azt teszi, amit a kretének gondolnak, hogy megvédje őket egy olyan betegségtől, amelyet valószínűleg nem fognak elkapni, és amely szinte biztosan nem fogja megölni őket, ha mégis elkapják. Vajon hányan tudják, mit jelent a "kísérleti" szó? A jegyzőkönyv kedvéért: azt jelenti, hogy senki sem tudja, mi fog történni azokkal az emberekkel, akik szedik. Ez egy kísérlet. Ha ledobom Madge Hancockot a Big Ben tetejéről, nem tudom pontosan, mi fog történni. Meghal agysérülésben vagy vérveszteségben? Ez ugyanaz, mint a covid-19 injekció. Az oltások annak ellenére kaptak sürgősségi engedélyt, hogy a felelős covid-19-et hivatalosan visszaminősítették, és nem nyilvánították halálosabbnak az influenzánál.

A hatalom képviselői egymáson és magukon is átgázolnak, hogy ragaszkodjanak a kötelező védőoltások bevezetéséhez. A Daily Telegraph egyik cikkírója szerint az ápolószemélyzetet be kell oltani, mert ők nem törődnek eléggé. Ezt mondták ők is. A cikkíró, akit Judith Woodsnak hívnak, azt mondja, hogy azok az emberek, akik nem hajlandók beadatni a vakcinát, önzőek, és hogy a gondozók, akik nem akarják beoltatni magukat (a szeméttel, ne felejtsük el, hogy az Egyesült Királyságban már több mint 1000 ember halálát okozta - a kormány saját adatai szerint ) - "nem törődnek eléggé a védenceikkel. "Az ápolók több mint 30%-a az ő kerületében, Hackneyben visszautasította az oltást, amely szerinte megvédhetné őket és másokat is egy olyan vírustól, amely állítása szerint a bolygót is elpusztította. Ez a mondat a BBC tapsát is elnyerné. A vírus nem pusztította el a bolygót. A számok azt mutatják, hogy nem ölt meg több embert, mint az influenza. Az NHS pedig elismeri, hogy a vakcina nem feltétlenül akadályozza meg, hogy az emberek elkapják vagy terjesszék a vírust.

Vajon az újságírók tudják-e az igazságot? Túl naivak ahhoz, hogy felismerjék, hogy a kormányok és tanácsadóik tudják, hogy ha elég nagyot hazudsz, senki sem fogja felismerni, hogy az hazugság, mert senki sem hiszi el, hogy bárki képes ennyit hazudni, és megőrizni az arcát.

Hancock, az idióta azt mondja, hogy célul kell kitűznünk, hogy a kettős szúrású kretének elkerülhessék a karantént. Csodálatos. Az újságírók nem tudják, hogy Izrael azt mondja, hogy új covid-19 járvánnyal kell szembenéznie, annak ellenére, hogy a világon a legjobban beoltott lakossággal rendelkezik.

Patrick Henningsen nagyszerű 21st Century Wire weboldalán a Wall Street Journal cikke arról számol be, hogy 450 amerikai főiskola és egyetem jelentette be, hogy az őszi félév előtt minden diáknak teljes oltást kell kapnia. A bökkenő az - írja a lap -, hogy a kötelező védőoltások nem törvényesek vagy erkölcsileg elfogadhatóak, és sértik az orvosi etika alapelveit. A 21s Century Wire oldalon olvasható az `WSJ: American University Vaccine Mandates Violate Medical Ethics' (Az amerikai egyetemek oltási kötelezettségei sértik az orvosi etikát).

Még rosszabb, hogy vannak olyan kettős, kettős kretének és tudatlan pszichopaták, akik ragaszkodnak ahhoz, hogy a 12 éves gyermekek maguk dönthessenek arról, hogy be akarják-e oltani magukat. Azt akarják, hogy a gyerekeket szülői beleegyezés nélkül oltsák be. Azoknak a gyerekeknek, akiket nem tartanak elég idősnek ahhoz, hogy dohányozzanak, kocsmába járjanak, szavazzanak, szexeljenek vagy mocskos filmeket nézzenek, azt mondják, hogy elég idősek ahhoz, hogy eldöntsék, akarják-e, hogy beadassák nekik azt a szert, amely teljesen kísérleti jellegű és annyira összetett, hogy 100 000 felnőtt közül egy sem érti, és amely a kormány adatai szerint már több ezer embert ölt meg világszerte, és több százezret csonkított meg. Mennyi időbe telik, amíg új játékkonzolt ajánlanak a gyerekeknek, ha beleegyeznek, hogy feltűrik az ingujjukat, és kockáztatják a halált és a rokkantságot? Másik lehetőségként valószínűleg azt mondják majd a gyerekeknek, hogy ha nem oltják be őket, akkor kiközösítik őket, magányosak lesznek, kinevetik őket, és hat hónapig egy nyirkos, sötét pincében kell élniük.

A felnőtteknek fogalmuk sincs arról, hogy mivel szúrják be őket, de a 12 évesek többnyire analfabéták, és azt sem tudják, hogy a cipőjük előtt vagy után kell-e felhúzni a zoknit. És most azt akarjuk, hogy ők döntsék el, hogy be akarják-e szúrni magukat vagy sem.

Manapság nem létezik olyan, hogy tájékozott beleegyezés. És törvénytelen dolog ilyesmit beadni egy embernek a teljes és tájékozott beleegyezése nélkül. Az orvosok és ápolók túlnyomó többsége, akik embereket szurkáltak, bűnözők, akik, amikor igazságot szolgáltatnak, a világhírű háborús bűnös Tony Blair mellett fognak ülni egy cellában. Bűncselekmény a tájékoztatáson alapuló beleegyezés nélküli kezelés. Kétszeresen is bűncselekmény, ha kísérleti jellegű kezelést adunk anélkül, hogy teljes körű tájékoztatáson alapuló beleegyezést kapnánk. És háromszoros bűncselekmény, ha ezt gyerekekkel teszik.

Természetesen a gonosz Blair volt az, aki győzelmet szerzett a brexitnek az Egyesült Királyságban, mert minden alkalommal, amikor kinyitotta a száját, mindenki tudta, hogy hazudik a közös piacról. És most ő a legnagyobb bajnokunk. A pro-vaxxereknek le kellene csukni, de hülyék, és azt hiszik, hogy segít, ha kinyitja a száját, és hagyja, hogy az agya kicsöpögjön. Minden alkalommal, amikor bármit mond, ami az oltásokat, a halálsugarakat és a mustárgázt népszerűsíti, újabb egymillió ember dönt úgy, hogy nemet mond, köszönöm szépen, bármit is áruljon ez a rosszindulatú fattyú. Blairnek az ördög szemei, egy pszichopata lelke és egy politikus elvei vannak. Egy ember, aki Bushhoz és Powellhez hasonlóan új mélységekbe vitte a csalást.

Elnézést egyébként a nyelvezetemért, de elismerten lehetetlen Blairt említeni anélkül, hogy legalább egy káromkodást ne használnék. Sőt, az Egyesült Királyságon kívül a legtöbb ember azt hiszi, hogy a keresztneve "Az a kibaszott Blair", mert annyira hozzászoktak ahhoz, hogy az emberek úgy írják le őt, hogy "Az a kibaszott Blair". Az a furcsa, hogy ha Blair bármit is mond a covid-19-ről, például azt, hogy a be nem oltottakat zárkában kellene tartani, feltehetően büntetésként azért, mert dolgozó agyuk van, a BBC mindent megtisztít, hogy adásba kerüljön. De ha 100 független orvos kiáll és mond valamit, akkor a BBC figyelmen kívül hagyja őket.

Blair persze a gonosz jelét adja, de a többiek sem sokkal jobbak.

Utálom ezt az átkozott covid szúrást.

Ez minden, ami rossz az orvostudományban. Halálos, nincs megfelelően tesztelve, és fennáll a veszélye, hogy az oltottak mindannyiunkat megölnek. Azoknak az idiótáknak, akik hagyták magukat beoltatni, egy nagy V betűt kellene tetoválni a homlokukra, hogy azonosítani tudjuk őket, és távol tudjuk tartani magunkat tőlük. Vagy talán egy nagy I-t, ami az Idiótát jelenti.

Hadd magyarázzam el, mennyire utálom.

Van egy kis hal az Amazonas folyóban, a candiru, más néven a fogpiszkáló hal. Ez egy apró hal, amely parazitaként él a nagyobb halak kopoltyújában. Ha úszni mész az Amazonasban, és úgy érzed, hogy vizelned kell, és úgy döntesz, hogy a folyóban könnyítesz magadon, valami nagyon, nagyon rossz dolog történhet. A kis candiru-t ugyanis vonzza a szag, és a vizeletfolyamban felfelé haladva bejut a húgycsövedbe, ott pedig kidugja kis tüskéit, és otthont teremt magának. A fájdalom nyilvánvalóan szörnyű. A vizelet áramlása a hólyagból megszűnik, és komoly műtétre lesz szükség, ha meg akarják menteni. Ez nem egy vidám dolog, ami történhet. Nem olyasmi, amin később nevetni fogsz.

Nos, én inkább fürödnék egy candiruval teli medencében, minthogy beadassanak nekem egy halálos, kísérleti covid-19-es szurit, mert így legalább egy aprócska hal él a húgycsövemben, megmarad a lelkem, és nagyobb esélyem van az életben maradásra.

Meg kell állítanunk ezt az egészet, és ti vagytok az egyetlenek, akik megtehetik. Nem jó, ha én prédikálok a megtérteknek, és ti vagytok az egyetlenek, akiket elérhetek, mivel ki vagyok tiltva mindenből, ami a mainstream médiára hasonlít.

Küldjetek videókat és cikkeket a honlapjaimról mindenkinek, akit ismertek és mindenkinek, akit nem ismertek. Mindenkinek. Így fogjuk megnyerni ezt a háborút. Oszd meg az igazságot az emberekkel, és meg fognak döbbenni, hogy mekkora hazugságokat mondtak nekik. A honlapjaim naprakész adatokat tartalmaznak azokról a számokról, akiket megöltek vagy megsebesítettek ezek a szúrások.

Bátorítsa azokat, akik elég bátrak ahhoz, hogy elmondják, hogyan károsította őket a vakcina. Bátorítsa őket, hogy ismerjék be, hogy hibáztak. Ha ilyen videókat lát, ajánlja fel együttérzését és támogatását. Az ő bátorságuk óriási segítségünkre lesz.

És ne feledjék, hogy azoknak, akik a mainstream médiára hagyatkoznak, folyamatosan hazudtak - különösen az Egyesült Királyság állami műsorszolgáltatója, a kormány propaganda karja, a teljesen gátlástalan, kegyetlen és halálos BBC. Ne feledjük, hogy a BBC-nél nem dolgoznak igazi újságírók - csak ál-újságírók.

Ne feledjék azt sem, hogy mennyire zavaros minden.

Nem mehetsz Spanyolországba, Guatemalába, Texasba vagy a Wight-szigetre, ha nem jártál Cornwallban. Nem vágathatod le a hajad, miközben megnősülsz, hacsak nem mostad meg háromszor a füled mögött a hajad, és nincs biciklid. Ha az Egyenlítőtől északra élsz, nem ölelhetsz meg egyszerre háromnál több embert, és szombatonként 9 és 15 óra között bent kell maradnod, kivéve, ha Ascotban vagy, és a hónapban van egy R betű. Evés és ivás közben maszkot, zoknit és gumicsizmát kell viselned, de a rendőrségen leveheted a maszkot, ha vonakodsz vagy kérdésekre válaszolsz.

Nem meglepő, hogy az emberek összezavarodnak és megijednek.

Az otthoni munkavégzésre vonatkozó szabályok ugyanilyen rosszak. Az irodai dolgozók és az orvosok mind otthonról dolgoznak, a sebészek pedig valószínűleg hamarosan azt mondják majd a betegeknek, hogy készüljenek fel arra, hogy a saját konyhaasztalukon fogják elvégezni a műtétet. Letöltenek egy videót a YouTube-ról, és egy sebész végigvezeti önöket az egész eljáráson. Az első vágás egyébként nem feltétlenül a legmélyebb. Madge Hancock, aki állítólag az Egyesült Királyságban a füllentésért felelős, valószínűleg azt fogja mondani, hogy a tűzoltók is dolgozhatnak otthonról, ha akarnak. Felhívja a 999-et, és kéri a tűzoltóságot, és az egyik tűzoltó megkéri, hogy vigye el a tüzet a lakására. Alternatívaként letölthet egy alkalmazást, és fényképeket készíthet a tűzről, a tűzoltók pedig végignézik, ahogy a háza porig ég, és megjegyzéseket fűznek a látottakhoz.

A világ teljesen megőrült.

A BNT-n található videóimat a kormányok ellenőrzik és elnyomják, egyre kíméletlenebb hatékonysággal. Szóval terjesszétek a hírt messzire és széles körben. Legyetek bátrak, és tegyétek fel a videókat a Twitterre vagy a Facebookra. Kockáztassatok.

És ha valakit, akit ismersz, olyan oltással fenyegetnek, amit nem akar, ne feledd, hogy négyféleképpen lehet ezt megakadályozni.

Először is, mondja meg az érintett orvosnak, nővérnek vagy elfoglalt szervnek, hogy hivatalos panaszt fog tenni (amitől manapság mindenki retteg minden bürokráciában).

Másodszor, mondja meg nekik, hogy a sajtónak és az egész közösségi médiának el fogja küldeni az aljasságuk részleteit - személyesen megnevezve őket.

Harmadszor, mondja meg nekik, hogy személyesen fogja beperelni őket.

Negyedszer pedig, ha orvosról vagy ápolóról van szó, mondja meg nekik, hogy hivatalos panaszt fog tenni az engedélyt kiadó testületüknél.

És mindezek után adjon nekik egy vécépapírt, mert szükségük lesz rá.

Copyright Vernon Coleman 2021. június

https://pokolafoldon.hu/pandemia/ingyenes-verrogok-minden-covid-oltas-melle