KANADAI BÍRÓSÁGI GYŐZELEM BIZONYÍTJA, HOGY A COVID-19 EGY ÁTVERÉS ÉS MINDEN KORLÁTOZÁST MEGSZÜNTETTEK.

Kenan SonOfEnos

A hazafi Patrick King képviselte magát a bíróságon, miután 1200 dollárra büntették, mert tiltakozott a Covid-Hoax ellen, megölte a fenevadat és győztesen került ki.
Idézést adott ki a tartományi egészségügyi miniszternek, hogy bizonyítsa, hogy az úgynevezett Covid-19 vírus létezik, és kénytelenek voltak beismerni, hogy semmiféle bizonyítékuk nincs. A vírust soha nem izolálták, és így a kormánynak nem volt jogalapja a társadalomra kiszabott büntető korlátozások bevezetésére.

Amióta ez a megdöbbentő vallomás napvilágot látott, a tartomány azóta visszavonta az összes Covid-korlátozást, és most már hivatalosan is úgy kezeli a Covid-19-et, mint nem többet, mint egy enyhe influenzát! NYERTÜNK
King megmutatta a VILÁGSZERTE követendő mintát. Ez történhet, ha nem egy BAR (brit akkreditált nyilvántartó) ügyvéd képviseli Önt, akinek első számú kötelessége a korrupt bíróságok és nem az ügyfelei.

EZ NAGYON NAGY

A NAP LEGNAGYOBB TÖRTÉNETE (amiről a bűnöző, korrupt "média" SOHA NEM TUDósít)

A SZABADSÁG győzelme a KOVID zsarnokság ellen!

 

 

 

(TLB) Közzétette ezt a cikket Kenan SonOfEnos, elismerésünket fejezve ki a tudósításért.
A szerzőről Kenan

Kanadai hazafi vagyok, aki válaszolt a kihívásra, hogy #DigitálisKatona (Citizen Journalist) legyek, mert a média bűnrészes a népirtásra irányuló összeesküvésben. Amikor éppen nem egy igazságot követelő Szabadság Gyűlésen beszélek, akkor online dolgozom, hogy harcoljak ez ellen az információs háború ellen, mert valódi életek forognak kockán, és emberek halnak meg.

NYERÜNK! Patrick King 2 gyermek büszke édesapja, szabadságharcos és hazafi, aki szembeszállt a hatalmas albertai kormánnyal, és NYERT!

Mindannyian tanulhatunk ebből, és harcolnunk KELL ellene minden egyes városban, minden egyes megyében, minden egyes államban, minden egyes NEMZETBEN!

A szabadságért folytatott harc egy világméretű erőfeszítés, és NYERHETÜNK!

 

*** FRISSÍTETT JOGI DOKUMENTÁCIÓVAL ***

Levél Patrick James Kingnek (szolgálat)

JOG, amelyre a felperes hivatkozott

Grech Krisztina vallomása esküt tett 2021. július 16 -án

Eredeti alkalmazás

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-kanadiai-birosagi-dontes-bebizonyitotta-hogy-az-covid-egy-hazugsag-nagy-gyozelem-video