2021. augusztus 4., szerda

A Covid ellen beoltott halott boncolása során a test minden szervében találtak tüskefehérjét

 

Német kutatók a világon elsőként végeztek boncolást olyan holttesteken, akiket haláluk előtt beoltottak Covid-19 ellen.

Felfedezték, hogy az elhunyt személy testének minden egyes szerve tüskés fehérjékkel fertőzött volt a vakcina hatására.

A 2021 júniusában megjelent "Az első eset a SARS-CoV-2 ellen beoltott beteg boncolási vizsgálatáról" című német tudományos jelentés egy 86 éves férfi boncolását vizsgálta, aki egyetlen adag Covid-19 vakcinát kapott, de egy hónappal később meghalt, miután egy közeli kórházi beteg megfertőződött a koronavírussal.

A jelentés szerint a férfi kórtörténetében szisztémás artériás magas vérnyomás, krónikus vénás elégtelenség, demencia és prosztatakarcinóma szerepelt.

Az International Journal of Infectious Diseases című szakfolyóiratban megjelent jelentés szerint 20201 január 9-én "a férfi lipid nanorészecskékkel formulált, nukleoziddal módosított BNT162b2 RNS-vakcinát kapott 30 μg-os adagban". Alig 18 nappal a vakcina adagja után a férfit súlyosbodó hasmenés miatt kórházba szállították, ahol "az antigén teszt és a polimeráz láncreakció (PCR) a SARS-CoV-2-re negatív volt".

A 25. napon azonban az oltott beteg tesztje pozitív lett a Covid-19-re, feltehetően egy közeli, Covid-fertőzött kórházi betegtől, és a férfi sajnos a következő napon vese- és légzési elégtelenségben meghalt.

 

A jelentés szerint a kutatók megállapították, hogy a beteg egész szervezetét elárasztották a magas vírus-RNS-terhelések, más néven a vakcina által kiváltott tüskés fehérjék.

A tanulmány következtetése: "Összefoglalva, az mRNS-vakcinával beoltott betegnél végzett boncolási esettanulmányunk eredményei megerősítik azt a nézetet, hogy a SARS-CoV-2 elleni oltás első dózisára már immunogenitás indukálható, miközben a steril immunitás nem fejlődik ki megfelelően."

Más szóval, míg a Covid-19 vakcina immunválaszt váltott ki a szervezetben, úgy tűnik, nem állította meg a vírus terjedését a szervezetben, illetve a tüskefehérjéket, amelyek a szervei leállását okozták.

Ez a bombasztikus tanulmány csak megerősíti legrosszabb félelmeinket, miszerint a Covid vakcina több kárt okoz, mint hasznot, és valójában még fel is gyorsíthatja a vírus terjedését.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-covid-ellen-beoltott-halott-boncolasa-soran-a-test-minden-szerveben-talaltak-tuskefeherjet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése