Belépek abba a hamis világba, ahol a SARS-Cov2 létezik, a Delta-változat létezik, a teszt értelmes, az esetszámok valósak, és a vakcinának van értelme.

Még egyszer, kedves olvasó, felveszem a vegyvédelmi ruhámat, és belépek a hamis világba, ahol a SARS-Cov2 létezik, a Delta-változat létezik, a teszt értelmes, az esetszámok valósak, és a vakcinának van értelme. Ezek mind hazugságok, amint azt az elmúlt évben már bebizonyítottam, de még e hazugságok hamis világában sem tudják a szakértők tisztán tartani a történeteiket; ellentmondanak önmaguknak, leleplezik saját koholmányaikat, és ezeket a leleplezéseket újabb szánalmas koholmányokkal próbálják elfedni. Tessék, tessék:

RT, július 30.: "A CDC nyilvánosságra hozott egy tanulmányt, amely alátámasztja döntését, miszerint a beltéri maszkolást ajánlja mind a beoltott, mind a be nem oltott amerikaiaknak. A tanulmány egy járványkitörést vizsgált, és megállapította, hogy a pozitív teszteket végző emberek háromnegyede be volt oltva."

"A CDC pénteken tette közzé ezt a bizonyítékot. A Massachusetts állambeli Cape Cod üdülővárosban e hónap elején kitört 469 Covid-19-es esetet vizsgáló tanulmány szerint 74%-ban 'teljesen beoltott személyeknél' fordult elő. Öt kórházba került betegből négy teljesen be volt oltva, és a beoltottak átlagosan csak 86 nappal a fertőzés előtt fejezték be a két adag beadását".

Hoppá!

"A laboratóriumi vizsgálatok kimutatták, hogy a Cape Cod-i fertőzések 90%-a a koronavírus Delta-változatával volt kapcsolatos."

Megint hoppá. Tehát a teljesen beoltott emberek a Delta variánssal fertőződtek.

"A tanulmány cáfolni látszik a legfelsőbb egészségügyi tisztviselők azon érvelését, miszerint az oltatlan amerikaiak felelősek a Covid-19-es megbetegedések június óta tapasztalt négyszeresére emelkedett számáért az Egyesült Államokban. 'Ez a probléma elsősorban a be nem oltottakat érinti, ezért vagyunk kint, és gyakorlatilag könyörgünk a be nem oltott embereknek, hogy menjenek és oltassák be magukat' - mondta a Fehér Ház koronavírus-tanácsadója [és pszichopata hazudozó] Dr. Anthony Fauci a CNN-nek vasárnap, hozzátéve, hogy az USA jelenleg 'rossz irányba' halad a Covid-19 kiirtása tekintetében.""

Még egy újabb hoppá.

"A [CDC] jelentése súlyt ad annak az érvelésnek, hogy a jelenlegi vakcinák nem olyan hatékonyak a Delta-változat ellen, bár a CDC és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) is ragaszkodik ahhoz, hogy a védőoltás hatékony a vírus okozta 'súlyos megbetegedések és halálozás' ellen, idézte Maria Van Kerkhove, a WHO technikai vezetője egy pénteken tartott korábbi tájékoztatóján.""

Még több képtelenség. Amint arról már hónapok óta beszámoltam, a főbb COVID vakcinák 3 klinikai vizsgálatát úgy tervezték, hogy csak azt bizonyítsák, hogy a vakcina képes védelmet nyújtani az enyhe megbetegedések ellen; pl. köhögés, vagy hidegrázás és láz ellen. Nem a súlyos betegség ellen.

A CDC új Cape Cod-i tanulmánya az oltott emberekről tűzvihart okozott a "szakértők" körében. A Fehér Ház koronavírus-kávécsarnokának egyik tagja, Ben Wakana azt állítja, hogy az oltott embereknek (akik megfertőződtek a vírussal) csak egy nagyon kis százaléka képes átadni azt másoknak.

RT: "[A] CDC tanulmánya azonban megjegyezte, hogy hasonlóan magas vírusterhelést találtak a beoltott és a be nem oltott embereknél. Walensky [a CDC vezetője] pénteken kijelentette, hogy "a magas vírusterhelés a vírusátvitel megnövekedett kockázatára utal", és aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy "a Delta vírussal fertőzött, oltott emberek továbbadhatják a vírust"".

RT: [De] "Maga a tanulmány kevésbé riogató, azt állítja, hogy 'mikrobiológiai vizsgálatokra van szükség ezen eredmények megerősítéséhez' [hogy a beoltott, fertőzött emberek terjeszthetik a vírust."]"

Nos, ha a beoltottak és a nem beoltottak egyaránt magas vírusterheléssel rendelkeznek, akkor miért ne terjeszthetnék a beoltott emberek könnyen másokra a vírust? Van valami varázslatos falkészlet az oltóanyagban, ami a vírust a szervezetbe zárva tartja?

És íme, itt vannak a legújabb felfedezések a vakcináról, a vírusról, a Delta-változatról, a vírus átviteléről és az egész ügy eltussolására tett kísérletről, miután nyilvánosságra került.

Legközelebb, amikor valaki azt mondja, hogy minden amerikai kötelessége beadatni a védőoltást, mondd azt: "Persze, hogy hallottál az új Cape Cod-i tanulmányról, ugye?".

"Micsoda? Mi az? A tőkehal tele van mérgező higannyal? A globális felmelegedés miatt pusztulnak?"

"Nem. Sok beoltott ember szervezetében még mindig ott van a gyilkos vírus. És az még él. És emberről emberre terjed."

"Ez nem lehet igaz. Dr. Fauci nem ezt mondta."

"Hát, szabadságon volt, amikor a tanulmány megjelent. Belső források szerint megdöbbent. A teljesen beoltott emberekben még mindig rengeteg vírus van a szervezetükben. Két lábon járó időzített bombák. Ezért kell maszkot viselni, még az oltás után is."

"Akkor is maszkot kell viselnünk, amikor a mosdóban vagyunk? Amikor szexelünk?"

"Feltétlenül. Két maszkot kell viselni szex közben. És nincs csókolózás, még a maszkon keresztül sem. És beszélgetni sem. A beszéd terjesztheti a vírust."

"Ezt nem tudtam."

"Hé, most az életemet kockáztatom, hogy veled beszélgetek. De hajlandó vagyok vállalni a kockázatot, az egész emberiségért."

"Ezt nagyra értékelem. De mit tegyünk? Megint beoltatjuk magunkat?"

"Az nem fog segíteni. Csak viseljük a maszkot. Fogd be a szád. Maradjatok bent. Néhány év múlva az orvosok talán tudnak valamit."

És ezzel véget is ért a COVID vad és bolondos világának mai epizódja, ahol a hamis vírus valódi, van egy Delta-változat, és a vakcinának van értelme. Ezeket a hazugságokat a Force the Vaccine into Every Arm Everywhere, egy nonprofit szervezet hozta el Önöknek, amelyet a Lunatics on the March, a Fehér Ház nyomására összecsukló Corporate Cowards Folding Up leányvállalata finanszíroz.

Jon Rappoport

https://pokolafoldon.hu/pandemia/az-uj-covid-esetek-haromnegyede-oltott-embereknel-fordul-elo-cdc-tanulmany