2021. május 19., szerda

Stop! Tilos a gyermekeken és serdülőkön végzett oltási kísérletezés!

A politikusok és a média hónapok óta a Corona-oltást népszerűsíti.
Egy oltás, amely erősen megkérdőjelezhető, mert a genetikai mRNS vakcinák bizonyítottan veszélyesek, mert képesek az erekben lévő vér megalvadását okozni, Bhakdi professzor, fertőző betegségekkel foglalkozó epidemiológus szerint: “Ez az oltás bűncselekmény!”. Ennek oka, hogy a Covid vakcinák hússzor több mellékhatást és halálesetet okoztak, mint bármelyik eddigi vakcina – mondta. “Nem adhatsz be olyan anyagot, amely vérrögképződést okozhat. Mert ez életveszélyes körülmény.”

 

Prof. Dr. Hockertz toxikológus és immunológus a vakcinák miatt tömeges szándékos testi sértéstől tart. Április 17-én a Kla.TV már világszerte több ezer oltási halálesetről számolt be egy sürgős figyelmeztető felhívásban. A kritikus, figyelmeztető hangok azonban nem jelennek meg a mainstreamben, mint például Hannes Loacker bolzanói gyógyszerészé, aki figyelmeztet: “Minden ember, aki beoltatja magát, egy klinikai kísérletben vesz részt, ez tény. A tömegek, akiket most beoltanak, kísérleti nyulak.”

Ebben az összefüggésben a Német Etikai Tanács elnökének, Alena Buyxnak a nyilatkozata még inkább végzetesnek tűnik. A “Welt” című lapnak adott interjújában azt mondja: “Nagyon remélem, hogy a gyermekek és a fiatalok oltása minél hamarabb megtörténik. Még semmit sem hagytak jóvá. Ezért jelenleg semmit sem lehet felajánlani, kivéve az abszolút kockázatot jelentő betegeket, például a Down-szindrómás vagy szívhibás gyermekeket, akiknél az orvosok úgymond off-label módon is elvégezhetik a kezelést. De ezen kívül nincs semmi, amit jóváhagytak volna. És remélem, hogy a kísérleti adatok nagyon jónak tűnnek, hogy hamarosan jönnek majd vakcinák olyan gyerekek számára, akiket tényleg nagyon gyorsan be kell majd oltani.”

Bhakdi professzor megdöbbent: A neves fertőző betegségekkel foglalkozó epidemiológus szerint a legrosszabb az, hogy a gyerekeket most be kell oltani, holott már haltak meg gyerekek az oltás után. “Bárki, aki azt mondja, hogy az oltás biztonságos a gyermekek számára, börtönbe való” – mondta határozottan Bhakdi professzor.

Az Orvosok az Egyéni Oltási Döntésekért Egyesület is azt mondja: Stop – Ne végezzenek oltási kísérleteket gyermekeken és serdülőkön. Az alábbiakban az egyesület elnökségének és szóvivőjének, Dr. Steffen Rabe-nak a nyilatkozatát olvashatják és hallhatják.
Dr. Rabe és az egyesület többi tagja sem oltásellenesek. A vakcinák azonban – mint minden gyógyszer – súlyos mellékhatásokat is okozhatnak. Ezért a védőoltásoknak, mint egészséges embereken végzett megelőző intézkedéseknek különösen magas biztonsági előírásoknak kell megfelelniük. A tagok úgy vélik, hogy a Covid 19 vakcinák esetében ez nem így van.

Idén májusban a német orvoskonferencia megdöbbentő határozatot fogadott el. Eszerint, idézem: “Az oktatáshoz való jog a napköziben és az iskolába járással csak 2021/2022 telén biztosítható, ha időben beadják a COVID-19 vakcinát. Időben történő oltás nélkül, különösen a kisebb gyermekek esetében, a korcsoportra vonatkozó újabb zárlat további súlyos negatív következményekkel jár a gyermekek mentális fejlődésére nézve. A gyermekes családok csak oltott gyermekekkel nyerhetik vissza az egyenlő társadalmi részvételt.” Természetesen örülünk annak, hogy végre megértették, hogy a jelenlegi világjárványstratégia milyen katasztrofális következményekkel jár a gyermekek és fiatalok számára. Az oktatáshoz és a társadalmi részvételhez való jog azonban elidegeníthetetlen emberi jog. A gyermekeket és a fiatalokat túl sokáig megfosztották ettől a joguktól minden valós tudományos alap nélkül. Az a tény, hogy ezt az alapvető jogot most egy politikailag kívánatos oltási döntéshez kötik, amelynek haszna maguknak a gyermekeknek egyszerűen hiányzik, és amelynek haszna a társadalom számára több mint kérdéses, vitathatatlan követelés és tűrhetetlen feltételezés az orvos kollégák részéről. Orvosokként a lehető leghatározottabban elhatárolódunk ettől a dokumentumtól! Az iskolákat és a bölcsődéket azonnal újra meg lehet, meg kell nyitni – értelmetlen tömeges tesztek és megkérdőjelezhető oltási kísérletek nélkül a gyermekeken és fiatalokon! (https://www.individuelle-impfentscheidung.de/)

Mivel az elmúlt napokban egyre nagyobb lendületet vett a gyermekek COVID-19 oltása körüli vita, az “Orvosok az Egyéni Oltási Döntésekért Egyesület” nyilatkozatát egy nyomtatható sablon formájában teszi elérhetővé, amelyet minden érdeklődő szülő, tanár, pedagógus és bárki, akinek szíve van a gyermekekért, letölthet és terjeszthet. Ennek letöltését a következő adás alatt találja:

https://individuelle-impfentscheidung.de/covid19_kinder_1p

Források/Linkek:
Prof. Dr. Hockertz: https://punkt-preradovic.com/schnellschuss-corona-impfung-podcast-mit-prof-dr-stefan-hockertz/
Ethikratsvorsitzende Alena Buyx: Interview bei „Welt“ Pharmazeut Hannes Loacker: https://www.servustv.com/videos/aa-26y6yt55w2111/
Prof. Bhakdi: https://www.wochenblick.at/schock-enthuellung-von-dr-sucharit-bhakdi-ist-die-impfung-ansteckend/
Dr. Steffen Rabe: https://www.individuelle-impfentscheidung.de/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése