https://www.brighteon.com/52ba56a1-ee4c-4e16-9587-7095fc052f9c
https://www.naturalnews.com/2021-05-25-everyone-vaccinated-will-die-within-two-years.html

Minden országban "az oltás görbéjét a halálok görbéje követi" - mondta a híres virológus.

2021. május 19. (LifeSiteNews) - A francia virológus és a Nobel-díjas Luc Montagnier „elképzelhetetlennek” nevezte a járvány koronavírus elleni tömeges oltását, és olyan történelmi baklövésnek nevezte, amely „létrehozza a variánsokat” és halálhoz vezet.

- Óriási hiba, nem? Tudományos hiba, valamint orvosi hiba. Ez elfogadhatatlan hiba ”- mondta Montagnier az amerikai RAIR Foundation tegnap lefordított és közzétett interjújában . "A történelemkönyvek ezt megmutatják, az oltás hozza létre a variánsokat."

Sok epidemiológus tudja, és „hallgat” az „antitestfüggő fokozás” néven ismert problémára - mondta Montagnier.

"A vírus által termelt antitestek teszik lehetővé a fertőzés erősebbé válását" - mondta a hónap elején Pierre Barnériasnak, a Hold-Up Media munkatársának adott interjúban.

Változatokhoz vezető oltás

Míg a vírusok változatai természetesen előfordulhatnak, Montagnier szerint az oltás vezérli a folyamatot. „Mit csinál a vírus? Meghal vagy más megoldást talál?

"Nyilvánvaló, hogy az új variánsokat antitest-közvetített szelekció hozza létre az oltás miatt."

Az oltás során a világjárvány „elképzelhetetlen”, és az okozza halált, mondta a 2008-as orvostudományi Nobel-díj nyertese a ezért a felfedezésért.

„A halálok az oltást követik”

„Az új változatok a vakcinázás eredményeként jönnek létre. Minden országban látja, ugyanaz: minden országban az oltást követik a halálesetek ”- mondta.

A múlt héten a YouTube-on közzétett videó a Washingtoni Egyetem Egészségügyi Mérési és Értékelési Intézetének adatait felhasználva illusztrálja a COVID oltás bevezetése után a világ számos országában bekövetkezett halálesetek számát, megerősítve Montagnier megfigyelését.

A francia kérdező rámutatott az Egészségügyi Világszervezet (WHO) adataira, amelyek azt mutatják, hogy az oltások januári bevezetése óta az új fertőzések terjedése „felrobbant”, a halálesetekkel együtt, „különösen a fiatalok körében”.

- Igen - értett egyet Montagnier, aki a Shanghai Jiao Tong Egyetem professzora. „Trombózissal stb.”

A trombózis - vagy a vérrögök - váratlan problémát jelentettek az új koronavírus vakcinák és az AstraZeneca oltás több országban történő kiváltásának okai miatt. Theresa Tam, Kanada közegészségügyi ügynökségének vezetője keddi sajtótájékoztatóján elmondta , hogy immár 21 megerősített oltás okozta trombotikus trombocitopénia vagy VITT esete van, köztük három olyan nőnél, akik az AstraZeneca oltásával potenciálisan összefüggő véralvadási rendellenességben haltak meg, további 13 eset pedig vizsgálat alatt áll.

Áttöréses esetek

Montagnier elmondta, hogy jelenleg kutatásokat folytat azokkal, akik az oltás megszerzése után megfertőződtek a koronavírusban. A Betegségellenőrzési és Megelőzési Központok áprilisban arról számoltak be , hogy 5800 bejelentést kapott azokról az emberekről, akiknek „áttörés” volt a COVID oltás után, köztük 396 kórházi kezelést igénylő és 74 beteget meghalt.

"Megmutatom, hogy olyan variánsokat hoznak létre, amelyek rezisztensek az oltással szemben" - mondta Montagnier.

A koronavírus laboratóriumban készült

A híres francia virológus 2020 áprilisában keltett hullámokat, amikor elmondta egy francia televíziónak, hogy szerinte a SARS-CoV2, az új járványos koronavírus egy laboratóriumban készült. „A HIV-elemek és a malária-csíra jelenléte a koronavírus genomjában erősen gyanús, és a vírus jellemzői nem keletkezhettek természetesen” - mondta .

Bár francia szakértők kigúnyolták, hogy „ összeesküvési elképzelése van , amely nem kapcsolódik a valódi tudományhoz”, Montagnier 2020 júliusában publikált egy cikket, amely alátámasztotta állításait, miszerint az új koronavírusnak laboratóriumi kísérletekből kellett származnia - ez az elmélet a közelmúltban került újra előtérbe, és jelenleg a vírus legvalószínűbb eredetének számít .

https://besthirdetes.hu/tudasfa/nobel-dijas-a-covid-tomeges-oltasa-elfogadhatatlan-hiba-amely-letrehozza-a-variansokat.html