A CDC csendben elismeri, hogy a COVID-19 vakcinák szívrohamot és agyvérzést okoznak; a Big Pharma média megpróbálja másra kenni a felelősséget.

A Centers for Disease Control and Prevention (CDC) csendben elismerte, hogy a Wuhan coronavírus (COVID-19) vakcinák szívgyulladást, szívrohamot és agyvérzést okoznak.

Konkrétan a CDC elismerte, hogy a vakcinák szívizomgyulladást és szívizomgyulladást okoznak. Az előbbi akkor következik be, amikor a szívizom - más néven a szívizomzat - begyullad. Az utóbbi akkor következik be, amikor mind a szívizom, mind a szívet körülvevő zsák - az úgynevezett szívburok - begyullad.

A szívizomgyulladás gyengítheti a szív vérpumpáló képességét, és ritmuszavarokat okozhat. A szívizomgyulladás súlyos esetei annyira meggyengíthetik a szívet, hogy az képtelenné válik arra, hogy elegendő vért pumpáljon az egész testbe. Ez vérrögök kialakulásához is vezethet a szívben, ami stroke-ot vagy szívrohamot okozhat.

"Több ország több biztonsági monitoring rendszeréből származó bizonyítékok alátámasztják a szívizomgyulladás és a szívizomgyulladás megnövekedett kockázatának megállapítását az mRNS COVID-19 vakcinázást követően" - olvasható a CDC "COVID-19 Vaccine Safety Updates" című jelentésében, amelyet a CDC COVID-19 Vaccine Task Force egyik tagja írt.

A jelentés rámutatott, hogy a myocarditis és a myopericarditis kockázata serdülőknél és fiatal felnőtteknél a legmagasabb. A férfiaknál szintén nagyobb valószínűséggel fordul elő bármelyik állapot, mint a nőknél.

A betegségek nagyobb valószínűséggel jelentkeznek a második adagot követően, mint az elsőt követően, és a tünetek az oltást követő néhány napon belül, legfeljebb egy héten belül jelentkeznek.

 

A mainstream média túlórázik, hogy a vakcinák által okozott betegségeket másra kenje.

A mainstream média csatornái azzal terelik el az emberek figyelmét a COVID-19 vakcinákról, hogy a szívbetegségeket és azok tüneteit más tényezőkre próbálják fogni. Shane St. Pierre, az "Anti-Disinformáció" című műsor házigazdája a műsor március 3-i epizódjában mutatott rá erre.

St. Pierre először is megjegyezte, hogy a nyugati világ legnagyobb és legbefolyásosabb mainstream médiumainak többsége mélyen kötődik - ha nem is egyenesen a Big Pharma vállalatok irányítják - a nagy gyógyszeripari cégekhez.

A mainstream médiumok a világ két legnagyobb befektetés-kezelő vállalatán - a BlackRockon és a Vanguard Groupon - keresztül kötődnek a Big Pharma-hoz. Portfóliójuk értéke együttesen meghaladja a 17 billió dollárt.

"Ennél is fontosabb, hogy ők a Big Pharma ipar tulajdonosai és irányítói. És ami még ennél is fontosabb, a BlackRock és a Vanguard birtokolja a világ mainstream médiáját" - mondta St. Pierre. "Más szóval, a Big Pharma birtokolja a mainstream médiát."

Ez erős ösztönzést ad a mainstream médiaorgánumoknak arra, hogy cikkek özönét tegyék közzé, amelyek azt állítják, hogy az élet bizonyos tényezői és nem a kísérleti és halálos COVID-19 vakcina növelik az emberek különböző egészségügyi állapotok kialakulásának kockázatát. Majd rámutatott, hogy ezek a cikkek csak akkor kezdtek el megjelenni, amikor a COVID-19 vakcinák kezdtek elterjedni.

A Daily Express 2021. december 12-én megjelent egyik cikke azt állította, hogy a reggeli kihagyása növelheti a szívroham kockázatát, "annak ellenére, hogy az időszakos böjt minden idők legnagyobb bizonyított egészségügyi előnye" - mondta St. Pierre. "Most hirtelen a reggeli kihagyása szívrohamot okoz".

 

"De ha nem hagyjuk ki a reggelit, akkor hirtelen a világ legnépszerűbb reggeli étele - a tojás - növeli a vérrögképződés kockázatát" - tette hozzá. St. Pierre a Daily Express egy másik, január 22-én megjelent cikkére utal, amely azt állította, hogy a tojásban lévő egyik anyag miatt az embereknél valójában megnő a vérrögök, a szívroham és a stroke kockázata.

St. Pierre ezután rámutatott, hogy mennyire nevetségessé váltak ezek az állítások, amikor megosztotta a Wales Online egyik cikkét, amely azt állította, hogy összefüggés van az emberek energiaszámlája és a szívroham és a stroke kockázata között.

"Azt mondják, hogy ezek az energiaszámla-emelések még a gyermekeink egészségét is megbetegíthetik. Mert mindannyiunk gyerekei kinyitják az energiaszámlákat, és aztán megkérdezik tőlük, hogyan fogják fizetni, ha nincs munkájuk" - kommentálta viccesen St. Pierre.

További tényezők, amelyek a mainstream média szerint szívrohamot és agyvérzést okozhatnak, a marihuána fogyasztása, a hideg időjárás, a szexuális tárgyak használata és még a túl sok légzés is.

St. Pierre nem tartja véletlennek, hogy a Black Rock és a Vanguard tulajdonában lévő mainstream média hirtelen a COVID-19 vakcinákon kívül sok minden másra is rákente a stroke-ot, a szívrohamokat és a haláleseteket, nagyjából akkor, amikor ezek a befektetéskezelő vállalatok átvették az irányítást a Big Pharma felett.


https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/covid-19-vakcinak-szivrohamot-es-agyverzest-okoznak-ismeri-el-csendben-a-cdc