Míg a Pfizer Pharmaceuticals a koronavírus elleni vakcina kiadásáról szólt, addig a cég volt alelnöke és tudományos főorvosa, Dr. Michael Yeadon azt mondta, hogy nincs szükség semmilyen oltásra a COVID-19 járvány végéhez.

Dr. Michael Yeadon, a Pfizer Pharmaceutical volt alelnöke és vezérkutatója elmondta, hogy nincs szükség semmilyen oltásra a COVID-19 járvány végéhez. A Pfizer nemrégiben került a címlapokra, miután bejelentette a Covid Vaccine folyamatban lévő tárgyalásának sikerét.

A Lockdown Skeptics című cikkben megjelent cikk szerint Dr. Michael Yeadon azt írta: „A pandémia oltásához egyáltalán nincs szükség oltásokra. Még soha nem hallottam ilyen hülyeségeket az oltásokról. Nem oltja be azokat az embereket, akiket nem fenyeget a betegség. Azt sem tervezi, hogy fitt és egészséges emberek millióit oltja be olyan oltóanyaggal, amelyet még nem teszteltek alaposan emberen. "

OLVASSA EL | COVID-19 vakcina: A Pfizer a jövő hónap sürgősségi jóváhagyását célozza meg, nyílt levélben mondja a vezérigazgató

Hozzászólásai az Egyesült Királyság kormányzati ügynökségének, a sürgősségi helyzetek tudományos tanácsadó csoportjának (SAGE) átfogó kritikájának végén érkeztek, amelynek feladata a központi kormány sürgősségi tanácsadás.

Fontos szerepet játszott a SAGE az Egyesült Királyság nyilvános zárolási politikájának meghatározásában, válaszként a COVID-19 vírusra.

A SAGE által elkövetett néhány alapvető hibát Yeadon kiemelte előfeltevéseiben, amelyek átfogó következtetéseik gyökeresen elromlanak, ami a lakosság „kínzásához vezetett az elmúlt mintegy hét hónapban”.

„A SAGE szerint mindenki fogékony volt, és csak 7% -uk fertőzött. Szerintem ez szó szerint hihetetlen. Nem vettek figyelembe minden előzményt a légzőszervi vírusok elleni immunológiai memória területén. Vagy nem látták, vagy figyelmen kívül hagyták számos, világszinten vezető klinikai immunológus kiváló minőségű munkáját, amelyek azt mutatják, hogy a lakosság körülbelül 30% -ának volt előzetes immunitása. "

„Emellett ki kellett volna zárniuk a„ fogékonyak ”közül a legfiatalabb gyermekek nagy részét, akik úgy tűnik, hogy nem fertőződnek meg, valószínűleg azért, mert éretlen biológiájuk azt jelenti, hogy sejtjeik kevesebbet expresszálnak a tüskefehérje receptorból, az úgynevezett ACE2-ből. Nem feltételeztem, hogy minden kisgyerek nem vesz részt az átvitelben, de úgy gondolom, hogy a kétharmados érték nagyon konzervatív. Egyébként nem anyag ”- írta Yeadon

„Tehát a SAGE bizonyíthatóan téved egy igazán fontos változóban: nem vettek fel előzetes immunitást, míg a bizonyítékok egyértelműen 30% körüli értékre utalnak (és közel 40% -ra, ha néhány kisgyermeket is beleszámítunk, akik technikailag„ ellenállóak ”) mint az „immun”) ”- írta Yeadon

És figyelembe véve az állomány immunitásának valóságát, amikor a vírus iránti fogékonyság ilyen alacsony, 28-35% körüli szintre csökken, „ez a populáció már nem tudja támogatni a betegség egyre terjedő kitörését”, és így a vírus „elapad és eltűnik”.

„A járvány gyakorlatilag elmúlt, és a megfelelően működő NHS (Nemzeti Egészségügyi Szolgálat) könnyen kezelheti. Ennek megfelelően azonnal meg kell engedni az országnak, hogy visszatérjen a normális élethez. ” - fejezi be Yeadon.

 

 

https://besthirdetes.hu/tudasfa/a-covid-jarvanynak-vege-nincs-szukseg-oltasokra-mondja-a-pfizer-volt-alelnoke.html