Az amerikai főügyészként szolgáló náci azt mondja, hogy feloldja a parancsot, amelyet Trump elnök otthonának agresszív megszállására használt a fegyveres és politizált FBI, lényegében a korrupt Demokrata Pártnak felültetett művészek.

A kérdés, amire a náci főügyész nem válaszol, és amit a presbiterek szorgalmasan elkerülik, hogy miért pecsételték le egyáltalán azt a parancsot, amely a valószínűsíthető okot tartalmazta egy amerikai elnök otthonába való példátlan behatoláshoz?

Aligha kétséges, hogy a hivatalos magyarázat hazugság lesz, amelyet a presstituáltak a végtelenségig ismételgetni fognak, hogy a hazugságot ismétléssel igazsággá változtassák, ahogyan tették azt "Szaddám Huszein tömegpusztító fegyvereivel", "Asszad vegyi fegyverek használatával", és így tovább.

Az én meglátásom szerint a helyzet az, hogy nincs valószínűsíthető ok. Itt van egy forgatókönyv, amely kibontakozhat. Az FBI elvitt néhány doboznyi dokumentumot, amelyekhez előzetesen hozzáférhettek, de nem voltak érdekesek. Amint eldöntik, hogy milyen jellegű Trump felültetése, az egyik dobozba beleteszik azt a dokumentumot, amelyet Trump terhelésére fognak használni. Ezután beillesztik a házkutatási parancsba a "valószínűsíthető okot", amely igazolja a házkutatást.

Badarság, mondod te. A szövetségi bíró, aki a parancsot adta, soha nem menne bele egy felültetésbe. Honnan tudja? Az a bíró ugyanaz, aki - nyilvánvalóan parancsra - elengedte a pedofil Epsteint, amikor először letartóztatták. Ahogyan a forradalmi hatalomra törő demokraták az amerikai biztonsági ügynökségeket és a médiát hadsereggé alakították politikai ellenfeleik ellen, úgy a bíróságokat is fegyverré tették a bírák kinevezésével. Ahogyan az FBI részt vett abban, hogy Trump elnököt a Russiagate-tel és egy "január 6-i lázadással" próbálják megvádolni, úgy a DOJ főügyészei, ügyészei és szövetségi bírái is. Az amerikai igazságszolgáltatási rendszer a lehető legkorruptabb.

 

 

A lakosság éber része, azok az amerikaiak, akiknek van annyi intelligenciájuk, hogy képesek legyenek függetlenül gondolkodni attól, amit a CNN, az NPR, az NBC, a NYTimes és a többi presstituált a fejükbe nyom, dühösek Biden féktelen Amerika-ellenességére. Hogy csak néhányat említsünk: nyitott határok, amelyek elárasztják az országot a bevándorlókkal-betolakodókkal és az ezzel járó jóléti terhekkel, bűnözéssel és illegális szavazással; ellenzékiek politikai üldözése; indokolatlan konfliktus Oroszországgal, Kínával és Iránnal; a fehér amerikaiak rasszistaként való démonizálása; illegális zárlatok és oltási előírások; zöld utat adnak a szexuális perverziónak; az érzékenységi tréning és a kritikus fajelmélet rákényszerítése a fehér gyerekekre az állami iskolákban és a katonaság és a közszolgálat fehér tagjaira, valamint kvóták bevezetése az előléptetésükre. A korrupt Biden-rezsim mindent megtett az egyenlő bánásmód lerombolásáért. Az esélytársadalom helyett Amerikában most az "elnyomott kisebbségek" különleges kiváltságainak társadalma van.

Az embereknek végre elegük lett, és ezt a közvélemény-kutatások is mutatják. A korrupt Amerika-ellenes demokratákra novemberben megsemmisítés vár, és a demokraták az FBI, a CIA, az NSA, a DOJ és a média seregével nem fogják hagyni, hogy ez megtörténjen.

Trumpot hamisan vád alá kell helyezni és meg kell szabadulni tőle. Ez már hat éve nyilvánvaló - Russiaagate, impeach gate, január 6-i lázadás, és most a legújabb a Gestapo betörése Trump elnök otthonába, aminek a média hamarosan nevet ad.

 

 

Kétségbeesett demokratákkal állunk szemben. A Hillary, az Igazságügyi Minisztérium tisztviselői, az FBI, a CIA és a demokrata kongresszusi bizottságok által elkövetett bűncselekmények nem kevesebbet jelentenek, mint hazaárulást az Egyesült Államok ellen. A bizonyítékok olyan bőségesek, hogy még a nyápic republikánusok sem tudták elkerülni, hogy felhasználják azokat, és helyreállítsák az amerikai kormány integritását és a törvényesség tekintélyét az Egyesült Államokban.

Ha Trump tervezett felültetése nem sikerül, a Biden-rezsim a "Trump Deplorables" fehér felsőbbrendűségi összeesküvését fogja leleplezni a novemberi választások ellopására, ami szükségessé teszi a választások szövetségi átvételét, hogy megakadályozzák a fehér felsőbbrendűségiek általi lopást. Így a demokraták ismét ellopják a választást, és politikai ellenségeik üldözése a barnaingesek hitleri és a bolsevikok sztálini likvidálásának hangvételét fogja felvenni.

A demokraták, akik szövetségi ügyészek, FBI, CIA és NSA kémek és bérgyilkosok seregén, valamint a médiának álcázott hatékony propagandaminisztériumon ülnek, nem jutottak olyan közel a teljhatalomhoz, hogy meghátráljanak és elszenvedjék számos bűncselekményük következményeit. A kérdés az: tud-e tenni ellene valamit Mitch McConnell és John Durham gyenge térdű, megfélemlített republikánus pártja?

Ahhoz, hogy a szabadság, az elszámoltatható kormányzás és a jogállamiság fennmaradjon az Egyesült Államokban, az amerikai népnek fegyvert kell fognia Washington ellen, ahogyan a donbászi oroszoknak kellett Kijev ellen?

 

 

Ha sikerül megakadályozni, hogy a demokraták ismét ellopják a novemberi választásokat, talán több gerinces republikánus kerülhet hivatalba, olyan emberek, mint Devin Nunes, Jim Jordan, Marjorie Taylor Greene, Kristi Noem dél-dakotai kormányzó és Ron DeSantis floridai kormányzó. DeSantis kormányzó egyenesen kijelentette, hogy nem fogja megengedni, hogy az éber ügyészek bűnözőket védjenek az igazságszolgáltatás elől, ahogyan az számos demokrata joghatóságban gyakorlat. DeSantis megérti, hogy a demokratáknak a bűnözés, a szexuális perverzió és a nyitott határok normalizálására irányuló politikája Amerika halálát jelenti.

Bár örökké tartott, de végre sok amerikai is eljutott erre a felismerésre. Ha a megmaradt érző amerikaiak elutasítják, hogy a demokraták és a média Amerika ellenségei - az oroszoknál, kínaiaknál és irániaknál sokkal veszélyesebb emberek - védekező helyzetbe hozzák őket, és agresszívvá válnak, mint az Antifa és a BLM, akkor a köztársaságnak van esélye a helyreállításra.

Ellenkező esetben búcsút mondhatunk Amerikának.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/lesz-meg-novemberben-egyesult-allamok