A "vezető egészségügyi személyzet" fizetett azért, hogy felvegyék az oltóanyag-adatbázisba anélkül, hogy felvették volna az oltóanyagot.

Még Amerika utcáin is.

A spanyolországi rendőrség egy olyan csalást leplezett le, amelyben több mint 2000 híres ember, köztük vezető egészségügyi személyzet és egy nagy gyógyszergyártó cég vezetője vett részt, akik illegálisan vásároltak hamis COVID-19 oltási bizonyítványokat egy ápolónőtől anélkül, hogy beadták volna az oltást.

A megdöbbentő leleplezéseket az EuroWeekly News által közzétett cikk tartalmazza.

"Azok között, akik ellen nyomozás indult, vannak vezető énekesek, zenészek, futballsztárok, üzletemberek, politikusok és vezető egészségügyi dolgozók" - olvasható a jelentésben.

A tehetős személyek fizettek azért, hogy felvegyék őket a nemzeti oltási nyilvántartásba anélkül, hogy ténylegesen be kellett volna venniük az oltást.

A legnevesebb név a listán José María Fernández Sousa-Faro, a PharmaMar elnöke, Spanyolország egyik legnagyobb gyógyszeripari vállalatának elnöke, amely a COVID-19 gyógyszeres kezeléseket kutatta.

 

 

"A 76 éves üzletember, akit még nem idéztek be tanúvallomásra, azért került fel a listákra, hogy tükrözze, hogy megkapta a harmadik adagot" - áll a jelentésben.

A La Paz-i Egyetemi Kórház egyik ápolási asszisztensét a rendőrség letartóztatta a csalásban játszott szerepe miatt. Több mint 200 000 eurót keresett azzal, hogy 2200 embert illegálisan felvett a nemzeti oltóanyag-adatbázisba. Minél híresebb volt az illető, annál több pénzt számolt fel.

Érdekes, hogy a listán számos sportolói személyiség és sportoló szerepel, köztük focisták, bokszolók és birkózók, tekintettel arra, hogy a jelentések szerint az elmúlt évben jelentősen megugrott a sportcsillagok által elszenvedett mellékhatások és halálesetek száma.

"Az eddig vizsgált híres emberek között szerepel többek között: José María Fernández Sousa-Faro, a PharmaMar elnöke; Trinitario Casanova, Spanyolország egyik leggazdagabb embere; Kidd Keo, énekes; Anier, rap-énekes; Jarfaiter, rap-énekes; Veronica Echegui, színésznő; Bruno Gonzalez Cabrera, labdarúgó; Fabio Díez Steinaker, korábbi strandröplabda olimpikon; José Luis Zapater, alias Titín, korábbi bokszoló; Camilo Esquivel, elismert és tekintélyes orvos" - áll a jelentésben.

"Ne feledkezzünk meg itt a legnagyobb botrányról: arról, hogy egy gyógyszergyártó cég elnöke ennyire óvakodik egy olyan gyógyszer szedésétől, amelyről minden vizsgálat és orvosi hatóság azt állítja, hogy biztonságos és hatékony. Mit tud, amit nem árul el?" - kérdezi Will Jones.

Amint arra tavaly márciusban már korábban felhívtuk a figyelmet, hamis oltóanyag-útleveleket árultak Amerika utcáin Andrew Gruel televíziós személyiség szerint, aki elmondása szerint látta, hogy ez megtörtént.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/vasaroljon-hamis-cvvv-tanusitvanyokat