Egy 16 éves fiú, aki egy farmon él, 11 éves kora óta járja a földet járművekkel. Vezetett már személygépkocsit, teherautót és traktort. Vezette őket az utakon, a mezőkön, és sokszor az apjával a mellette lévő apjával együtt vezette az autókat és teherautókat a városi utcákon és autópályákon. A fiú tudja, hogyan kell vezetni. Profi.

De amikor betölti a 16. életévét, az apja szabadságon van, és a nagybátyja érkezik a családhoz. A nagybácsi teljesen őrült. Azt mondja a fiúnak: "Elvégzünk veled egy vezetési tanfolyamot. Ez egy próba az igazira."

A fiú tiltakozása ellenére a nagybácsi beülteti őt egy zárt autóba, amely speciálisan arra van felszerelve, hogy amfetamint pumpáljon a levegőbe. A nagybácsi azt mondja: "A kábítószertől éberebb leszel, amikor vezetsz. Így javulni fognak a képességeid. Jobb sofőr leszel ettől a próbától... így amikor ténylegesen megszerzed a jogosítványodat, készen állsz majd az igazira...".

"De én már most is jobban tudok vezetni, mint te" - mondja a fiú.

"Fogd be a szád" - mondja neki a nagybátyja.

 

 

Én az oltást próbának nevezem, mert annak kell lennie.

Az immunrendszert hangolják az "igazi dolog" esetleges későbbi megjelenésére.

Egyelőre tegyük félre azt a tényt, hogy a SARS-CoV-2 nem létezik, és ezért a vakcina teljesen lényegtelen.

A sokaknak, akik hisznek a vírusban, itt egy kérdés. Miért van egyáltalán értelme a vakcina használatának, mint a valódi dolog próbájának?

Ha az immunrendszer az oltóanyagban lévő vírus (vagy vírusfehérje) ellen lép működésbe, miért ne lépne működésbe akkor is, amikor a vírus a természetben megjelenik? Mi értelme van az előzetes próbának? A szervezet nem áll már készen a valódi dologra?

Kiderült, hogy van orvosi válasz. A vakcinák különböző anyagokat, úgynevezett adjuvánsokat tartalmaznak. Ezek feladata, hogy a próba során fokozzák az immunválaszt, jobban felkészítve azt arra a pillanatra, amikor a valódi dolog bekövetkezik.

A COVID RNS vakcinák egy PEG nevű adjuvánst tartalmaznak. Polietilénglikol.

A PEG azonban, mint azt sok tudós tudja, veszélyes anafilaxiás reakciót okozhat. Nem jó.

Miért okozza a PEG ezt a reakciót?

Mert az antitestek túlreagálnak a PEG-re.

 

 

Gondold végig. A szervezet immunrendszere nem erősödik az oltásnak nevezett próba során. Az adjuváns (PEG) nem okozza azt, hogy az immunrendszer antitestjei a vírus tüskés fehérjéje ellen felerősödjenek. Az adjuváns hatására az immunrendszer megtámadja az adjuvánst.

Hoppá.

 

Mire jó a vakcina?

És most nem csak a PEG nevű adjuvánsról beszélünk. Következésképpen ez az anafilaxiás reakció arra utal, hogy az összes oltóanyagban lévő MINDEN adjuváns nem igazán fokozza az immunválaszt a vírusokkal szemben. Ehelyett antitestreakciókat váltanak ki magukkal, az adjuvánsokkal szemben.

Ebben az esetben visszatérek az eredeti kérdésemhez: minek vesződni az oltásnak nevezett próbával, hiszen az nem bizonyít semmit, kivéve, hogy a szervezet már felkészült a valódi dologra. És így az oltásra nem volt szükség.

Íme, részletek a Science (12/21/20) egyik cikkéből: "A gyanú egyre erősödik, hogy a Pfizer COVID vakcinájában [és a Moderna vakcinájában] lévő nanorészecskék ritka allergiás reakciókat váltanak ki". Átfúrhatja és kiáshatja a rögöket, amelyek együttesen illusztrálják azt, amit az imént bemutattam.

A következő idézetekben a nagybetűk az enyémek.

"Súlyos allergiaszerű reakciók legalább nyolc embernél, akik az elmúlt két hétben a Pfizer és a BioNTech [Pfizer] által gyártott COVID-19 vakcinát kapták, a tudósok szerint a vakcina fő összetevőjét képező hírvivő RNS (mRNS) csomagolásában lévő vegyület okozhatja. A Moderna által kifejlesztett hasonló mRNS-vakcina, amelyet pénteken engedélyeztek sürgősségi használatra az Egyesült Államokban, szintén tartalmazza a vegyületet, a polietilénglikolt (PEG)".

 

 

"A PEG-t még soha nem használták engedélyezett vakcinában, de számos olyan gyógyszerben megtalálható, amelyek alkalmanként anafilaxiát váltottak ki - egy potenciálisan életveszélyes reakciót, amely kiütéseket, vérnyomásesést, légszomjat és szapora szívverést okozhat. Egyes allergológusok és immunológusok úgy vélik, hogy a korábban PEG-nek kitett emberek egy kis része MAGAS SZINTŰ ANTESTEKET KAPHAT A PEG ELLEN, ami a vakcinára adott anafilaxiás reakció kockázatának teszi ki őket.".

"A két vakcina mindkettő lipid nanorészecskékbe (LNP) csomagolt mRNS-t tartalmaz, amelyek segítenek az emberi sejtekbe juttatni, DE ADJUVÁNSKÉNT is működnek, olyan VAKCINA-ÖSSZETEVŐKÉNT, AMELY MEGSZABADÍTJA AZ IMMUN VÁLASZT. Az LNP-k "PEGiláltak" - kémiailag PEG-molekulákhoz kapcsolódnak, amelyek bevonják a részecskék külsejét, és növelik stabilitásukat és élettartamukat."

"A PEG-eket sokáig úgy gondolták, hogy biológiailag inertek, de egyre több bizonyíték utal arra, hogy nem azok. Az emberek 72%-ának legalább SZEMÉLYES ANTITESTJE van a PEG-ekkel szemben, egy 2016-os tanulmány szerint, amelyet Samuel Lai, a Chapel Hill-i Észak-Karolinai Egyetem gyógyszerészmérnöke vezetett, feltehetően a kozmetikumokkal és gyógyszerekkel való érintkezés következtében. Mintegy 7%-uknak olyan szintje van, amely elég magas lehet ahhoz, hogy anafilaxiás reakcióra hajlamos legyen - állapította meg."

Bumm!

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/egy-masik-covid-vakcina-fustolgo-fegyver