Ausztrália jóváhagyta a PaxVax nagy gyógyszergyártó cég engedélykérelmét, amely lehetővé teszi számukra, hogy Queenslandben szándékosan élő baktériumokból álló GMO-vakcinát juttassanak ki a kémcsíkok segítségével.

A Géntechnológiai Szabályozó Hivatal (OGTR) szerint a vakcina a 2000. évi géntechnológiai törvény 50A szakasza alapján korlátozott és ellenőrzött kibocsátásnak minősül.

A Preventdisease.com beszámolója:

chemtrail_vaccines2A PaxVax engedélyt kér a kolera elleni, genetikailag módosított élő baktériumos vakcina klinikai vizsgálatának lefolytatására.

A kísérletet várhatóan egy éven belül befejezik, és a kísérleti helyszíneket Queensland, Dél-Ausztrália, Victoria és Nyugat-Ausztrália önkormányzati területeiről (LGA) választják ki. A PaxVax számos ellenőrző intézkedést javasolt, amelyek szerintük korlátozni fogják a géntechnológiával módosított vakcina és az abban lévő genetikai anyag terjedését és fennmaradását, azonban mindig fennáll annak a lehetősége, hogy ezek a korlátozások nem működnek és megfertőzik a vadon élő állatvilágot és az ökoszisztémákat.

Az Egyesült Államokban repülőgépek vagy helikopterek által ledobott műanyag csomagok felhasználásával az állatokra irányított légi vakcinákat alkalmaztak.A Sanofinak (amely a világ egyik legnagyobb vakcinagyártója) olyan leányvállalatai vannak, mint a Merial Limited, amely a Raboral-t, egy szájon át szedhető élő vírust gyártja, amely mérgező az emberekre, de tömegesen terjeszti a vadon élő állatokat.

 

 

NYUGAT-NÍLUSI VÍRUS PERMETEZÉSE

2006-ban Michael Greenwood írt egy cikket a Yale School of Public Health számára "A légi permetezés hatékonyan csökkenti a nyugat-nílusi vírus (WNV) előfordulását az emberekben" címmel. A cikk megállapította, hogy a Yale School of Public Health és a kaliforniai közegészségügyi minisztérium kutatásai szerint a felnőtt szúnyogokat célzó nagyszabású légi permetezéssel jelentősen csökkenthető a nyugat-nílusi vírus emberi megbetegedések előfordulása.

Az emberi egészségre veszélyt jelentő, meghatározott vektorok elleni légi permetezésre vonatkozó megbízás értelmében a WNV elleni DNS-vakcina-fejlesztés és rekombináns vakcina néven ismert légi vakcinákat lehet tesztelni vagy használni, hogy "megvédjék" az embereket a vektorfertőzéssel kapcsolatos expozícióktól. A DNS-vakcina továbbfejlesztések kifejezetten Epstein-Barr-vírus capside-okat használnak több humán komplement II. osztályú aktivátorokkal az antitestek semlegesítésére. A WNV elleni rekombináns vakcinák nyúl béta-globulint vagy az SV40 vírus poli(A) jelét használják. A DNS-vakcinák korai vizsgálatai során megállapították, hogy a negatív eredményű vizsgálatok a génterápia jövőbeli fejlesztési kutatási projektjeinek kategóriájába kerülnek. Az SV40 vírus poli(A)-jelzésének WNV vakcinákhoz történő vizsgálata során megfigyelték, hogy a WNV szunnyadó állapotban van azokban az egyénekben, akik bárányhimlőnek voltak kitéve, így a WNV légi vakcináknak való kitettség esetén a bárányhimlő vírus felszabadulásának lehetősége nagyobb kockázatot jelent a felnőttkori övsömör kialakulására.

 

 

KALIFORNIA LÉGIPRÉMÁBAN történő permetezés a WNV és az SV40 ellen.

2009 februárjától napjainkig a WNV elleni légi permetezésre került sor Kalifornia állam nagyvárosaiban. A kaliforniai Anaheimben végzett permetezés során egy kaukázusi nő (50 éves) erős permetezésnek volt kitéve, miközben napi testmozgását végezte, azaz több mérföldet sétált. Ezen a területen több napon keresztül erős helikopteres tevékenység folyt. A permetezés után a nő szédülést, hányingert, izomfájdalmakat és erősödő derékfájást tapasztalt. A légi permetezés miatti peszticid-expozícióval összefüggő toxikológiai mechanizmusokat vizsgálták a fejlett biológiai megfigyelési vizsgálatok segítségével. A vizsgálati eredmények, amelyek között szerepelt a fehérje sávok vizsgálata fehérjepárosított válasz (PCR) módszerekkel, pozitívak voltak a KD-45-re. A KD-45 az SV-40 Simian Green Monkey vírus fehérjesávja. További vizsgálatokat végeztek az Epstein-Barr vírus capside és a Cytomeglia vírusra, amelyeket a génszállító rendszerek biotechnológiájában használnak a vírus fehérjeburok és az adenovírus fehérjeburok technológiáján keresztül. Az egyén mindkettőre pozitív volt; ami azt jelzi, hogy nagy valószínűséggel orrba belégzéssel DNS-vakcinációs hordozórendszerrel való érintkezésnek volt kitéve.

A Pentagon dokumentuma felfedte a légi vakcinázási terveket

A 2007. júniusi negyedéves FunVax Review-ban a jelentés egy projekt céljaként szerepel az ID: 149AZ2 jelű, egy olyan vírusvektor elkészítését, amely gátolja/csökkenti egy specifikus bomlasztó gén (VMAT2) kifejeződését az emberi populációban. Az összefoglalóban továbbá azt is jelzi, hogy a vírus elterjedésének hat módszerét tesztelték, köztük a magaslati kibocsátást, a vízkészletből történő kibocsátást, a rovarok általi átvitelt és a diffúzió különböző módszereit.

 

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/ausztralia-ahol-az-allampolgarokat-chemtrails-segitsegevel-eroszakosan-oltjak-be