Ez az én személyes listám azokról a szervezetekről, amelyek szerintem a legnagyobb veszélyt jelentik szabadságunkra, demokráciánkra és az emberiségre. (A kormányokat kizártam a listámról.)

1. Világgazdasági Fórum: Hogyan lett Klaus Schwab szervezete az éves viccből komoly fenyegetés az életre, a reményre és a szabadságra? Schwab álma egy kommunista világról, amelyet egy csomó milliárdos irányít, úgy hangzik, mintha egy James Bond-filmből származna. De ez nagyobb fenyegetés, mint azt a legtöbben gondolnák.

2. ENSZ: Az ENSZ volt az, amely megadta nekünk azt a napirendet, amely Schwab embertelen Nagy Újraindítása felé vezet minket. És az ENSZ volt az, amely segített a globális felmelegedés áltudományos mítoszát bizarr, de veszélyes szektává tenni.

3. Egészségügyi Világszervezet: A WHO része az ENSZ világuralmi tervének. Azzal, hogy hazugságokat terjesztett az influenza 2019-es márkájáról, segített globális félelmet kelteni, előkészítette az utat ahhoz, hogy emberek millióit szúrják be egy kísérleti termékkel, és olyan politikákat vezetett be, amelyek százmilliók halálát fogják eredményezni.

4. Google/YouTube: Nevetséges visszaemlékezni, hogy a Google eredeti mottója az volt, hogy ne tegyünk semmi rosszat. Úgy vélem, a Google és a YouTube többet tett a szólásszabadság megöléséért, az igazság elfojtásáért és a félretájékoztatást terjesztők támogatásáért, mint bármely más vállalat a világtörténelemben.

5. NATO: A NATO volt az, amely Oroszországot Ukrajna lerohanására kényszerítette. Ahelyett, hogy a béke ereje lett volna, a NATO a gonosz erejének bizonyult. Százmilliók fognak meghalni Afrikában és Ázsiában a NATO miatt.

 

 

6. Pfizer: A Pfizer a világ multinacionális gyógyszergyártó vállalatainak példaképe - vég nélkül népszerűsíti az olyan veszélyes termékeket, mint a halálos, kísérleti covid-19 oltás, amelyről régóta hiszem, hogy sokkal több embert fog megölni, mint az átnevezett influenza. Sajnálom, hogy a Pfizert az orvosi szakma, és különösen az orvosok szervezetei - mint például a Brit Orvosi Szövetség - segítették céljai elérésében.

7. National Institute of Allergy and Infectious Diseases: Az NIAID igazgatója Dr. Fauci - a világ egyik leglátványosabb támogatója a járványügyi csalásnak.

8. Wikipedia: Az igazmondók démonizálásával a Wikipedia az igazság elhallgatásának lényeges és alábecsült eszköze.

9. Twitter: Vicces hallani, hogy a Twittert a világ vitapiacaként írják le. A Twitter a szólásszabadság ellenségének bizonyult azáltal, hogy betiltotta az igazmondókat, és ezáltal elnyomta az igazságot.

10. BBC: Gyanítom, hogy kevés, ha van egyáltalán olyan médiaszervezet, amelyik annyira elkötelezett a propaganda iránt, mint a BBC. A BBC-nek kiegyensúlyozott híreket kellene szolgáltatnia a tandíjfizetőknek, de kiegyensúlyozatlan képet ad az oltásokról (az elmúlt két év egyik nagy kérdéséről) azzal, hogy nem ad műsoridőt mindenkinek, aki megkérdőjelezi az oltásokat. A BBC pénzügyi kapcsolatban áll Bill Gatesszel, az oltást támogató Bill Gatesszel, és Jeffrey Epstein, a kegyvesztett pénzember kapcsolatával.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/tiz-szervezet-amelyek-nelkul-szerintem-jobb-lenne-a-vilag