Az Egészségügyi Világszervezet hatalomátvételi kísérletet tesz" - csendben létrehoz egy egységes, globalizált választ minden jövőbeli világjárványra.

Amint arról korábban a LeoHohmann.com már beszámolt, az amerikai és a nyugati kormányok mély állami ragadozói úgy döntöttek, hogy a világnak szüksége van egy központosított pandémiás válaszreakcióra, amelyet az ENSZ Egészségügyi Világszervezete irányít és működtet egy nemzetközi szerződésen keresztül.

A WHO honlapja szerint 2021. március 30-án bejelentette, hogy "sürgős felhívást tesz közzé egy nemzetközi pandémiaszerződésre", és kijelentette, hogy egy ilyen szerződésre van szükség a világjárványokra való egységes, globalizált reagálás megszervezéséhez. És "25 kormányfő és nemzetközi vezető" közös felhívásban fogott össze a szerződés megalkotására.

Ne felejtsük el, hogy Yuval Noah Harari, Klaus Schwab és a Világgazdasági Fórum főtanácsadója kijelentette, hogy a globalista elit a "válságokat" fogja felhasználni a világkormány létrehozására.

"A katasztrófa megnyitja az ajtót" olyan hatalmas változások előtt, amelyeket az emberek egyébként soha nem fogadnának el - mondta Harari.

Magánál a szerződésnél is sürgetőbb most valami, amire szinte senki sem figyel az amerikai politikai, vallási vagy médiakörökben, és ez egy olyan módosításcsomagot érint, amely a javasolt új globális egészségügyi szerződés paramétereit és hatályát határozza meg. Az Egyesült Államok kormánya 13 módosítást nyújtott be, amelyeket szeretne a szerződésbe foglalni, és ezeket a módosításokat sokan szuverenitásgyilkosoknak tekintik.

Egy 2021 májusában készült ENSZ-jelentés több hatáskört követel a WHO számára, amely szerint "jelenlegi formájában a WHO nem rendelkezik ilyen hatáskörrel [...] Ahhoz, hogy a szerződéssel továbbléphessen, a WHO-t ezért fel kell hatalmazni - mind pénzügyileg, mind politikailag".

A WHO május 22-28. között a svájci Genfben tartja éves ülését, a 75. Egészségügyi Világgyűlést, amelyen 192 nemzet küldöttei vesznek részt. Ezen a találkozón szavaznak majd a tagok arról a 13 módosításról, amelyek további szuverenitást, ellenőrzést és jogi hatáskört adnak át az Egészségügyi Világszervezetnek. Ha ezeket a módosításokat elfogadják, a WHO felhatalmazást kap arra, hogy nemzetközi egészségügyi vészhelyzetet hirdessen ki, felülbírálva a nemzeti kormányokat.

Bizonyos értelemben ez már megtörtént 2020-ban és 2021-ben, amikor a legszigorúbb zárlatok közül sokat a WHO tanácsolt, és a legtöbb nemzet egyetértett velük. De ha ezt a szerződést elfogadják, Katy elzárja az ajtót, mert a zárlatok még szigorúbbá és gyakoribbá válhatnak. Gondoljunk csak bele, milyen lehetőségei vannak egy "éghajlati" zárlatnak.

Ez azt jelenti, hogy a nemzetek lemondanak szuverenitásukról és a saját egészségügyi ellátásuk ellenőrzésére vonatkozó jogaikról, és átadják ezt a hatalmat egy olyan nemzetközi szervezetnek, amely az ENSZ-hez kapcsolódik, és amelyet olyan zsarnokok irányítanak, mint Dr. Tedros.

James Roguski, egy kutató és aktivista, aki tanulmányozta ezeket a módosításokat, "öt riasztó tűzként" emlegette őket, amellyel foglalkozni kell, különben a nemzetközi jog részévé válnak.

Ezek a rendelkezések az ENSZ Egészségügyi Világszervezetének tevékenységét szabályozzák.

Szerinte ezeknek a módosításoknak a lényege Kínára vezethető vissza. Nézze meg az alábbi videót:

 

 

A videóban Roguski kijelenti:

"Bármit is gondolunk arról, hogy mi történt 2020-ban Wuhanban, a WHO úgy tűnik, azon a véleményen van, hogy semmi sem történt volna abból, ami utána következett, ha csak akkor kapták volna meg a hatalmat, hogy egyoldalúan vészhelyzetet hirdessenek és felülbírálják a kínai ellenzéket..... Mi azt mondjuk, hogy vészhelyzet van. Mindenkit le fogunk zárni. Közbelépünk... Meg akarják ragadni a hatalmat. Megváltoztatják a 12. cikkely 2. szakaszát, és ez gyakorlatilag eltörli 192 nemzet szuverenitását, hogy eldönthessék, megengedik-e egy nemzetközi szervezetnek, hogy közbelépjen vagy sem"."

Fontos megjegyezni, hogy a Nemzetközi Pandémiaszerződés sokkal kiterjedtebb lesz, mint ezek a módosítások, de ezek a módosítások sürgősebbek, mert a következő hónapban szavaznak róluk.

És erről egyetlen amerikai politikus sem beszél. És a mainstream média sem számol be róla. Egyetlen lelkipásztor sem figyelmeztet senkit ezekre a monumentális, egyesek szerint bibliai változásokra.

Roguski azért hozta létre a DontYouDare.info weboldalt, hogy dokumentálja az erre az egyvilági egészségügyi egyezményre irányuló törekvéseket. Az alábbi pontok az ő összefoglalója a szerződés módosítási tervezetéről:

A Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat jogilag kötelező érvényű lenne, és az Egyesült Államok alkotmányának helyébe lépne.

Az Egyesült Államok módosítási javaslatokat terjesztett elő a jogilag kötelező erejű Nemzetközi Egészségügyi Szabályzathoz, amelyekről a következő, május 22. és 28. közötti Egészségügyi Világgyűlésen szavaznak majd.

KATTINTSON IDE A HIVATALOS DOKUMENTUMÉRT

  • Ezek a javasolt módosítások további szuverenitást, ellenőrzést és jogi hatáskört engednek át az Egészségügyi Világszervezetnek.
  • Ezekhez a módosításokhoz NEM szükséges az Egyesült Államok Szenátusának 2/3-ának jóváhagyása. Ha ezeket (az Egyesült Államok által előterjesztett módon) az Egészségügyi Világközgyűlés 194 tagországának egyszerű többsége jóváhagyja), akkor ezek a módosítások nemzetközi jogként lépnének hatályba mindössze hat hónappal később (2022 novemberében). Ennek részletei nem kristálytiszták.
  • Nem ismert, hogy a módosításokról egyenként vagy teljes csomagként szavaznak-e majd.
  • A módosítások a WHO főigazgatóját feljogosítják arra, hogy egyoldalúan, akár a járvány kitörésével foglalkozó ország ellenvetése ellenére is nemzetközi aggodalomra okot adó közegészségügyi vészhelyzetet (PHEIC) hirdessen ki.
  • Az amerikai szabályozásban végrehajtott módosítások szerint, amelyeket egy nappal Donald Trump beiktatása előtt (2017. január 19.) tettek közzé, az Egyesült Államokban a "közegészségügyi vészhelyzet" fogalmába immár beletartozik a PHEIC WHO általi kihirdetése is.
  • A PHEIC WHO általi egyoldalú kihirdetése lehetővé teszi, hogy az Egyesült Államok Egészségügyi és Humánminisztériumának minisztere közegészségügyi vészhelyzetet hirdessen ki.
  • Az Egyesült Államok által javasolt módosítások a WHO főigazgatóját is jogi felhatalmazással ruháznák fel arra, hogy egyoldalúan "köztes közegészségügyi riasztást (IPHA)" adjon ki. Az IPHA kiadásának kritériuma egyszerűen az, hogy "a főigazgató úgy ítélte meg, hogy az fokozott nemzetközi tudatosságot és potenciális nemzetközi közegészségügyi választ igényel".
  • A módosítások a WHO-n belül a "regionális igazgatók" számára is jogi felhatalmazást adnak a regionális szintű közegészségügyi vészhelyzet (PHERC) kihirdetésére.

Ha egyszer elveszik a nemzeti szuverenitást, és elkezdik Amerikát globális mércével mérni, az végtelen lehetőségeket nyit meg a globális rendszert irányító elit számára, hogy elkobozzanak bármit, amiről úgy gondolják, hogy "rosszat tesz az egészségünknek".

Mi van, ha a WHO úgy dönt, hogy mindannyiunknak oltásokra és digitális útlevelekre van szüksége? Várjunk csak, a WHO már döntött erről! Már csak az hiányzik, hogy felülbírálja a nemzeti kormányokat.

Ez a szerződés arra is felhasználható, hogy elvegye az amerikaiak első és második alkotmánymódosításhoz fűződő jogait. Mi a helyzet a Bibliával? A vallásos hit kérdése, vagy a "gyűlöletbeszéd" eszköze? A fegyverek, a Biblia és a túl sok szólásszabadság árt a kollektív "egészségünknek", ezért a WHO-nak kell szabályoznia őket.

Kit Knightly az Off Guardian cikkében felveti azt a kérdést is, hogy az új globális egészségügyi egyezmény "be nem tartása" miatt büntetni fogják az országokat. A WHO dokumentumai szerint:

"[A szerződésnek rendelkeznie kell] egy adaptálható ösztönző rendszerrel, [beleértve] az olyan szankciókat, mint a nyilvános megrovás, a gazdasági szankciók vagy az ellátások megtagadása."

Más szavakkal, magyarázza Knightly:

Ha "időben" jelented a "betegségkitöréseket", akkor "pénzügyi forrásokat" kapsz a kezelésükhöz.
Ha nem jelented a betegségkitöréseket, vagy nem követed a WHO utasításait, akkor elesel a nemzetközi segélyektől, és kereskedelmi embargókkal és szankciókkal kell szembenézned.
Ahogy Patrick Wood emlékeztet bennünket, már a Covid-járvány idején is kemény büntetéseket szabtak ki.

"Burundi és Tanzánia elnökei kitiltották a WHO-t a határaikról, mivel nem voltak hajlandók csatlakozni a világjárványról szóló narratívához: Mindketten hónapokon belül váratlanul meghaltak, és helyükre WHO-párti elnökök kerültek" - írja Wood. "Nyilvánvaló, hogy a WHO-t nem érdekli a globális egészségügy vagy bármelyik állampolgár élete vagy halála. A nemzeti vezetők számára kiküldték a figyelmeztetést: fogadjátok el az ajánlatunkat, vagy kiiktatunk titeket".

Ez egy szellemi háború, és olyan időket élünk, amikor minden imaharcost be kell vonni és harcba kell hívni. Imádkozzatok, hogy az emberek szemei megnyíljanak, és minden megtévesztés és téveszme szétzúzódjon Jézus Krisztus nevében.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/vilagmeretu-kormanyzati-riasztas-a-nemzeti-szuverenitast-veszelyezteto-fenyegetes-majus-22-28-kozott-a-who-kozgyulesen-fog-eldolni