Füstölgő fegyver: A Fauci által ellenőrzött texasi laboratórium "bizalmas" megállapodást kötött wuhani tudósokkal a "titkos akták, anyagok megsemmisítéséről"

A Tony Fauci által a Nemzeti Allergia- és Fertőző Betegségek Intézete (NIAID) égisze alatt létrehozott Galvestoni Nemzeti Laboratórium partnerséget kötött a Wuhan-i Virológiai Intézettel (WIV), amely jogot biztosít a kínai laboratóriumnak arra, hogy amerikai partnerét "a titkos akták, anyagok és berendezések biztonsági mentések nélküli megsemmisítésére és/vagy visszaszolgáltatására" kényszerítse.

A két szervezet között egy memorandumot írtak alá, amely létrehozta ezt a megállapodást, amelyet a jelek szerint azzal a céllal hoztak létre, hogy elfedjék azokat a terhelő információkat, amelyek a Galvestoni Nemzeti Laboratóriumot és/vagy a NIAID-ot a nyilvánosság elé tárhatják.

A texasi székhelyű laboratórium és a WIV többéves együttműködési partnersége különböző csereprogramok befogadására és a kutatók képzésére terjedt ki a laboratórium 4. biológiai biztonsági szintű (BSL-4) létesítményében. Mind a wuhani laboratórium, mind a galvestoni nemzeti laboratórium igazgatói 2018-ban elismerték, hogy a "világ legveszélyesebb kórokozóival" dolgoznak.

Ezek a leleplezések akkor kerülnek napvilágra, amikor Fauci közvetlen szerepe a denevérkoronavírus-kutatás finanszírozásában a WIV-ben lelepleződik, egy olyan kapcsolat, amely az újonnan feltárt dokumentumok szerint csak a jéghegy csúcsa volt Fauci emberiség elleni bűnei tekintetében. A WIV egyébként egyesek szerint a Wuhan coronavírus (Covid-19) forrása.

Galveston ugyanolyan bűnrészes a kovid létrehozásában, mint a Wuhan?

A U.S. Right to Know (USRTK) nevű kormányzati megfigyelőcsoport által megszerzett belső dokumentumok egy másik csoportja tovább erősíti a program létezését, és további betekintést nyújt a Galveston Nemzeti Laboratórium és a WIV között létrejött megállapodásba.

 

 

Az USRTK-nak sikerült megszereznie egy hivatalos szerződést, amely azt mutatja, hogy a Wuhan és Galveston között már 2017-ben megszilárdult a partnerség. Ez a megállapodás az ún:

"Együttműködési szándéknyilatkozat a Kínai Tudományos Akadémia Wuhan-i Virológiai Intézete és a Galvestoni Texasi Orvosi Egyetem között".

Ennek a szerződésnek / emlékeztetőnek a 16. szakasza, amelynek címe "Titoktartás", feltárja, hogy a WIV-nek hatalma van arra, hogy a galvestoni labortól kérje a "titkos fájlok, anyagok és berendezések megsemmisítését és / vagy visszaadását biztonsági mentések nélkül".

"Minden együttműködést és cserét, dokumentumot, adatot, részletet és anyagot a felek bizalmas információként kezelnek" - teszi hozzá továbbá a szerződés.

A szerződésben felvázolt "együttműködés céljai" továbbá kifejtik, hogy a szerződés egyik célja "a felek közötti tudományos és tehetségcsere erősítése", valamint "a fertőző betegségek megfékezésére irányuló kutatási együttműködés előmozdítása Kína és az Egyesült Államok között".

Egy másik, a feljegyzésben található felfedezés a Galveston és Wuhan közötti megállapodás, miszerint mindkét laboratórium szabadon "cserélheti a vírusforrásokat szigorúan tudományos célokra", ami azt jelenti, hogy a biotechnológiával előállított vírusok oda-vissza mozoghatnak az Egyesült Államok és Kína között.

Úgy tűnik, hogy a feljegyzést a galvestoni laboratórium vezető alelnöke és jogtanácsosa, Carolee King, valamint James LeDuc igazgató írta alá.

Mint emlékezhetnek, Fauci igyekezett elhatárolódni a WIV-től, amikor kezdett világossá válni, hogy a Fauci által felügyelt amerikai kormányzati ügynökségek és szervezetek közvetlen kapcsolatban állnak Wuhannal és annak biofegyver-fejlesztési programjaival.

Fauci megpróbálta azt állítani, hogy a National Institutes of Health (NIH) nem áll kapcsolatban a WIV-vel, annak ellenére, hogy a NIH a WIV partnereként szerepelt a WIV honlapján egészen 2021 elejéig, amikor is ezt az információt kényelmesen letörölték az internetről.

Elfuthatsz, Fauci, de elbújni nem tudsz. Az igazság gyorsan utolér téged.

 

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/elfuthatsz-fauci-de-elbujni-nem-tudsz-az-igazsag-gyorsan-utoler-teged