Az egész narratíva, amely egy tömeggyilkos járvány létezését állítja, alaposan megcáfolta - méghozzá a kormány saját statisztikái által! - és a narratívát megalapozó nyílt hazugságok könyörtelen menetét is leleplezték, a kormány hitelességének koporsójába egy újabb szöget vert a "Miért oltjuk be a gyerekeket a COVID-19 ellen?" című bombasztikus tudományos tanulmány közzététele.

A Covid kritikusai igazolást nyertek

A tanulmány továbbá alaposan igazolja azt a több ezer egészségügyi szakembert, megfigyelőt és népi médiát, akik fáradhatatlanul kampányoltak azért, hogy felhívják a közvélemény figyelmét a kormány által kitalált "egészségügyi válság" és a most már széles körben elfogadott, csapdába csalt ál-oltási "megoldás" mögött meghúzódó ellenséges tervre.

Ezek a leleplezések a Covid-művelet tervezőit és munkatársait komoly veszélybe sodorták a közvélemény elkerülhetetlen haragja miatt, mivel a kormány/MSM eltussolásának mértékére és az ebből eredő növekvő számú áldozatokra fény derül.

A büntetőjogi vizsgálatra való felhívásokat nehéz tagadni
Sokan most teljes körű büntetőjogi vizsgálatot követelnek a bűnösök leleplezése és megbüntetése érdekében, és most már nehéz belátni, hogy ezt a felhívást hogyan lehet figyelmen kívül hagyni.

Azt is hozzá kell tennünk, hogy amíg az igazságszolgáltatás nem lép érvényre, és nem tesznek lépéseket a politikusok, miniszterek, bürokraták és a gyógyszeripari vállalatok napirendjét irányítók ilyen halálos bűncselekményeinek felszámolására, addig az elmebetegek által okozott széles körű károkozás képessége továbbra is folt és fenyegetés marad minden polgár és gyermekeik életére, lelki békéjére és jólétére nézve.

Addig is, a bombasztikus újság:

  • Megmagyarázza, hogy a C_V_D-19 injekciók valójában egy "kezelés", amelyet megtévesztő módon vakcinának neveznek.

  • Megmutatja, hogy a klinikai vizsgálatok miért nem jelezték előre (a) a bekövetkezett azonnali és rövid távú mellékhatások súlyosságát, sem (b) az injekciók következtében bekövetkezett, tüneteket megelőző károsodások (azaz olyan károsodások, amelyek még nem mutattak tüneteket, de idővel valószínűleg jelentkezni fognak) lehetséges mértékét.

  • Összefoglalja a június közepéig bekövetkezett (a VAERS-ben jelentett), a tömeges injekciókból eredő nemkívánatos eseményeket.

  • Bemutatja azokat a biológiai bizonyítékokat, amelyek alátámasztják, hogy az injekcióknak közép- és hosszú távon még több mellékhatása is előfordulhat.

  • Megvizsgálja, hogy miért "kevés", de (a kormány állításaival ellentétben) nem elhanyagolható az injekciót követő halálesetek száma a gyermekek körében.

  • Részletesen elemzi azokat a főbb klinikai vizsgálatokat, amelyekkel a jelenleg az USA-ban és máshol beadott "oltóanyagok" sürgősségi felhasználási engedélyét (EUA) igazolták.

  • Bemutatja az USA-ban beadott C_V_D-19 oltások újszerű, legjobb esetre vonatkozó költség-haszon elemzését.

Kérjük, olvassa el a tanulmányt saját maga, és meg fogja találni a tudomány megállapítja:

A 65 év feletti demográfiai csoportba tartozó emberek a legkedvezőbb feltételezések mellett is ötször nagyobb valószínűséggel halnak meg az ál-vakcina injekciótól (nem nevezhetjük pontosan oltásnak vagy oltásnak), mint a COVID-19-től!

A hosszú távú költség-haszon arány a legjobb esetben is 10/1, 20/1, vagy annál is nagyobb lehet minden demográfiai csoport esetében, és az életkor csökkenésével nő.

És itt vannak további következtetések, amelyeket közvetlenül magából a tanulmányból idézünk.

Kiemelendő:

Az egy főre jutó COVID-19 halálesetek nagy része a magas komorbiditású időseknél fordul elő.

Az egy főre jutó COVID-19 halálozás elhanyagolható a gyermekek körében.

Ezen oltások klinikai vizsgálatai nagyon rövid ideig tartottak.

A klinikai vizsgálatok nem foglalkoztak a gyermekek szempontjából legfontosabb hosszú távú hatásokkal.

A VAERS-ben jelentett nagyszámú oltás utáni halálozásról (nagyon rövid távú).

Absztrakt

Ez a cikk a gyermekeknek szánt COVID-19 oltásokkal kapcsolatos kérdéseket vizsgálja. Az egy főre jutó, hivatalosan COVID-19-nek tulajdonított halálesetek nagy része a magas komorbiditású időseknél fordul elő, és az egy főre jutó, COVID-19-nek tulajdonított halálesetek száma gyermekeknél elhanyagolható. Az oltás utáni normalizált halálesetek nagy része szintén a magas komorbiditású időseknél fordul elő, míg a gyermekeknél a normalizált oltás utáni halálesetek száma csekély, de nem elhanyagolható. Az ezekkel az oltásokkal kapcsolatos klinikai vizsgálatok nagyon rövid ideig tartottak (néhány hónap), a minták nem voltak reprezentatívak a teljes népességre nézve, és a serdülők/gyermekek esetében kis méretük miatt gyenge előrejelző erővel rendelkeztek. A klinikai vizsgálatok továbbá nem foglalkoztak a biomarkerek olyan változásaival, amelyek a súlyos betegségekre való fokozott hajlam korai figyelmeztető indikátoraiként szolgálhatnak. A legfontosabb, hogy a klinikai vizsgálatok nem foglalkoztak olyan hosszú távú hatásokkal, amelyeket, ha súlyosak, a gyermekek/ serdülők akár évtizedekig is viselnének.

Egy újszerű költség-haszon elemzés a legjobb forgatókönyv szerint nagyon óvatosan kimutatta, hogy a legveszélyeztetettebb 65 év feletti demográfiai csoportban ötször annyi haláleset fordul elő, mint a COVID-19-nek tulajdonítható halálesetek száma. A COVID-19 okozta halálozás kockázata drasztikusan csökken az életkor csökkenésével, és az oltások hosszabb távú hatásai az alacsonyabb korcsoportokban növelik a kockázat-haszon arányt, talán jelentősen.

 

Cikk forrása: WebWideNews.net
és

Telegra.ph

https://pokolafoldon.hu/great-reset/tudomanyos-tanulmany-tovabb-rombolja-a-kormany-omladozo-narrativajat