A polietilén-glikol magyarázza a káros vakcinák jelentősen megnövekedett szív- és érrendszeri kockázatát?

Részlet az AFFIDAVIT OF LTC. THERESA LONG M.D. AZ ELŐZETES LETILTÓ VÉGZÉS IRÁNTI KÉRELEM ALÁTÁMASZTÁSÁRA.
Beküldte Harold Saive

24. Tekintettel arra, hogy a Comirnaty és a BioNtech címkén egyértelműen szerepel, hogy az oltás nem adható be olyan személyeknek, akik allergiásak az összetevőkre. Megjegyeztem, hogy a Pfizer oltásokban a lipid nanorészecskék hordozórendszerének egyik fő összetevője az "ALC 1035" (két melléklet, kiemelt részek). A negyedik melléklet az ALC-1035 toxicitási jelentése, amely az összes összetevő 30-50%-át teszi ki.3 A biztonsági adatlap (B. melléklet) erre az elsődleges összetevőre vonatkozóan azt állítja, hogy az OSHA HCS-előírások (21 CFR 1910) szerint a 2. kategóriába tartozik, és számos figyelmeztetést tartalmaz, többek között, de nem kizárólagosan az alábbiakat:

1. Orvosi ellátást kérjen, ha a bőrével érintkezik;
2. Ha belélegzik és Ha nehéz a légzés, szív- és légzés újraélesztést kell végezni.
3. Evakuálni kell, ha a környezetbe került
4. A kémiai, fizikai és toxikológiai tulajdonságok még nem teljesen kivizsgáltak.
5. Vigyázat! A terméket nem validálták teljes mértékben orvosi alkalmazásra. Kizárólag kutatási célú felhasználásra

25. Más folyóiratok és tudományos cikkek is jelzik, hogy ezt a bizonyos összetevőt még soha nem használták embereken.

4 Hogy teljesen világos legyen, ezen injekciós készítmények egyik felsorolt elsődleges összetevője a polietilénglikol ("PEG"), amely az etilén-oxid származéka. A polietilén-glikol a fagyálló folyadékok aktív összetevője. Noha nehéz elhinni, hogy ez az egyik fő összetevője ezeknek az oltóanyagoknak, ez megmagyarázná a BioNTech vagy Comirnaty injekciókat használók megnövekedett szív- és érrendszeri kockázatát. Nem tudom felfogni, hogy a Pfizer és az FDA milyen alkímiát fedezett fel, amely a fagyállót az emberi szervezet számára egészséges gyógymóddá teszi. Úgy tűnik, mások is egyetértenek velem a közelmúltban végzett tudományos tanulmányok alapján, amelyek hatására egy 57 orvosból és tudósból álló csoport az oltási program azonnali leállítására szólított fel.

5 Röviden, ezt a fagyálló összetevőt először vizsgálják emberi injekcióban. A VAERS adatai szerint, amelyek bevallottan 100-szorosan aluljelentik a tényleges SAE-ket, csak ehhez a bizonyos vakcinához több mint 600 000 dokumentált súlyos (orvosi ellátást igénylő) mellékhatás és több mint 13 000 haláleset kapcsolódik közvetlenül. Nem értem, hogy ez a vakcina hogyan marad a Covid kezelésére rendelkezésre álló lehetőségek listáján, amikor annyi más, nem halálos vagy károsító hatású lehetőség áll rendelkezésre.

26. Ezért úgy vélem, ésszerű a következtetés, hogy sok ember allergiás ezekre a veszélyes és halálos toxinokra, és ezért nem szabadna sem a Comirnaty, sem a BioNtech oltásokat beadnia. Ismét azonosítottam egy olyan anyagot, amely jelentős veszéllyel rendelkezik a katonákra nézve, amely a 2-11. pontban hivatkozott DA Pam 385-61 Toxic Safety Standards (Toxikus biztonsági előírások) alá tartozna.

27. Értékelésem szerint az ALC 0315 egy ismert toxin, amelyet kevéssé tanulmányoztak, kifejezetten "csak kutatásra" korlátozódik, és ténylegesen nincs korábbi felhasználási története, az SDS jelölése (GHS02), H315 és H319, más szóval veszélyes, ha belélegzik, lenyelik vagy bőrrel érintkezik, és egészségügyi kockázatot jelent a (P313) jelöléssel. Az SDS áttekintése körvonalazza, hogy nem emberi vagy állatgyógyászati felhasználásra szánt anyag,

28. Nem szántam jelentős időt arra, hogy a Moderna fő összetevőjének, az SM-102-nek a biztonsági adatlapján kívül más Covid 19 vakcinák kockázatait is körülírjam (C. bizonyíték). Elég annyit mondani, hogy az SM-102 lényegesen veszélyesebb, mint a Pfizer ALC 3015, és úgy tűnik, hogy a Védelmi Minisztérium nem szerez be vagy forgalmazza aktívan ezt az IND/EUA-t. Ha a Védelmi Minisztérium vállalná a Moderna vakcina használatát, sokkal nagyobb arányú súlyos nemkívánatos eseményre és halálos áldozatokra számíthatunk, mivel az SM-102-t a GHS06 és a GHS08 szerint "Koponya és keresztcsontok" kifejezett figyelmeztetés jellemzi. Más szóval, ez a Moderna összetevő halálos.

Olvassa el a LTC teljes nyilatkozatát. THERESA LONG M.D. AZ ELŐZETES LETILTÓ VÉGZÉS IRÁNTI KÉRELEM ALÁTÁMASZTÁSA ÉRDEKÉBEN
https://americasfrontlinedoctors.org/legal/colorado-lawsuits/?s=09

https://sagaciousnewsnetwork.net/comirnaty-biontech-lipid-nanoparticle-delivery-system-is-alc-1035-a-known-toxin/

https://pokolafoldon.hu/pandemia/mi-a-feneert-tettek-polietilen-glikolt-a-fagyallo-aktiv-osszetevojet-a-covid-injekciokba