Bill Gates és Anthony Fauci az Egyesült Államokban közismert nevekké váltak, és jórészt jó hírnevüket az erősen elfogult sajtó védi.

A történet áttekintése

  • Bill Gates és Anthony Fauci egy félelmetes köz- és magánszféra közötti partnerséget hozott létre, amely hihetetlen hatalommal bír az amerikai lakosság, valamint a globális egészségügyi és élelmiszer-politika felett.
  • A Rockefeller üzleti modellje által inspirálva Bill és Melinda Gates 1994 és 2018 között 36 milliárd dollár értékű Microsoft-részvényt adományozott a Bill & Melinda Gates Alapítványnak.
  • Gates létrehozta a Bill Gates Investments (BGI) alapítványt is, amely elsősorban multinacionális élelmiszeripari, mezőgazdasági, gyógyszeripari, energetikai, telekommunikációs és technológiai vállalatokba fektet be, amelyek globálisan működnek.
  • Gates stratégiailag úgy célozza meg a BMGF jótékonysági adományait, hogy a nemzetközi egészségügyi és mezőgazdasági ügynökségek, valamint a média felett is ellenőrzést gyakoroljon, és így diktálhassa a globális egészségügyet és élelmezést.
  • Fauci és Gates 2000-ben személyesen találkozott, kezet fogtak egymással, és megállapodtak a globális vakcinázási vállalkozás ellenőrzéséről és kiterjesztéséről.
  • Minden részletet elolvashat Robert F. Kennedy Jr. bestsellerében, a "The Real Anthony Fauci" című könyvben, amely több mint 2200 lábjegyzetet tartalmaz hivatkozott adatokkal.

Bill Gates és Anthony Fauci az Egyesült Államokban közismert nevekké váltak, és jórészt jó hírnevüket az erősen elfogult sajtó védi. Kevésbé ismert a kettőjük közötti mély partnerség, amelynek csúcspontja egy olyan félelmetes köz- és magánszféra közötti partnerséget hozott létre, amely hihetetlen hatalmat gyakorol az amerikai közvélemény, valamint a globális egészségügyi és élelmiszer-politika felett.

Minden részletet elolvashat Robert F. Kennedy Jr. bestsellerében, "Az igazi Anthony Fauci" című könyvben, amely több mint 2200 lábjegyzetet tartalmaz az adatok alátámasztására. A könyv leleplezi a Gates és Fauci közötti kapcsolatot, valamint azt, hogy Gates hogyan alakította ki John Rockefeller birodalmának mintáját.

Rockefeller 1913-ban létrehozta a Rockefeller Alapítványt, amely nagyrészt felelős a Big Pharma által irányított, ma is létező orvosi paradigma kialakításáért. Az alapítvány a Nemzetek Szövetségének Egészségügyi Szervezetébe, majd az Egészségügyi Világszervezetbe oltotta filozófiáját, előírásait és ideológiáit.

Most Gates több csatornán keresztül járul hozzá a WHO-hoz, beleértve a Bill és Melinda Gates Alapítványt (BMGF), valamint a GAVI-t, amelyet a Gates Alapítvány alapított a WHO-val, a Világbankkal és különböző oltóanyaggyártókkal partnerségben. Ezzel együtt Gates a WHO első számú finanszírozója.

 

Hogyan használta fel Gates a Rockefeller üzleti modelljét?

A Rockefeller üzleti modellje által inspirálva Bill és Melinda Gates 1994 és 2018 között 36 milliárd dollár értékű Microsoft-részvényt adományozott a BMGF-nek. Gates emellett létrehozott egy különálló szervezetet is, a Bill Gates Investments (BGI) nevet, amely a személyes vagyonát és az alapítványi tőkét kezeli.

A BGI túlnyomórészt multinacionális élelmiszeripari, mezőgazdasági, gyógyszeripari, energetikai, telekommunikációs és technológiai vállalatokba fektet be, amelyek globálisan működnek. A szövetségi adótörvények megkövetelik, hogy a BMGF évente elajándékozza alapítványi vagyonának egy részét, hogy adómentességet élvezzen.

Gates stratégiailag úgy célozza meg a BMGF jótékonysági adományait, hogy a nemzetközi egészségügyi és mezőgazdasági ügynökségek, valamint a média felett ellenőrzést gyakoroljon, és így diktálhassa a globális egészségügyi és élelmiszerpolitikát, hogy növelje azon nagy multinacionális vállalatok nyereségességét, amelyekben ő és az alapítványa nagy befektetési pozíciókkal rendelkezik.

Ahogy Rockefeller esetében is, akinek vagyona csak azután nőtt, hogy Standard Oil Companyját 34 különböző vállalatra kellett szétválasztani, Gates stratégiai adományai csak megnövelik vagyonát. Gates személyes vagyona a 2000-es 63 milliárd dollárról 129,6 milliárd dollárra nőtt 2021-re,1 vagyona csak a 2020-as zárlatok alatt 23 milliárd dollárral bővült.2

 

Hogyan irányítja Gates a WHO-t

Hogyan szerezhet egy magánember, nem pedig választott tisztségviselő ekkora befolyást egy olyan globális egészségügyi ügynökség felett, mint a WHO? Alapításakor a WHO eldönthette, hogyan osztja el a hozzájárulásait. Most a költségvetésének 70%-a konkrét projektekhez, országokhoz vagy régiókhoz van kötve, amelyeket a finanszírozók diktálnak.3 Így a WHO gerincét Gates prioritásai adják, és nem véletlenül mondta a WHO-ról: "A mi prioritásaink, a ti prioritásaitok".4 A WHO-ról nem véletlenül mondta, hogy a mi prioritásaink a ti prioritásaitok.

Kennedy szerint a Gates Alapítvány és a GAVI összesített hozzájárulásai 2018-tól kezdve "Gates a WHO nem hivatalos legfőbb szponzorává tette, még azelőtt is, hogy a Trump-kormányzat 2020-ban leállította volna a szervezetnek nyújtott összes támogatását". "Ráadásul Gates a SAGE [Strategic Advisory Group of Experts], valamint az UNICEF és a Rotary International révén is továbbítja a finanszírozást a WHO-nak, így az összes hozzájárulása meghaladja az 1 milliárd dollárt"."

Ezek az adólevonható adományok Gatesnek befolyást és ellenőrzést biztosítanak a nemzetközi egészségügyi politika felett, "amelyet nagyrészt úgy irányít, hogy az a gyógyszeripari partnerei profitérdekeit szolgálja".

Továbbá, "Gate vakcinamániája a WHO programjához való hozzájárulását a szegénység enyhítéséről, a táplálkozásról és a tiszta vízről átirányította, hogy a vakcinák elterjedése legyen a legfontosabb közegészségügyi mérőszám. És Gates nem fél a súlyát latba vetni" - véli Kennedy. "... Alapítványa pénzügyi hozzájárulásainak puszta nagyságrendje Bill Gatest a WHO nem hivatalos - bár nem választott - vezetőjévé tette." Gates hatalma tovább nőtt a Faucival való több évtizedes együttműködésének köszönhetően.

 

Fauci hatalmas ereje

Egyedül Gates és Fauci is hatalmas hatalommal rendelkezik a saját területén. Együtt félelmetes, bár sajnos aljas erőt képviselnek.

Az Amerikai Nemzeti Egészségügyi Intézetekhez (NIH) tartozó Nemzeti Allergia- és Fertőző Betegségek Intézetének (NIAID) igazgatójaként "Fauci 6,1 milliárd dolláros költségvetéssel rendelkezik, amelyet szétoszt a főiskolák és egyetemek között, hogy különböző betegségekkel kapcsolatos gyógyszerkutatásokat végezzen" - mondja Kennedy. "További 1,7 milliárd dollárt kap a hadseregtől a biológiai fegyverek kutatására. "5.

Ez az, amiben Fauci hatalma rejlik: abban, hogy képes finanszírozni, felfegyverezni, fizetni, fenntartani és hatékonyan bevetni egy nagy és kiterjedt állandó hadsereget. Csak az NIH 37 milliárd dolláros éves költségvetést irányít, amelyet több mint 50 000 támogatásban osztanak szét, és amely világszerte több mint 300 000 orvosi kutatói állást támogat.6

Az a több ezer orvos, kórházi adminisztrátor, egészségügyi tisztviselő és kutató virológus, akiknek az állása, karrierje és fizetése a Dr. Fauci, Gates és a Wellcome Trust (a Gates Alapítvány brit változata) által folyósított AIDS-dollároktól függ, egy olyan zsoldos hadsereg tisztjei és katonái, amely az összes vakcina és Dr. Fauci HIV/AIDS-doxológiájának védelmében működik.

Gates-szel együtt Fauci-nak hatalma volt arra, hogy befolyásolja az AIDS-re irányuló amerikai külföldi segélyek finanszírozását Afrikában, és a táplálkozás, a higiénia és a gazdasági fejlődés helyett az oltóanyagokat és a gyógyszereket helyezte előtérbe. Fauci és a Gates által finanszírozott csapata azonban soha nem hozott létre oltóanyagot az AIDS ellen, annak ellenére, hogy dollármilliárdokat pazaroltak el, és számolatlan emberi vérontást okoztak. 2020-ban a Gates/Fauci-féle HIV-vakcina afrikai kísérletei közül sok hirtelen COVID-19 vakcinakísérlet lett7.

Amint Kennedy könyvében kifejtésre kerül, a HIV Gates és Fauci számára Afrikában támaszpontot biztosított az újfajta orvosi gyarmatosításukhoz, valamint eszközt a partnerek számára, hogy kiépítsenek és fenntartsanak egy erőteljes globális hálózatot, amelybe államfők, egészségügyi miniszterek, nemzetközi egészségügyi szabályozók, a WHO, a Világbank, a Világgazdasági Fórum, a pénzügyi ipar kulcsfontosságú vezetői és katonai tisztviselők kerültek, akik a kirobbanó biológiai biztonsági apparátus parancsnoki központjaként szolgáltak.

Az ő gyalogos katonáik voltak a frontvonalban dolgozó virológusok, vakcinológusok, klinikusok és kórházigazgatók serege, akik a nagylelkűségükre támaszkodtak, és e keresztes hadjárat közösségi alapú ideológiai komisszárjaiként működtek.

 

Fauci "lelkes" a Gates COVID partnerség miatt

2020. április 1-jén Fauci a 2021-ben nyilvánosságra hozott e-mailek szerint telefonon beszélt Gatesszel. Fauci a telefonbeszélgetésre Emilio Emininek, a Gates Alapítvány tuberkulózis- és HIV-programjának igazgatójának küldött e-mailben utalt, amelyben a következőket írta: "Ahogy tegnap este Billnek is említettem, lelkes vagyok a COVID-19 közös és remélhetőleg szinergikus megközelítése felé való elmozdulásért. "8 .

Ez az e-mail része volt annak a 3000 e-mailnek, amelyet az Informed Consent Action Network (ICAN) FOIA közérdekű adatigénylés útján szerzett meg. Annak ellenére, hogy Gatesnek nincs orvosi diplomája, közvetlen hozzáférést kapott a legmagasabb rangú kormányzati egészségügyi tisztviselőkhöz, akik közegészségügyi szaktekintélynek tekintik őt. A Daily Mail 2021 júniusában a következőket írta:9

"A Gates Alapítvány legalább 1,75 milliárd dollárt ajánlott fel a világjárvány elleni globális küzdelemre - ez az összeg megnyitotta az ajtókat a legmagasabb kormányzati szinteken. Miután Fauci telefonbeszélgetést folytatott Gates-szel, a Gates Alapítvány vezetője, Emini e-mailt küldött neki, hogy nyomon kövesse és megkérdezze, 'hogyan tudjuk koordinálni és keresztinformálni egymás tevékenységét'.

'Nyilvánvalóan szükség van a különböző elsődleges finanszírozók közötti koordinációra, különben a világjárvány állapotát tekintve szükséges összpontosításunk elveszik a koordinálatlan tevékenységek miatt' - írta Emini.".

Fauci azt is elmondta, hogy elősegíti az Emini és a Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA) közötti hívást,10 amely a vakcina- és gyógyszerfejlesztés finanszírozását biztosítja, elősegítve "az orvosi ellenintézkedések fejlett fejlesztését az amerikaiak védelme és a 21. századi egészségügyi biztonsági fenyegetésekre való reagálás érdekében. "11 A Daily Mail folytatta:12

"A Gates Alapítvány és a BARDA közötti partnerség legalább egy közös finanszírozási projektet eredményezett. 2020 júniusában az Evidation Health bejelentette, hogy a BARDA és a Gates Alapítvány finanszírozza a "COVID-19 tüneteinek észlelésére szolgáló korai figyelmeztető algoritmus kifejlesztésére irányuló erőfeszítést".

Nem világos, hogy a figyelmeztető rendszer valaha is elindult-e, és az Evidation az eredeti bejelentés után nem adott ki további nyilatkozatokat a projektről. Más nyilvánosságra hozott e-mailekből ... világossá válik, hogy a Gates Alapítvány továbbra is aktívan részt vett az NIH világjárványra adott válaszlépéseiben".

A Fauci-Gates partnerség 1 milliárd dollárral megnövelt finanszírozást eredményezett Gates globális vakcinaprogramjainak, még akkor is, amikor maga az NIH költségvetése alig növekedett.13 Jóval a 2021. áprilisi telefonhívás előtt azonban Kennedy könyvéből kiderül, hogy Fauci és Gates 2000-ben személyesen találkozott, kezet fogtak, és megállapodtak a globális vakcinavállalkozás ellenőrzéséről és kiterjesztéséről.

 

Miért nem hallottál erről korábban?

Ha a világ egyik leggazdagabb embere vagy, gyakorlatilag bármit megvehetsz, amit csak akarsz - beleértve a média irányítását, hogy az csak kedvező sajtót nyomtasson. Ha elég pénzed van - és Gatesnek bizonyára van -, akkor még olyan nagy médiavállalatokat is rávehetsz, mint a ViacomCBS, amely többek között az MTV-t, a VH1-et, a Nickelodeont és a BET-et üzemelteti, hogy az általad jóváhagyott reklámszövegeket illesszék be a programjaikba - és a BMGF ezt meg is tette.14 .

Több mint 30 000 támogatáson keresztül Gates legalább 319 millió dollárral járult hozzá a médiához - derült ki Alan MacLeod, a MintPress News vezető munkatársának írói nyilatkozatából.15 A sajtó- és újságíró-szövetségektől kezdve az újságíró-képzésig Gates a sajtó mindenek felett álló őrzője, ami gyakorlatilag lehetetlenné teszi az igazi objektív, magára Gatesre - vagy számos kezdeményezésére - vonatkozó tudósításokat.16

A MintPress Newsnak nyilatkozva Linsey McGoey, a brit Essex Egyetem szociológiaprofesszora kifejtette, hogy Gates emberbaráti tevékenységének ára van:17

"A filantrópiát szándékosan arra lehet és használják is, hogy eltereljék a figyelmet a gazdasági kizsákmányolás különböző formáiról, amelyek napjainkban a globális egyenlőtlenségek hátterében állnak.

Az új "filantrokapitalizmus" veszélyezteti a demokráciát azáltal, hogy növeli a vállalati szektor hatalmát a közszféra szervezeteinek rovására, amelyek egyre inkább költségvetési megszorításokkal szembesülnek, részben azáltal, hogy a for-profit szervezeteket túlzottan díjazzák olyan közszolgáltatások nyújtásáért, amelyeket a magánszektor bevonása nélkül olcsóbban is el lehetne végezni.".

Ezt az érzést Kennedy is visszhangozta, aki szerint Fauci és Gates ellen nyomozást kellene indítani bűncselekmény miatt. Egy interjúban kijelentette, hogy a milliárdosok összejátszanak a médiával, a vállalatokkal és a politikusokkal, hogy hatalmas vagyonukat növeljék:18

"A legfontosabb produktív stratégia vagy a nagy beszéd az oligarchák, a hírszerző ügynökségek és a gyógyszeripari cégek körül, akik megpróbálnak elszegényíteni minket és eltörölni a demokráciát, a stratégiájuk a félelem és a megosztottság megteremtése.

Tehát félelmet hangszerelni, megosztani a republikánusokat a demokratáktól és a feketéket a fehérektől, és egy csomó belharcot összehozni, hogy senki ne vegye észre, hogy ők milliárdokat és milliárdokat keresnek maguknak, miközben elszegényítik a többieket és végrehajtják az amerikai alkotmányos demokrácia ellenőrzött lerombolását.""

 

További részletekért arról, hogy a Fauci-Gates-Pharma szövetség hogyan segíti elő a totalitárius ellenőrzés napirendjét, mérhetetlen hatalmat és kapzsiságot használva - mindezt a járványügy álcája alatt - olvassa el "Az igazi Anthony Fauci" című cikket.

Források és hivatkozások:

https://pokolafoldon.hu/great-reset/bill-gates-es-anthony-fauci-cselszovese