A who egykori tisztviselője figyelmeztet a vakcinákkal kapcsolatban: A beoltottaknak karanténba kell vonulniuk, különben súlyos betegséget kockáztatnak.

Az Egészségügyi Világszervezet Európai Immunizációs Szakértői Tanácsadó Csoportjának volt alelnöke, Christian Perronne professzor szerint minden beoltottnak karanténban kell töltenie a téli hónapokat, különben súlyos betegséget kockáztat. Perronne a Közegészségügyi Főtanács fertőző betegségekkel foglalkozó szakbizottságának elnöke volt.

A fertőző betegségek szakértője megerősítve az Izraelben és az Egyesült Királyságban gyorsan romló helyzetet, kijelentette: "A beoltott embereket karanténba kell helyezni, és el kell szigetelni őket a társadalomtól". Szerinte a beoltottakat azért kell elszigetelni, hogy a téli hónapokban megelőzzék a súlyos megbetegedéseket.

Kobi Haviv izraeli orvos a 13-as csatorna híradójának nyilatkozott: "A súlyosan beteg betegek 95%-a be van oltva. A teljesen beoltott emberek a kórházi kezelések 85-90%-át teszik ki. Egyre több COVID fiókot nyitunk. A vakcinák hatékonysága csökken vagy eltűnik".

 

Tényleg az oltatlanok töltik meg a kórházakat?

https://streamable.com/h881fu

A továbbiakban így folytatta: "Az oltatlan emberek nem veszélyesek; az oltott emberek másokra nézve veszélyesek. Izraelben most bebizonyosodott - sok orvossal vagyok kapcsolatban Izraelben -, hogy nagy problémáik vannak, a kórházakban súlyos esetek vannak az oltott emberek között, és az Egyesült Királyságban is van a nagyobb oltási program, és ott is vannak problémák.".

A tömeges COVID-oltás miatt emelkednek az oltás által kiváltott VAIDS esetei

A hivatalos kormányzati jelentések összehasonlítása azt sugallja, hogy a teljes mértékben beoltottaknál alakul ki a szerzett immunhiányos szindróma

Mindez azt mutatja, hogy ezek a "vakcinák" messze nem biztonságosak vagy hatékonyak.

A COVID-19 mRNS oltások jogilag nem oltóanyagok

Nem ez az első megugró esetszám a "beoltottak" körében.

 

COVID-járvány Belgiumban: "Mindannyian be vannak oltva"

Ez a kijelentés merőben ellentétes Kristiaan Deckers, az antwerpeni GZA orvosigazgatójának kijelentésével. "A mi intenzív betegeink profilja?" - mondja Deckers. "Ők már mind be vannak oltva áttörő fertőzésekkel. Viszonylag fiatal, 55-60 év közötti emberek, jó néhányan immunproblémákkal. De számos súlyos beteg fiatalabb, 30 és 35 év közötti embert is látunk. A kérdés tehát az, hogy a vakcinák még mindig ugyanolyan jól működnek-e?". -SHTFPlan

Mennyi a valódi oltóanyag áttörési arány? A CDC nem akarja, hogy tudd

Csak annyit tudunk, hogy hazudnak nekünk. Érzékeljük ezt. Hogy ez valami új és ijesztő koronavírus, amelyet laboratóriumban készítettek, szándékosan szabadítottak ki, vagy egyáltalán nem is létezik, már nem is számít. Az uralkodóknak bebizonyosodott, hogy csak annyit kell tenniük, hogy azt mondják a nyilvánosságnak, hogy egy ijesztő vírus van kint, amely készen áll, hogy elkapja őket, és az alvó tömegek megtesznek mindent, amit a mester parancsol, hogy biztonságban maradjanak. A probléma, amivel most szembesülünk, az, hogy a gyógymód nyilvánvalóan rosszabb volt, mint a betegség, és súlyos árat fizethetünk azért, hogy nem jöttünk rá hamarabb.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-beoltottaknak-karantenba-kell-vonulniuk-kulonben-sulyos-betegseget-kockaztatnak