Az emberek nevettek azon, hogy néhány hete azt mondtam nekik, hogy ne tegyék ezt. Most mindannyian tüneteket tapasztalnak - félelemben és szenvedésben élnek.

Ez egy grammnyi örömöt sem ad. Szörnyű nézni, ahogy a démoni cselszövés lejátszódik, mintha lassított felvételen játszódna le. Minden nap, néha minden óra újabb rossz híreket hoz.

Hasonlót tapasztaltam olyan barátoknál, akik tíz évvel ezelőtt olvasták a blogomat. Azt mondták, hogy abbahagyják, mert túl lehangolónak találták az olvasást. Az emberek legalább 90%-a inkább a fő média által teremtett hamis álomvilágban él, amíg el nem érkezik a pillanat, amikor tovább kell lépni. Ha már egyszer a V-n keresztül betegséget hoztak a saját testükbe, még kevésbé érdekli őket, hogy hallják, hogy ők maguk tették ezt magukkal. Talán az emberi természetet úgy tervezték, hogy ne gondolkodjon, meg akar felelni, aztán reménykedjen a legjobbakban. A hatalmasok teremtettek minket, és nem akartak komoly ellenállást, amikor végül eljöttek, hogy megszabaduljanak tőlünk. A démonok a szorongásunkból táplálkoznak, így természetesen sok gondot fordítanának arra, hogy biztosítsák, hogy szorongóvá váljunk, és eközben biztosítsák, hogy a lelkünk gyengévé és erőtlenné váljon.

 

A program nem kísérleti jellegű, hanem jól megtervezett - évtizedekre előre. Ha az ellenség évtizedek óta egy emberként dolgozik, és a legtöbb ember még tíz percet sem szentel annak kutatására, hogy mire készül az ellenség, akkor az eredmény előre látható. Vagy mégsem? Van egy út a továbblépéshez.

Briliáns videó, John Smith. Köszönöm. Az agykonstrukció felváltotta az agykontrollt. Az embereknek meg kell építeniük a saját elméjüket. Démonok ellen harcolunk - a szellemek olyan embereknek adják a hatalmukat, akik engedelmeskednek nekik, és ráveszik a többieket, hogy harcoljanak az általuk bevetett emberek ellen. Miért nem megyünk közvetlenül a démonok ellen, mondja? Ezeknek az embereknek a hatalmuk teljes mértékben a démonokkal való kapcsolatuktól függ. Derítsd ki, hogy melyik démoni lény ellen harcolsz a városodban. Használd a szimbolikájukat, hogy be tudd azonosítani, ki ellen harcolsz.

 

Ha lerombolod az erődítményeiket, a jóság szellemei kiűzik helyetted a démonokat. A démoni szellemek büszkeségből mutogatják uralmukat. megnyílhatsz a következővel: - Megdorgállak téged Jézus Krisztus nevében. Megkötözlek és kiűzlek. Ne fáradjatok azzal, hogy harcoljatok az emberekkel. Harcolj a démonok és fejedelemségek ellen, amelyek irányítják őket vagy a szervezetüket. Azonosítsd a szimbólumokat, amelyek felfedik a démonokat, amelyek a mi helyünkön ostromolnak téged. Ha megengeditek, hogy ez a gonoszság folytatódjon azon a területen, ahol vagytok, annak ára van. Nekünk kell irányítanunk a helyszínt, látnunk kell a gonoszságot, és azon kell dolgoznunk, hogy megállítsuk azt. Isten be fog lépni és támogatni fog, ha cselekszünk. Ha nem teszünk semmit, annak ára lesz. Fel vagy szerelve arra, hogy ezekkel a fejedelemségekkel (démonokkal) foglalkozz - hogy nemet mondj, hogy megdorgáld őket, hogy uralkodj felettük.

Az Úr Jézus Krisztus hatalmával rendelkezünk. Az ellenség elveszi a terepünket. Az Úr azt akarja, hogy visszaszerezzük és megszabadítsuk a gonoszságtól és az elnyomástól. Jessie leír egy üveg olajat, amit felkenünk/megszentelünk, hogy visszaadjuk a területet az Úrnak. Még rengeteg mindent hozzá kell tennünk. Használjuk a kezünkben lévő fegyvert. Minden egyes embernek megvan ez a hatalma. Jessie kihívást jelent, hogy használjátok ezt az erőt, és harcoljatok a démonok ellen, amelyek ostromolnak bennünket. Imádkozzatok! Böjtöljetek. Hallgassátok. Azok, akik félnek és gyógyulni akarnak, használják ezt az utat. Isten azt akarja, hogy meggyógyuljatok. Kérjetek tőle segítséget. Kérjetek bölcsességet, tudást. https://www.bitchute.com/video/HhUszV79kAL4/.

Ha kételkedsz abban, hogy démonok ostromolnak minket, olvasd el Robert F Kennedy Az igazi Dr. Fauci című könyvét.

Ha hozzá fordulsz, Isten keze megmozdul. A démonok meghátrálnak.

Ha azt akarjátok, hogy Lucifer győzzön, ne tegyetek semmit, mint most.