A megdöbbentő híreket követően, miszerint a bostoni gyermekkórházban fiatal, kiskorú lányok nemi szerveinek eltávolítását kínálják, hogy "transzneművé" válhassanak, egy másik gyermekkórházról, a washingtoni Children's National Hospitalról kiderült, hogy ugyanezt teszi már nulladik életévüket betöltő gyerekekkel.

A Children's National Hospital honlapja szerint a nulladik és 21. életévüket betöltött fiatal páciensek nőgyógyászati és "nemi hovatartozást megerősítő orvosi kezelésekben részesülhetnek, beleértve a méheltávolítást is". (Kapcsolódó cikkek: Az igazságügyi minisztérium egyik ügyvédje azzal fenyegetőzik, hogy mindenkit, aki kritizálja a bostoni gyermekkórházat - és feltehetően a Children's National Hospital-t is - "gyűlölet-bűncselekmény" elkövetésével vádol.)

"A Children's National Hospital az ország azon kevés kórházai közé tartozik, amelyek külön programmal rendelkeznek a gyakori és összetett gyermek-nőgyógyászati problémákkal küzdő csecsemők, gyermekek és tizenévesek számára" - áll a honlapon.

"Kivételes szakértelmünk mind a nőgyógyászat, mind a sebészet területén lehetővé teszi csapatunk számára, hogy orvosi és sebészeti kezelést nyújtson számos olyan állapotra, amelyek egyedülállóak lehetnek a gyermekkorban, vagy fennmaradhatnak a felnőttkorban is."

A 0-21 éves gyermekek "menstruációs problémák", "kismedencei fájdalom", "endometriózis", "policisztás petefészek szindróma", "korai vagy késleltetett pubertás", "fogamzásgátlás" és "szexuális úton terjedő fertőzések szűrése" miatt is részesülhetnek kezelésben a Children's National Hospitalban.

 

 

A Children's National Hospital a leleplezés után eltávolítja a weboldaláról a gyermekek méheltávolításával kapcsolatos pontot.

A Libs of TikTok Twitter-fiókja úgy döntött, hogy felhívja a Children's National Hospital-t, hogy megerősítse, valóban kínálnak-e méheltávolítást a nulladik életévüket betöltő gyerekeknek. Amit mondtak nekik - és mindezt rögzítették -, az több mint felkavaró.

A hívást te magad is meghallgathatod a Libs of TikTok weboldalán.

"AUDIO: Gyermekkórház elismeri, hogy méheltávolítást végeztek transz kiskorúakon

Múlt héten a média gonoszul támadott, amiért felhívtam a figyelmet arra, hogy a bostoni gyermekkórház nemi hysterectomiát kínál fiatal lányoknak. Baloldali aktivisták azt követelték, hogy tiltsanak ki a közösségi médiából, amiért felhívtam a figyelmet egy olyan gyakorlatra, amelyet a Boston Children's Hospital nyilvánosan hirdetett. A támadások egy hétig tartottak. Elgázosították a nyilvánosságot, és tagadták, hogy ilyen típusú beavatkozásokat végeznének gyerekeken. A média szerint alaptalanul szítottam a transzellenes felháborodást, és ezért megérdemeltem, hogy elhallgattassanak.

Elhatározásom ellenére úgy döntöttem, hogy arra fogok koncentrálni, hogy kiderítsem, más gyermekkórházak is részt vesznek-e ilyen barbár gyakorlatokban. Ekkor bukkantam rá a washingtoni Children's National Hospitalra. A honlapjukat lapozgatva rábukkantam egy oldalra, amely szerint a kórházban 0 és 21 év közötti fiatal betegeket kezelnek nőgyógyászati ellátásban és nemi hovatartozást megerősítő orvosi kezelésekben, beleértve a méheltávolítást is.

Arra gondoltam, hogy ez talán csak rossz megfogalmazás. Lehet, hogy valóban elutasítják a 18 év alattiak méheltávolítását, de ezt nem tették világossá ezen az oldalon. Ezért úgy döntöttem, hogy felhívom és kiderítem. Amit a Children's National mondott, az mélységesen megdöbbentett. A fenti hangfelvételen a Children's National megerősítette, hogy valóban végeznek nemi hysterectomiát 16 éveseken és "sokkal fiatalabb" gyerekeken.

A "nemi hysterectomia" egy divatos eufemizmus arra, hogy kivágják a lány reproduktív rendszerét, mert összezavarodott az identitásával kapcsolatban. Ez egy végleges, visszafordíthatatlan beavatkozás, amely lehetetlenné teszi, hogy a lány később gyermeket szüljön. Ezeket a kiskorúakon végzett barbár eljárásokat kriminalizálni kell. Ehelyett támogatják és széles körben bátorítják őket - legalábbis addig, amíg fel nem hívják a figyelmet erre a tényre. Ekkor elkezdődik a gázlámpázás, és biztosítanak arról, hogy semmi ilyesmi nem történik.

A Children's National bizonyára látta a Boston Children's Hospitalról szóló negatív tudósítást, mert egy nappal azután, hogy képernyőfotókat készítettem róla, módosították a honlapjukat. A "nemi hysterectomia" már nem szerepelt a kiskorúak számára elérhető beavatkozások között. De az archivált változatot itt megtekintheti."

 

 

"... A Children's national megerősítette, hogy valóban végeznek nemi hysterectomiát 16 éveseken és "sokkal fiatalabb" gyerekeken" - számolt be a Libs of TikTok.

"A 'nemi megerősítő méheltávolítás' egy divatos eufemizmus arra, hogy kivágják a lány reproduktív rendszerét, mert összezavarodott az identitásával kapcsolatban. Ez egy végleges, visszafordíthatatlan beavatkozás, amely lehetetlenné teszi, hogy később gyermeket szüljön."

Alig egy nappal azután, hogy a TikTok Libs képernyőfotókat készített a Children's National Hospital weboldaláról, ahol nemi hiperektómiát ajánlottak már nulladik életévüket betöltő gyerekeknek, a kórház - akárcsak a bostoni gyermekkórház - megváltoztatta az oldalt, hogy megpróbálja eltussolni az igazságot.

A Children's National Hospital honlapján már nem szerepel a "nemi hovatartozást megerősítő orvosi ellátás és a nemi hysterectomia", mint a gyermekeknek kínált kezelési típusok felsorolása.

Bármennyire is próbálják elrejteni az igazságot, a Children's National Hospital hivatalosan is kiderült, hogy egy újabb gyermekmészárlás, kiegészítve saját "Youth Pride Klinikával", amely "alap- és szakellátási szolgáltatásokat nyújt leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és kérdőjeles/queer (LMBTQ) betegeknek a washingtoni régió egész területén".

 

 

Már 12 éves gyerekek is részesülhetnek "ellátásban" a Youth Pride Clinic-en keresztül, amely a következő "kezeléseket" kínálja a kiskorúaknak:

- Hormonpótló terápia
- STD/STI-kezelés és PrEP (HIV-megelőző tabletta)
- Egyéni és családi terápia transznemű fiatalok számára
- Támogatás és oktatás LMBTQ-kérdésekkel kapcsolatban a családok számára.
- A serdülőkkel 22 éves korukig tartó gondozási kapcsolat.
- Átfogó, integrált mentális egészségügyi szolgáltatások

A Children's National Hospitalban van egy egész részleg is, a "Gender Development Program", amely a kiskorú gyerekek téveszméivel foglalkozik, akik azt hiszik, hogy ők más neműek, mint az egyetlen létező kettő: a férfi és a nő.

"A nemileg különböző fiatalok szükségletei gyakran összetettek, ami multidiszciplináris csapatmegközelítést és idővel folyamatos gondozási támogatásokat igényel" - közölte a kórház.

Kiderült, hogy a kritikusoknak igazuk volt: Az amerikai kórházak tönkreteszik a kisgyermekek testét, és ezt büszkén teszik.

 

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/hangfelvetel-bizonyitja-hogy-a-children-s-national-hospital-meheltavolitasokat-sebeszeti-csonkitasokat-vegez-gyermekeken