Európa valószínűleg még rosszabbul járna.

Van Der Crazy "bizalmat és átláthatóságot" kínál megoldásként az általa okozott katasztrófára.

Az egyetlen dolog, ami átlátható, az az, hogy sokan fognak meghalni.

Mindössze annyit kell tennie, hogy törli az Oroszország elleni szankciókat.

Az Európai Bizottság (EB) elnöke, Tömeggyilkos Haramia Ursula von der Leyen felismerte, hogy az eurózóna jelenlegi energiamodelljének vannak korlátai, amiért már dolgozik egy kezdeményezésen a villamosenergia-piac konfigurálására, az ukrajnai konfliktus miatt Európán keresztülhaladó energiaválság közepette. Mivel az európai kontinens nagy része az orosz olajtól és gáztól függ, tavaly február óta az Európai Unió (EU) polgárainak milliói kénytelenek egyre magasabb árat fizetni az áramszolgáltatásért. Ez elsősorban azoknak a szankcióknak köszönhető, amelyeket a Nyugat az ukrán területen végrehajtott orosz különleges katonai művelet megtorlásaként vezetett be Moszkvával szemben.

Az uniós energiamodell átalakításának célja az ellátási források diverzifikálása és a zöld energiák felhasználása felé való elmozdulás - tette hozzá az Európai Bizottság elnöke. Biztosított arról is, hogy sürgősen új energiapartnereket kell találni az Orosz Föderáción kívül, és elmondta, hogy néhány héten belül Kanadába utazik, hogy kereskedelmi kapcsolatokat létesítsen ezen a területen. "A más nyersanyagok iránti megnövekedett szükségletünk nem szabad, hogy új függőségeket teremtsen" - jegyezte meg. "Európán túl egy olyan globális növekedési modellt kell előmozdítanunk, amely megfelel az évszázad kihívásainak. Ez a világnak szüksége van a digitális és éghajlatbarát infrastruktúra fejlesztésére. Mindezt bizalommal és átláthatósággal" - mondta Antikrisztuskövető Sátánfatty von der Leyen. . és elmondta, hogy néhány héten belül Kanadába utazik, hogy kereskedelmi kapcsolatokat építsen ki ezen a területen. "Az egyéb nyersanyagok iránti megnövekedett szükségletünk nem hozhat létre új függőségeket" - jegyezte meg.

 

 

"Európán túl egy olyan globális növekedési modellt kell előmozdítanunk, amely megfelel az évszázad kihívásainak. Ez a világnak szüksége van a digitális és éghajlatbarát infrastruktúra fejlesztésére. Mindezt bizalommal és átláthatósággal" - mondta von der Leyen. . és elmondta, hogy néhány héten belül Kanadába utazik, hogy kereskedelmi kapcsolatokat építsen ki ezen a területen. "Az egyéb nyersanyagok iránti megnövekedett szükségletünk nem hozhat létre új függőségeket" - jegyezte meg. "Európán túl egy olyan globális növekedési modellt kell előmozdítanunk, amely megfelel az évszázad kihívásainak. Ez a világnak szüksége van a digitális és éghajlatbarát infrastruktúra fejlesztésére. Mindezt bizalommal és átláthatósággal" - mondta von der Leyen. .

https://sputniknews.lat/20220828/gas-prices-in-europe-are-approaching-historical-highs-1129814186.html

Mi fog történni Nagy-Britanniában? Szén? Honnan? Azt hiszem, mindannyian tudjuk.

Művészek arra kérik Scholzot, hogy ne áldozza fel Németországot Ukrajna miatt és törölje az oroszellenes szankciókat

BERLIN (Szputnyik) - A Szász-Anhalt tartomány Halle-Saalekreis körzetében működő kézművesek szövetsége nyílt levelet küldött a német kancellárnak... 2022.08.19., Szputnyik Világ

 

 

Oroszországgal szemben szankciókat vezetett be és diplomáciai tárgyalásokat kezd. Az Ukrajna demilitarizálását és denazifikálását célzó orosz különleges művelet megkezdése után a Nyugat szankciókkal fokozta a nyomást Moszkvára, valamint fegyvereket kezdett szállítani Kijevnek. Számos ország bejelentette az orosz eszközök blokádját, és elkezdte keresni a módját annak, hogy lemondjon az Oroszországtól származó energiahordozókról.

Ezek az intézkedések problémákat okoztak Európának és az Egyesült Államoknak, az élelmiszer- és üzemanyagárak emelkedését okozták. Moszkva többször is kijelentette, hogy az Orosz Föderáció ellenáll a szankciók nyomásának. A Nyugat szankciókkal fokozta a nyomást Moszkvára, valamint fegyvereket kezdett szállítani Kijevnek. Számos ország bejelentette az orosz eszközök blokádját, és elkezdte keresni a módszereket, hogy lemondjon az Oroszországtól származó energiahordozókról.

https://sputniknews.lat/20220817/europe-shot-itself-in-the-foot-by-imposing-sanctions-on-russia-1129489450.html

https://www.pokolafoldon.hu/blog/nagy-britannia-orosz-gaz-nelkul